My Style Rocks: Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης-“Σε όποια δεν αρέσει, μπορεί να φύγει! Έλεος”

“Άναψαν” τα αίματα στο χθεσινό gala του My Style Rocks, καθώς οι παίκτριες ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση με τους κριτές.

Τα κορίτσια έπρεπε να εμπνευστούν στυλιστικά από το αγαπημένο τους Singer Icon, αλλά και να τραγουδήσουν. Αρκετές τα κατάφεραν και κάποιες όχι, καθώς μπέρδεψαν το στυλ με τη μεταμφίεση. Μια από αυτές ήταν και η Βικτώρια Καρύδα, η οποία εμφανίστηκε ως…. Michael Jackson.

Η εμφάνιση της σχολιάστηκε αρνητικά από τη Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία της είπε: «Τα εξηγώ αλλά δεν καταλαβαίνετε. Έκανες μεταμφίεση, μεταμφιέστηκες σε Michael Jackson. Έπρεπε να κρατήσεις δικά σου στοιχεία, δεν χρειαζόταν να ντυθείς Michael Jackson. Θέλουμε να δούμε την Βικτώρια που εμπνεύστηκε τον Michael Jackson, όχι να ντυθείς Michael Jackson. Έτσι ντυμένη βγαίνεις έξω; Πού θα πήγαινες έτσι ντυμένη έξω»;

Ωστόσο, η παίκτρια διαφώνησε με τα όσα άκουσε και ο Στέλιος Κουδουνάρης, φανερά ενοχλημένος έσπευσε να ξεκαθαρίσει: «Εμείς είμαστε εδώ για να σας λέμε την άποψή μας, εσείς την άποψή σας την φοράτε. Για τον τρόπο που κρίνουμε εμείς δεν είμαστε υποχρεωμένοι να απολογούμαστε. Σας εξηγούμε και δεν καταλαβαίνετε. Η δική μας γνώμη δεν παίζει κανέναν ρόλο; Να φύγουμε εμείς και να μείνετε εσείς. Σε όποιον δεν αρέσει μπορεί να φύγει, γιατί εμείς εδώ θα μείνουμε. Έλεος»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Έγκυος για δεύτερη φορά παρουσιάστρια του Alpha;

Keywords
Τυχαία Θέματα