Συνελήφθη στη Γλυφάδα ο Αριστείδης Φλώρος

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του Αριστείδη Φλώρου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας και οδηγείται στην ΓΑΔΑ.

Ο ίδιος συνελήφθη έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα αφού πρώτα η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, μετά τη θύελλα αντιδράσεων, άσκησε έφεση κατά του βουλεύματος που οδήγησε στην πρόωρη αποφυλάκισή του. Ακόμα, ωστόσο, δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι της σύλληψης.

Νωρίτερα,

πάντως, ο αντιεισαγγελέας του Ανώτατου Δικαστηρίου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, έδωσε εντολή να επανεξεταστεί στο σύνολό της η υπόθεση, χαρακτηρίζοντας αόριστο, ασαφές και ατεκμηρίωτο, το πιστοποιητικό αναπηρίας για τον κρατούμενο, πάνω στο οποίο θεμελιώθηκε η θετική κρίση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Παράλληλα διαβιβάστηκε στις δικαστικές αρχές Χαλκίδας, έγγραφο της διοικήτριας του Ευαγγελισμού, σύμφωνα με το οποίο η γνωμάτευση για τον Αριστείδη Φλώρο φέρει ανυπόστατη σφραγίδα. Άλλωστε, η γιατρός που φέρεται να υπέγραψε την επίμαχη γνωμάτευση καταγγέλλει πως η υπογραφή της πλαστογραφήθηκε.

Την ίδια ώρα, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με αφορμή τις αποκαλύψεις σχετικά με τις ιατρικές γνωματεύσεις διευκρινίζει ότι εάν υπάρξουν αποχρώσες ενδείξεις ενοχής μελών του για την συγκεκριμένη υπόθεση, θα αναλάβει το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΙΣΑ την εκδίκαση και την τιμωρία των ενδεχόμενων πειθαρχικών παραπτωμάτων των μελών του Συλλόγου.

Διαβάστε περισσότερα στο Ant1News.gr

Δείτε ακόμη: Δείτε τον 22χρονο γιο της Μάρας Ζαχαρέα! Έκαναν μια σπάνια δημόσια έξοδο

Keywords
Τυχαία Θέματα