Προβλέψεις Τετάρτη 13 Σπτεμβρίου 2017

Τι λένε σήμερα τα ζώδια;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Περάστε προσεκτικά στην εργασία σήμερα, ειδικά όταν πρόκειται για αφεντικά, γονείς και προσωπικότητες. Για κάποιο λόγο, θα συναντήσετε εμπόδια σε αυτό που θέλετε να κάνετε. Αυτό μπορεί να αφορά περιορισμούς ταξιδιών ή κανόνες και κανονισμούς. Καλή τύχη!

Ταύρος(20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Τα παιδιά μπορεί να είναι μια αυξημένη ευθύνη σήμερα. Μπορεί επίσης να είστε σε αντιπαράθεση με ένα από τα παιδιά σας. Ομοίως, τα κοινωνικά σχέδια και οι ρομαντικές ημερομηνίες είναι κολλημένα στο νερό, καθυστερούν ή ακυρώνονται λόγω δυσλειτουργιών.

Δίδυμοι(21

Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Κάποιος ηλικιωμένος ή σε θέση εξουσίας μπορεί να αντιταχθεί στα σχέδιά σας σήμερα ή μπορεί να δημιουργήσουν καθυστερήσεις ή προβλήματα για εσάς. Φαίνεται ότι πρέπει να πληρώσετε τα τέλη σας με κάποιο τρόπο για να πάρετε αυτό που θέλετε. Κάντε υπομονή και τα πράγματα θα φτιάξουν.

Καρκίνος(21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)
Κάποιος μπορεί να αντιταχθεί στις ιδέες ή τα σχέδιά σας σήμερα, επειδή φαίνεται ότι θα αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις και εμπόδια σε ό,τι θέλετε να κάνετε. Μην αφήσετε την αρνητική σκέψη να σας υποβαθμίσει. Πιστέψτε στον εαυτό σας και θα τα καταφέρετε.

Λέων(23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Τα οικονομικά ζητήματα ενδέχεται να είναι πολλά σήμερα αφού θα προκύψουν πολλά έξοδα. Μπορεί ακόμα να υπάρξουν και κάποιες οικονομικές καθυστερήσεις. Κάποια εμπόδια θα προκύψουν σήμερα σχετικά με την ταμειακή σας ροή. Απλά πρέπει να ασχοληθείτε με αυτό.

Παρθένος(23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Σήμερα πρέπει να θέσετε τα καθήκοντά σας και τις ευθύνες σας πριν από τη δική σας ικανοποίηση. Αυτό είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε. (Είναι ακριβώς αυτό που είναι.) Απλώς αποδέχεστε τι πρέπει να κάνετε γιατί μόλις αντιμετωπίσετε τι πρέπει να γίνει, σύντομα θα ολοκληρωθεί και θα είστε ευτυχείς.

Ζυγός(23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Υπάρχει κάποιο θέμα σήμερα που φαίνεται περιοριστικό ή καταθλιπτικό σε σας. Ίσως αισθάνεστε ότι πρέπει να ξεφύγετε από κάτι ή να ξεφύγετε από τη διαδρομή σας. Ή ίσως αισθάνεστε ότι έχετε αναλάβει πολλές ευθύνες.Μην ανησυχείτε. Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται αυτόν τον τρόπο σήμερα.

Σκορπιός(23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)
Η ενασχόληση με φίλους και μέλη ομάδων μπορεί να είναι δύσκολη σήμερα. Ίσως κάποιος να αντιταχθεί στα σχέδιά σας. Ή μήπως δημιουργούν αντιρρήσεις ή απαιτούν την τήρηση ορισμένων κανόνων και κανονισμών; Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσετε ώστε να λυθούν τυχόν διαφωνίες.

Τοξότης(22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Δεν είναι εύκολο να ασχοληθούμε σήμερα με τα στοιχεία της εξουσίας (αφεντικά, γονείς, καθηγητές, VIP και αστυνομία). Κάποιες μέρες είναι αλλά μερικές μέρες δεν είναι και αυτό είναι μία από εκείνες τις ημέρες. Σήμερα δεν είναι η μέρα για να ζητήσετε άδεια ή έγκριση για οτιδήποτε. Απλά κρύψτε και κρατήστε ένα χαμηλό προφίλ.

Αιγόκερως(22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Αποφύγετε αμφιλεγόμενα θέματα όπως η πολιτική, η θρησκεία και τα φυλετικά ζητήματα σήμερα, επειδή μπορεί να καταρρεύσετε. Κάποιος στην εξουσία μπορεί να εμποδίσει το δρόμο σας ή να είναι επικριτικός για τις ιδέες σας. Ωστόσο, προσπαθήστε να ακούσετε και την γνώμη των άλλων.

Υδροχόος(20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)
Αυτή είναι μια κακή μέρα για συζητήσεις σχετικά με κληρονομιές, κοινόχρηστη ιδιοκτησία ή πώς να διαιρέσετε κάτι επειδή πιθανότατα δεν θα επιτευχθεί συναίνεση ή συμφωνία. Στην πραγματικότητα, κάποιος μπορεί να εγείρει αντιρρήσεις σε ό, τι θέλετε να κάνετε. Αναβάλλετε αυτές τις συζητήσεις για μια άλλη μέρα.

Ιχθείς(19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Ίσως χρειαστεί να είστε προσεκτικοί όταν ασχολείστε με άλλους σήμερα λόγω κάποιου είδους περιορισμού, ακόμη και αν αυτο-επιβληθεί. Οι ενέργειές σας είναι χαμηλές και μπορεί να αισθανθείτε αποκομμένοι και απομονωμένοι. Ωστόσο, είναι κάτι φευγαλέο γι αυτό δείξτε κατανόηση.
Από την Αντιγόνη Θάνου

Διαβάστε ακόμη: Έτσι είναι ο άντρας Ζυγός στο κρεβάτι και πώς να τον κατακτήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα