Προβλέψεις Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Τι λένε τα ζώδια σήμερα;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Κεφάλι επάνω! Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα επικεντρωθείτε στη δουλειά σας. Ναι, αυτό μόνο θα έχει σημασία, αφού είστε πια αποφασισμένοι να δείξετε στο αφεντικό σας πως δεν είστε ένας ακόμα υπάλληλος αλλά κάποιος με πολλές ιδέες, υπεύθυνος και παραγωγικός. Και θα τα καταφέρετε.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Το επόμενο διάστημα θα αφήσετε για λίγο στην άκρη τη δουλειά σας και τις πολλές υποχρεώσεις που έχετε

και θα βρείτε χρόνο για να απολαύσετε τέχνες, αθλητικές εκδηλώσεις, στιγμές χαλάρωσης και ατελείωτα βράδια συντροφιά με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Μετά από έναν πολυάσχολο, γρήγορο μήνα, πρέπει να επιβραδύνετε! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί από εσάς θα μείνουν και θα χουχουλιάσουν στο σπίτι το επόμενο διάστημα. Οι στιγμές με τον εαυτό σας, μακριά από όλους και όλα θα σας αποφορτίσουν και θα σας κάνουν απίστευτο καλό.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ο καθημερινός σας ρυθμός θα επιταχυνθεί τώρα και για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, επειδή θα είστε απασχολημένοι με σύντομες εκδρομές, αρκετή δουλειά και συζητήσεις με τα αδέλφια και τους συγγενείς σας για πολλά θέματα που θα προκύψουν. Στην αρχή θα αγχωθείτε με αυτό, όμως γρήγορα θα το συνηθίσετε.

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Τα οικονομικά θέματα θα αποτελέσουν το επίκεντρό σας τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Θα βρείτε πολλές ιδέες για να αυξήσετε το μισθό σας και να νιώσετε αυτή την ασφάλεια που πάντα ζητάτε στο συγκεκριμένο θέμα. Προσέξτε το παρασκήνιο στη δουλειά σας, γιατί άθελά σας θα βρεθείτε μπλεγμένοι σε μια κατάσταση που ευτυχώς θα λυθεί υπέρ σας.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Ο Ήλιος βρίσκεται πλέον στο σημείο όπου θα μείνετε για τέσσερις εβδομάδες δίνοντάς σας την ευκαιρία να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας για το υπόλοιπο της χρονιάς. Επιπλέον, ευνοϊκές συνθήκες και άνθρωποι θα σας προσελκύσουν. Δεν είναι απίθανο να γνωρίσετε τώρα τον έρωτα της ζωή σας, αν είστε αδέσμευτοι.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)

Από εδώ και στο εξής και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θα είστε απασχολημένοι με πολλά πράγματα. Ναι, θα τα φέρετε εις πέρας όμως στο τέλος θα καταλάβετε πώς δεν μπορείτε να έχετε δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη.

Σκορπιός (Οκτ. 23-Νοε. 21)

Δείτε το ημερολόγιό σας και κάντε σχέδια για το επόμενο διάστημα -ναι, δεν θα υπάρξουν εμπόδια και όλα θα υλοποιηθούν. Όλοι θέλουν να είναι μαζί σας. Ήρθε ή ώρα να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις τους και να βάλετε καινούργιους στόχους.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, ο Ήλιος βρίσκεται στην κορυφή του διαγράμματος. Αυτή είναι η μοναδική φορά που συμβαίνει όλο αυτό το χρόνο. Υποδεικνύει ότι θα είστε στο προσκήνιο για κάποιο λόγο. Πολλοί άνθρωποι θα σας παρατηρήσουν, ειδικά αφεντικά, γονείς και φίλοι. Εκμεταλλευτείτε το!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Δεν θέλετε κάποιος να σας κρατήσει πίσω στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, επειδή θέλετε να είστε ελεύθεροι να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε! Ναι, θέλετε να ταξιδέψετε και να κάνετε οτιδήποτε σας κάνει να αισθάνεστε ότι παίρνετε περισσότερα από τη ζωή.

Υδροχόος (Ιαν. 20-Φεβρ. 18)

Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, θα έχετε μια έντονη επιθυμία να βελτιώσετε τον εαυτό σας. Πολλοί από εσάς θα αγοράσετε πολλά βιβλία και θα τα… καταβροχθίσετε γεμάτοι απόλαυση, ενώ κάποιοι θα γραφτούν και στο γυμναστήριο και θα ακολουθήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Οι αλλαγές σας αρέσουν και μισείτε τη στασιμότητα.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Χρειάζεστε περισσότερο ύπνο το επόμενο διάστημα, λόγω του εξαντλητικού ωραρίου που είχατε στη δουλειά σας και των πολλών σας υποχρεώσεων. Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από τους φίλους σας, είναι πάντα εκεί για σας.

Από: Γιώτα Κουτσάγια
Keywords
Τυχαία Θέματα