Στις εκπτώσεις κέρδισε απίθανα δώρα και χωρίς κλήρωση!

Από τις 09 Ιουλίου έως και τις 31 Αυγούστου, για προσφορές που δεν μπορείς να αρνηθείς έλα στο ΑTHENS METRO MALL!

Ανακάλυψε μοναδικές εκπτώσεις έως 70% παρέα με τη NIVEA και το αντηλιακό ΝIVEA Protect & Bronze, ενώ με αγορές άνω των 30€, ΟΛΟΙ κερδίζουν απίθανα, καλοκαιρινά δώρα ΧΩΡΙΣ ΚΛΗΡΩΣΗ! Το καλύτερο; Κυριακή 15 Ιουλίου

τα καταστήματα μας θα βρίσκονται ανοιχτά για μεγαλύτερες βουτιές στις προσφορές!

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί τις φετινές προσφορές που μόνο εδώ θα βρείτε και φέτος σε 95 επώνυμα καταστήματα μόδας, ομορφιάς, τεχνολογίας και ειδών σπιτιού του αγαπημένου εμπορικού κέντρου των Νοτίων Προαστίων! Ελάτε τώρα και πραγματοποιήστε τις αγορές σας έως και -70% πιο οικονομικά και έως και τις 31 Αυγούστου με κάθε αγορά άνω των 30€*, το ATHENS METRO MALL χαρίζει ΣΕ ΟΛΟΥΣ – ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΛΗΡΩΣΗ απίθανα καλοκαιρινά δώρα!

ΙΟΥΛΙΟΣ ΜΕ HAPPY FAMILY WEEKENDS
Και τον Ιούλιο, τα Happy Family Weekends του ATHENS METRO MALL περιμένουν όλη την οικογένεια στη γωνιά τους κάθε Σαββατο Και Κυριακή! Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, η θάλασσα, τα κουβαράκια, οι γρανίτες, τα καραβάκια και οι χρυσαφένιες αμμουδιές είναι μερικά μόνο από τα θεματικά παιχνίδια που θα προσφέρουν διασκέδαση στους μικρούς μας φίλους! Ταυτόχρονα, οι ακόμα πιο μικροί επισκέπτες απολαμβάνουν αφήγηση παραμυθιών και άλλες δραστηριότητες στα Happy Family Moments, στον 4ο όροφο!

The post Στις εκπτώσεις κέρδισε απίθανα δώρα και χωρίς κλήρωση! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα