Ο μαέστρος του Νότη Σφακιανάκη διαψεύδει τον Γιώργο Παπαδόπουλο: “Προς αποκατάσταση της αλήθειας…”

Έκπληξη προκάλεσε χθες, η ανάρτηση του Γιώργου Παπαδόπουλου στο Instagram για την αποχώρηση του από το σχήμα Σφακιανάκη-Πάολα λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα.

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε μια κοινή του φωτογραφία με την Πάολα και με ένα μακροσκελές κείμενο στη λεζάντα, γνωστοποίησε ότι απομακρύνθηκε λόγω του Νότη Σφακιανάκη.

Συγκεκριμένα, έγραψε: “Αγαπητοί φίλοι, αύριο Παρασκευή ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα μας στο «Γκάζι live» με το Νότη Σφακιανάκη και την αγαπημένη μου Πάολα. Δυστυχώς, χθες βράδυ, δύο μόλις

μέρες πριν από την πρεμιέρα μας, ενημερώθηκα από τον μαέστρο ότι ο Νότης Σφακιανάκης αποφάσισε να κόψει το δεύτερο μου πρόγραμμα – κάτι, ωστόσο, που είχαμε συμφωνήσει εξαρχής. Εκπλάγηκα και απογοητεύτκα ταυτόχρονα – προσπάθησα να μην θυμώσω και να παραμείνω ψύχραιμος.

Τελικά, μάλλον, επαληθεύονται όλα όσα ακούγονται και λέγονται κατά καιρούς για τον Νότη Σφακιανάκη – αν και είχα κάθε καλή πρόθεση γι’ αυτή τη συνεργασία, εξού και στο παρελθόν, πριν από 6 χρόνια, του είχα γράψει τη μουσική σε τραγούδι του, με μεγάλο σεβασμό σ’ αυτή τη σπουδαία λαική φωνή.

Όμως -όπως λειτουργούσα ανέκαθεν- όταν δεν με σέβονται σε μια συνεργασία, επιλέγω να αποχωρώ και να διατηρώ την αξιοπρέπειά μου.

Έτσι, αναγκάζομαι το μήνα Δεκέμβριο και λίγο πριν τις γιορτές, να μείνω χωρίς δουλειά εγώ και η οικογένεια μου.

Οι σχέσεις μου με την Πάολα, την οποία αγαπώ και εκτιμώ, παραμένουν εξαιρετικές, καθώς και με την επιχείρηση Μαροσούλη – όλα είναι τέλεια και τους ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία, για άλλη μια φορά.

Εύχομαι καλή αρχή αύριο στην Πάολα, στην επιχείρηση και σε όλους τους μουσικούς και συνεργάτες.

Μάλλον ήταν σοφή, τελικά, η επιλογή της Δέσποινας Βανδή, πριν από πέντε χρόνια – σε γεγονότα που αν και έχουν διαφορετική αφετηρία, έχουν κοινή ουσία. Θα δανειστώ μια φράση της: Αποχωρώ με λύπη, καλές γιορτές εύχομαι σε όλους.

Γιώργος Παπαδόπουλος“.

Παρόλα αυτά, ο μαέστρος του Νότη Σφακιανάκη, Μανώλης Σουβατζής έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω Facebook και διέψευσε τα όσα ανέφερε ο τραγουδιστής. Συγκεκριμένα, έγραψε: “Προς αποκατάσταση της αλήθειας πρεπει να πω οτι ποτέ ο Νοτης ουτε εγω, δεν υποσχεθήκαμε δευτερο προγραμμα στον φίλτατο Γιωργο Παπαδόπουλο, το αντιθετο μαλιστα εγινε οταν μέσω ΤΡΙΤΩΝ παντα διαμεσολαβητών και ποτε με τον ίδιο που δεν μίλησα ΠΟΤΕ μαζι του, εγιναν προσπάθειες που μετέφερα ως ωφειλα στον Νοτη αλλα φυσικα η στάση του Νοτη ηταν σταθερή. Η άρνηση για δεύτερη εμφάνιση (λαϊκό προγραμμα) δεν εχει να κανει με τον καλλιτέχνη Παπαδόπουλο που ο Νοτης εκτιμούσε και γι αυτο άλλωστε τον επέλεξε μεσα απο αρκετούς που του προτάθηκαν, αλλα καθαρά για την σωστή και απρόσκοπτη λειτουργικότητα του προγράμματος των δυο μεγάλων πρωταγωνιστών”.

Δείτε την ανάρτηση του:

Διαβάστε ακόμη:

Τολμηρή: Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έβαψε τα μαλλιά της ρόζ!

Keywords
Τυχαία Θέματα