Προβλέψεις Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

Κριός

Μια καινούρια φάση στην ζωή σου ξεκινάει σήμερα και εσύ για να καταφέρεις να σταθείς όρθια θα πρέπει να προσπαθήσεις πάρα πολύ.

Ταύρος

Σήμερα έχεις αρκετές σημαντικές ιδέες που έχουν να κάνουν με το μέλλον σου στον επαγγελματικό τομέα. Προσπάθησε να τις κάνεις πράξεις.

Δίδυμοι

Έχεις πολύ εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου και αυτό είναι από τα χαρακτηριστικά σου που σε κάνουν να ξεχωρίζεις από τα υπόλοιπα ζώδια.

Καρκίνος

Σταμάτα

να παραπονιέσαι και να γκρινιάζεις πως τίποτα δεν σου πάει καλά στη ζωή σου και άρχισε να κάνεις προσπάθειες για να τα αλλάξεις όλα.

Λέων

Η πίεση στη δουλειά θα είναι μεγάλη και εσύ θα θες να ξεφύγεις. Κάνε όσα πρέπει γρήγορα και πήγαινε σπίτι σου να χαλαρώσεις… Μέρα είναι θα περάσει.

Παρθένος

Σήμερα θα καταφέρεις τελικά να πεις όλα όσα θέλεις χωρίς φόβο σε όλους, από το αφεντικό σου και τους φίλους σου, μέχρι τον σύντροφό σου.

Ζυγός

Είσαι εργασιομανής, το ξέρουμε όλοι αυτό πολύ καλά. Αν συνεχίσεις όμως έτσι για πολύ καιρό ακόμα θα έρθει η στιγμή που θα χάσεις τη γη κάτω από τα πόδια σου.

Σκορπιός

Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς με το σπίτι και να κάνεις μικρά πράγματα που θα ανανεώσουν το χώρο και θα σου αλλάξουν τη διάθεση.

Τοξότης

Οι φίλοι σου θα έρθουν σήμερα στο σπίτι σου, κάνοντάς σου μια ωραία έκπληξη, αφού είχες αρκετό καιρό να τους δεις, λόγω των διακοπών. Θα έχετε να πείτε πάρα πολλά.

Αιγόκερως

Δεν είσαι καθόλου ευχαριστημένη στη δουλειά σου, γι’ αυτό και σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να ψάξεις για μια άλλη. Θα σου γίνει μια τέλεια πρόταση που δεν θα μπορέσεις να την αρνηθείς.

Υδροχόος

Ένα τηλεφώνημα από ένα πρόσωπο που είχες να δεις αρκετό καιρό θα σε γεμίσει χαρά. Κανονίστε να βρεθείτε σύντομα και να αναπληρώσετε το χαμένο χρόνο.

Ιχθύες

Σήμερα ασχολήσου με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Χαλάρωσε, διάβασε ένα βιβλίο ή κάνε μια μεγάλη βόλτα. Θα επιστρέψεις σπίτι με καινούργιες εικόνες.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα