Survival: Οι παίχτες βγαίνουν στην παραλία ενώ λίγα μέτρα πιο πέρα υπάρχουν παραθεριστές

Για γέλια και κλάματα το reality του «Ε» με τους παίχτες να βγαίνουν στην παραλία ενώ λίγα μέτρα πιο πέρα, απολάμβαναν το μπάνιο τους στην Κουρούτα παραθεριστές

Ο Κώστας Σόμμερ σε πρώτο πλάνο με φόντο το ηλιοβασίλεμα στην Κουρούτα, έμοιαζε με φθηνή απομίμηση του κινηματογραφικού «Μονομάχου».

Αυτή ήταν η εισαγωγή του «Survival Secret» που ξεκίνησε χθες το βράδυ στο «Ε», και για οποιονδήποτε σοβαρό άνθρωπο ήταν απλά για γέλια και για κλάμματα.

Δείτε στο βίντεο παραθεριστές να κάνουν μπάνιο στην παραλία:

Άχρωμος ο παρουσιαστής, τραγική η άφιξη

των παιχτών με τις ξύλινες σχεδίες που βυθίζονταν -καλύτερα να είχαν δύο φουσκωτές από τα Jumbo- και δύο ομάδες διαγωνιζόμενων που δύσκολα ξεχωρίζεις κάποιους, ήταν το πρώτο δείγμα γραφής του reality από το «Ε».

Ελέω απουσιών νέων εκπομπών και προγραμμάτων στα υπόλοιπα κανάλια, έκανε μεν πολύ καλά νούμερα, αλλά πέραν τούτου ουδέν.

Ο Γιάννης Αϊβάζης, ο πιο επώνυμος ίσως από όλους, όρμησε στην θάλασσα θεατρικά, για να χάσει την ισορρροπία του μετά από δύο βήματα, σε ένα σκηνικό που θύμιζε Survivor από τα Lidl!

Tην ώρα που ο Κώστας Σόμμερ μιλούσε με παίκτρια της κόκκινης ομάδας ξάφνου βλέπουμε στο πλάνο να περνά από πίσω ένας τύπος με μηχανάκι (κάντε pause στο 0:09):

Μόνο ως αστείο μπορεί να εκλάβει κάποιος την πρώτη δοκιμασία, τους πάπυρους που υπήρχαν στις σχεδίες και την άφιξη στην παραλία της Κουρούτας, υπό τα βλέμματα των λουόμενων, μερικά μέτρα πιο πέρα.

Οι τελευταίοι φάνηκαν χάρη στο drone και την εναέρια λήψη, μια από τις πολλές για να δείχνει πιο πλούσια μια φτωχή παραγωγή, με προχειροφτιαγμένα σκηνικά.

Όμως το πιο σημαντικό, είναι η έλλειψη προσώπων με χαρακτήρες σαν αυτούς που υπήρχαν στο Survivor του ΣΚΑΪ. Ειδικά στη ομάδα των απλών ανθρώπων, δύσκολα εντοπίζεις έστω και μια δυνατή προσωπικότητα.

Μέσα σε μια ομάδα που έχει κομμωτή, σεφ, πωλητή αυτοκινήτων, pole dancer, μακιγιέζ κ.λ.π. οι οποίοι παρήλασαν επί δίωρο, δεν σου μένει κανείς στο τέλος.

Οι διάσημοι έχουν μια Πηγή Δεβετζή -ειλικρινά δεν ξέρω για ποιο λόγο πήγε η συγκεκριμένη αθλήτρια σε αυτό το reality της συμφοράς- έναν Θάνο Πετρέλη που έχει να εμφανιστεί σε νυχτερινό κέντρο για σεζόν εδώ και χρόνια, τη Μαρία Ματσούκα -γνωστή ως αδερφή της Δήμητρας- τον Μπατίστα και κάποιους άλλους σαν την Ιρένε Τροστ και τους αδερφούς Δρούλια!

https://www.youtube.com/watch

Η ομάδα τους χάρισε από χθες γέλιο με τον Αϊβάζη να δείχνει αρχηγικές τάσεις αλλά όλο το επεισόδιο χάρισε μοναδικές στιγμές με φόντο την Κουρούτα.

Υπάρχουν βάσιμες αμφιβολίες για το αν οι διαγωνιζόμενοι θα πεινάσουν μιας και οι πληροφορίες λένε ότι η περιοχή βρίθει καντινών με σάντουιτς, οπότε οι μυρωδιές θα τους τραβήξουν στα σίγουρα!

Τα μέτρα ασφαλείας άλλωστε δεν είναι δρακόντεια, αν κρίνουμε από το πλάνο με τους παραθεριστές να «υποδέχονται» τους παίχτες στο reality με τα σκηνικά παιδικής χαράς και στίβο μάχης που παραπέμπει σε αθλοπαιδιές για παιδάκια του δημοτικού.

Κατά τα άλλα, η Κουρούτα δεν είναι Άγιος Δομήνικος και όπως λένε και σε πολλά χωριά «με πορδές δεν βάφονται αυγά»

[thema]
Keywords
Τυχαία Θέματα