Προβλέψεις Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Καλά θα κάνεις τα πράγματα που θα ακούσεις να σου τάζουν να μην τα πιστέψεις αν δεν δεις πράξεις γιατί θα νιώσεις απογοητευμένη στο τέλος.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι σε φάση που έχεις αρχίσει να προγραμματίζεις τις διακοπές σου πρόσεξε το οικονομικό σου budget καθώς μπορεί να ξεφύγεις πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα νεύρα σου δεν είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα εξαιτίας των οικονομικών σου… Σύντομα όμως θα έχεις καλά νέα

και επιτέλους θα καταφέρεις να ηρεμήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πιο πολλοί φίλοι σου έχουν φύγει για διακοπές κι εσύ ακόμα είσαι στο γραφείο σου και δουλεύεις. Αυτό σε εκνευρίζει αλλά σκέψου θετικά γιατί σύντομα θα πας κι εσύ.

ΛΕΩΝ

Τα άτομα της οικογένειας σου γκρινιάζουν συνεχώς επειδή δεν σε βλέπουν συχνά. Αφιέρωσε τους λίγο και μην τους παραμελείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια βόλτα με τον σύντροφο σου και την παρέα σου θα σου φτιάξει το κέφι. Διασκέδασε, συζήτησε και πέρνα καλά γιατί το έχεις μεγάλη ανάγκη.

ΖΥΓΟΣ

Είσαι σε καλό δρόμο καθώς θα τελειώσεις σήμερα τις δουλειές σου πιο γρήγορα από ότι υπολόγιζες και έτσι θα έχεις χρόνο για να συναντηθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επιστροφή στην δουλειά μετά τις ολιγοήμερες διακοπές είναι δύσκολη αλλά εσύ φαίνεται πως το πήρες κατάκαρδα. Χαμόγελα και να είσαι αισιόδοξη. Όλα καλά θα πάνε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι καταστάσεις που καλείσαι να αντιμετωπίσεις στα επαγγελματικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά σύντομα. Σκέψου καλά πριν αποφασίσεις.

ΑΙΓΟΚΡΩΣ

Η σημερινή μέρα αναμένεται να έχει πολλές χαρές και συγκινήσεις για σένα. Το απόγευμα κανόνισε να βγεις με φίλους και να διασκεδάσεις γιατί το έχεις μεγάλη ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα μάθεις όλα όσα λένε πίσω από την πλάτη σου και θα στενοχωρηθεί. Προσπάθησε όμως να το ξεπεράσεις και να επικεντρωθείς στα projects που έχεις αναλάβει.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν βάλεις κάτι στο μυαλό σου δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πετύχεις έτσι και σήμερα η επιτυχία είναι με το μέρος σου σε ότι και αν κάνεις.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα