Προβλέψεις Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Βγείτε από τη ρουτίνα σας που σας έχει κουράσει αρκετά και βάλτε σε προτεραιότητα πράγματα που θέλετε να κάνετε εδώ και πολύ καιρό αλλά όλο κάτι συμβαίνει και τα αναβάλλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχουν συγκεκριμένα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να επωφεληθείτε περισσότερο από τις διαθέσιμες ευκαιρίες. Προσοχή στα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακόμα κι αν νομίζετε ότι δεν προσαρμόζετε καλά, έχετε μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα από ότι αντιλαμβανόσαστε. Χωρίς αλλαγές, η ζωή θα έμενε στάσιμη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα μπορεί να προκύψουν

έντονα συναισθήματα. Αυτό μπορεί να μην είναι νέο, καθώς έχετε την τάση να αισθάνεστε τα πράγματα βαθιά.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, η καλλιτεχνική έκφραση θα χτυπήσει κόκκινο. Θέλετε να δημιουργήσετε γιατί έτσι μόνο νιώθετε πλήρεις και ευτυχισμένοι. Ακολουθήστε τα ένστικτά σας.Προσοχή στην υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αφήνετε κανέναν να σας επηρεάσει και να σας απομακρύνει από τους στόχους που έχετε βάλει. Με πείσμα και υπομονή θα καταφέρετε ότι έχετε βάλει στο μυαλό σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι δραστηριότητες που αφορούν στο σπίτι σας και στη δημιουργικότητά σας θα είναι στο επίκεντρο της προσοχής σας αυτό το διάστημα. Αν σκέφτεστε να μετακομίσετε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν έχετε ένα έργο σαν τον καθαρισμό του σπιτιού σας, ή ένα project που πρέπει να τελειώσετε άμεσα, είστε πολύ γρήγοροι και αποτελεσματικοί. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να πετύχετε πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φροντίστε τα συναισθήματά σας καθώς και το σώμα σας. Εάν υπάρχουν πράγματα που πρέπει να επιλυθούν, μην τα αναβάλετε. Με σωστό προγραμματισμό θα τα καταφέρετε όλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το συναίσθημα που βιώνετε μπορεί να σας καθοδηγήσει με προσοχή και να σας προειδοποιήσει για τον κίνδυνο που υπάρχει στη δουλειά σας. Ναι, κάποιος σκάβει το λάκκο σας πίσω από την πλάτη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα,η ικανότητά σας να υποστηρίξετε τις αποφάσεις σας και να μην επιτρέψετε σε άλλους να σας επηρεάσουν μπορεί να ενισχυθεί. Οι πλανητικές πτυχές λειτουργούν υπέρ σας και θα νιώσετε μια νέα δύναμη.

ΙΧΘΥΕΣ

Βρείτε νέους τρόπους για να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας.Ίσως μια νέα δεξιότητα για τη δουλειά σας. Προσοχή στα οικονομικά σας και τα μικροατυχήματα.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα