Προβλέψεις Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Σήμερα θα έχετε νέες ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθούν σημαντικές σας υποθέσεις, αλλά θα κάνετε και νέες γνωριμίες με πρόσωπα που μπορεί σύντομα να δουλέψετε μαζί τους.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Τα οικονομικά και εργασιακά θέματα που σας ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα σήμερα αρχίζουν να τακτοποιούνται και αυτό φυσικά σας χαρίζει ένα τεράστιο χαμόγελο αισιοδοξίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Πρόσεξε ατό το διάστημα τις επιλογές που θα κάνεις καθώς θα κρίνουν πολλά για το μέλλον αλλά και τη σχέση σου

με δικούς σου ανθρώπους. Κανόνισε μια μίνι απόδραση με τον σύντροφό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Αυτό το διάστημα, επειδή θα συμβούν πολλά, τόσο στην επαγγελματική σου ζωή, όσο και στην προσωπική, σε συμβουλεύουμε να σκέφτεσαι καθαρά για να μην παρεξηγείς καταστάσεις χωρίς λόγο.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η μέρα θα σου φέρει μια σειρά από υπέροχες στιγμές με φίλους και πολλά αγαπημένα πρόσωπα. Συζήτησε όλα όσα σε απασχολούν μαζί τους και σίγουρα θα βρεις την πιο συμφέρουσα λύση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ήρθε η ώρα να τακτοποιήσετε όλες τις εκκρεμότητες που έχετε, διαφορετικά δεν θα καταφέρετε να ξεκουραστείτε πραγματικά, καθώς το μυαλό σας θα τρέχει με χίλια. Ακολουθήστε τη συμβουλή μας!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Η μέρα σας φέρνει σε ρόλο πρωταγωνιστή και η αίσθηση πως όλα τα φώτα πέφτουν επάνω σας σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και ικανοποίηση. Βγείτε, διασκεδάστε και κάντε νέες γνωριμίες.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σήμερα θα κάνετε έναν απολογισμό για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή σας. Πριν όμως καταλήξετε σε ένα συμπέρασμα, να έχετε στο μυαλό σας πως όλοι κρίνονται και στα καλά και στα δύσκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Ήρθε η στιγμή να πάρεις μια βαθιά ανάσα, να προχωρήσεις και να διεκδικήσεις όλα όσα σου ανήκουν, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά σου. Μην χάνεις άλλο πολύτιμο χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Το τελευταίο διάστημα έχεις μπει σε μια ρουτίνα και αρνείσαι να δεις πέρα από αυτήν αν αυτό που σου προσφέρει δεν είναι τελικά κι αυτό που θες. Αν δεν μπορείς να δεις τα πράγματα καθαρά, μίλα με τους φίλους σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Αυτό που σε απασχολεί το τελευταίο διάστημα είναι η προσωπική σου ζωή και τα σκαμπανεβάσματα που έχει. Τι θα έλεγες να προχωρήσεις σε μια σειρά από αλλαγές που θα σε ηρεμήσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Αυτό το Σαββατοκύριακο υπάρχει μεγάλη περίπτωση να φέρει μια σειρά από διαφωνίες, εντάσεις και κόντρες στην επιφάνεια. Προσπάθησε να σκεφτείς καθαρά και λογικά και να κάνεις το καλύτερο για σένα.

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο!

Keywords
Τυχαία Θέματα