Προβλέψεις Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

Κριός

Ήρθε η στιγμή να… βάλετε φρένο στη ρουτίνα σας, κάνοντας κάτι διαφορετικό που σίγουρα θα σας γεμίσει χαρά και θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα από την αισιόδοξη πλευρά τους.

Ταύρος

Όταν ακολουθείς πιστά το πρόγραμμά σου, δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς να κάνεις. Όταν όμως επικρατεί ένα χάος στην καθημερινότητά σου, αυτό έχει επιπτώσεις στη δουλειά σου.

Δίδυμοι

Δεν είναι πάντα εύκολο να κερδίσεις με τη μία όλα αυτά που θες από το σύντροφό σου. Θέλει μεθοδικότητα,

υπομονή και επιμονή.

Καρκίνος

Σήμερα είναι Σάββατο, άφησε στην άκρη όλα όσα σε βασανίζουν και σε αγχώνουν και χαλάρωσε, είτε μόνη σου, είτε συντροφιά με τους φίλους σου.

Λέων

Όταν θέλεις κάτι πολύ, τότε θα γίνει. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταφέρεις, είτε μόνη σου, είτε έχοντας τη βοήθεια των αγαπημένων σου φίλων που βρίσκονται πάντα στο πλευρό σου.

Παρθένος

Σου λείπει ο έρωτας από τη ζωή σου και βασικά ένας άνθρωπος που θα είναι μόνο δικός σου και θα μοιράζεσαι τα πάντα μαζί του.

Ζυγός

Ήρθε η ώρα να κάνεις ένα μίνι ταξίδι, είτε μόνη σου, είτε μαζί με αυτούς που αγαπάς, για να αλλάξεις εικόνες και να γυρίσεις πίσω με φορτισμένες μπαταρίες.

Σκορπιός

Κάτι σε βασανίζει το τελευταίο διάστημα και δεν ξέρεις τι. Ίσως φταίει που ποτέ δεν χαίρεσαι την κάθε στιγμή και πάντα σκέφτεσαι το επόμενο βήμα σου.

Τοξότης

Σήμερα θα προκύψει μια διαφωνία με το σύντροφό σου. Προσπάθησε να μην εκνευριστείς πολύ και να μην πεις πράγματα που αργότερα θα τα μετανιώσεις όλα.

Αιγόκερως

Ένας φίλος σου θα αντιμετωπίσει ένα μεγάλο πρόβλημα και θα ζητήσει τη βοήθειά σου. Κάνε ό,τι μπορείς για να νιώσει καλύτερα.

Υδροχόος

Σήμερα θα καταφέρεις να ξεφύγεις από όλα όσα σε ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα και να χαλαρώσεις. Φρόντισε τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου.

Ιχθύες

Μην υπόσχεσαι πράγματα που δεν μπορείς να τα τηρήσεις, τόσο σε φίλους, όσο και σε συγγενείς σου. Προσοχή στην υγεία σου και στα οικονομικά σου.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα