Είναι τα παιδιά Ελληνίδας παρουσιάστριας και μας δείχνει τα πρόσωπα τους για πρώτη φορά!

Η παρουσιάστρια του Epsilon Tv θέλησε να μοιραστεί μια πολύ όμορφη φωτογραφία των παιδιών της, με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Αναφερόμαστε στην Αθηναΐς Νέγκα, η οποία δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία με τις κορούλες της, αποσπώντας χιλιάδες likes και πολλά σχόλια.

Η Αθηναΐς Νέγκα συνόδευσε τη φωτογραφία με ένα μακροσκελές κείμενο, μέσω του οποίου εξηγεί πώς είναι η καθημερινότητα

μιας εργαζόμενης μητέρας. Βέβαια, αναφέρθηκε και στη βοήθεια που δέχεται από τον σύζυγο της, λέγοντας του με τον δικό της τρόπο ένα μεγάλο “ευχαριστώ” δημόσια.

Διαβάστε το κείμενο της:

«πέρα απί την εντύπωση που δίνουν οι φωτο, η ζωή με 2 παιδιά-όπως πολλοί γνωρίζετε δεν είναι εύκολη .

1. υπάρχουν λίγες στιγμές όπως αυτή κ πολλές τρομακτικές δυσκολίες που αν συνεχίσουν θα αρχίσει εκτός από το brain drain και το family drain κ όλοι με οικογένειες θα τρέχουμε στην Αυστραλία να πλύνουμε πιάτα .

Επίσης

2. δεν πιστεύω πως τα παιδιά χρειάζεται να τα κρύβουμε. δεν είμαι τόσο διάσημη ίσως κ δεν φοβάμαι πως θα τρέξουν παπαράτσι στα σχολεία τους .δημοσιεύω φωτο γιατί η δημοσιότητα τους δεν διαφέρει απο το να κάτσω στο κέντρο μιας πλατείας κ να μας δουν οι περαστικοί. Το άχαρο με το instagram ειναι το «μετά»,το είδος της σημερινής δημοσιογραφίας που ασχολείται με την αναδημοσίευση -κ δεν έχει καταλάβει τι έχει πλέον αξία κ τι όχι -είναι παγκόσμιο το πρόβλημα όχι ελληνικό κ σαφώς δεν είναι όλα τα posts «είδηση» .

Από την πλευρά των συναδέλφων, είναι δύσκολο να γεμίσεις κοινωνικά κ gossip με το πολύ μικρό ελληνικό Star system. Ωστόσο κάποια πράγματα πρεπει απλα να τα ανεβάζουμε «γιατί έτσι μας ήρθε»-δεν αναπαράγονται όλα τα αστειάκια καλά ή κρύα, δεν είναι όλες οι φωτο να τις πάρουν τα site .

εκτός από την αμηχανία, η gossip δημοσιογραφία μαστίζεται κ απο βαρεμάρα. Εχουμε γίνει φρικτά βαρετοί όλοι εξ αιτίας της πληκτικής αναπαραγωγής μας.

Δεν μπορούμε -είναι η άποψη μου -να σερβίρουμε στον τηλεθεατή διαρκώς κάθε μπαρουφιτσα, κάθε post με μαγιό διότι φωνάζει «χεστήκαμε πού πήγε η τάδε διακοπές» και η τάδε δεν φταίει γιατί «ανέβασε» χωρίς πάντα να έχει την διάθεση το θέμα να γίνει μεγαλύτερο αλλά επειδή κάτι ήθελε να πει σ αυτούς που έχουν το ενδιαφέρον κ την παρακολουθούν .

Επιστρέφω στο οικογενειακό ..

3. οι λίγες στιγμές «σχεδόν ευτυχίας» που σας έλεγα, στην ξεχειλισμένη από υποχρεώσεις ,αστάθεια κ δύσκολες επιλογές ζωή μου, θα ήταν ανέφικτες χωρίς την ιώβια υπομονή του Γιάννη που μαζί με το μωρό ,διαχειρίζεται την μεγάλη κόρη μου, τα προβλήματα μου κ εμένα .τα καταφέρνει ,δέχεται κ την πλάκα -δεν ξέρω κανέναν πιο ήρωα. Μεγάλο ευχαριστώ κ στην μεγάλη κόρη μου ,αν υπήρχε παγκόσμιο βραβείο «καλής αδερφής» θα της άξιζε .στον σύζυγο θα έδινα «χρυσή μπάλα» κ ένα εκατομμύριο πριμ!»

Δείτε την ανάρτηση της:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @athinaisnega στις 22 Αύγ, 2018 στις 5:11 πμ PDT


Διαβάστε ακόμη:

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου βάφτισαν την κόρη τους: Οι πρώτες φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα