Προβλέψεις Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Εάν η οικονομική σας κατάσταση σας δημιουργεί πονοκέφαλο το τελευταίο διάστημα, καλύτερα να πάρετε τη συμβουλή κάποιου που να ασχολείται με τα οικονομικά ή του λογιστή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι φίλοι σας θέλουν να σας βοηθήσουν σε κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζετε αλλά εσείς έχετε βάλει ένα τοίχο και θεωρείτε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα μόνοι σας. Μήπως να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό σας;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Άλλο που δεν θέλετε να είστε όλη μέρα στα μαγαζιά για ψώνια εν όψει εορτών αλλά με μέτρο μην πάρετε φόρα και χαλάσετε όλα σας τα

χρήματα γιατί θα έρθουν δύσκολες μέρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε ιδιαίτερα συντονισμένοι με τους άλλους αυτή τη στιγμή, γεγονός που θα ενισχύσει τις σχέσεις σας τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Θα έχετε μια γεμάτη μέρα και ενδεχομένως να πρέπει να αναβάλλετε κάποιες όχι και τόσο επείγουσες υποχρεώσεις για να προλάβετε να ολοκληρώσετε ένα μεγάλος μέρος των υποχρεώσεων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οποιοδήποτε ταξίδι ή μετακίνηση που θα κάνετε σήμερα θα είναι εξαιρετικά ευχάριστο γιατί είναι κάτι που περιμένετε εδώ και καιρό και το έχετε πραγματικά μεγάλη ανάγκη.

ΖΥΓΟΣ

Θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα σας και θα το διαμορφώσετε κατάλληλα ώστε να σας μείνει και λίγος χρόνος για τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να είστε προσεκτικοί με την επικοινωνία σας σήμερα. Σίγουρα θα πρέπει να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας με άλλους ανθρώπους, αλλά όταν έχετε αμφιβολίες, καλό είναι να μένουν μέσα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας στο φιλικό και ερωτικό κομμάτι. Ήρθε η ώρα να έναν νέο τρόπο σκέψης για αυτούς που αγαπάτε και να τους εκφράσετε την αγάπη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καθώς ξεκινάτε μια νέα περιπέτεια, ήρθε η ώρα να τερματίσετε μια κατάσταση που δεν θέλετε πλέον στη ζωή σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να φέρετε τούμπα ότι σας ενοχλεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με λίγη προσπάθεια μπορείτε να απολαύσετε κάποια πολυτέλεια στη ζωή σας και να εξοικονομήσετε χρήματα την ίδια στιγμή. Ήρθε η στιγμή να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Βάζετε τις επιθυμίες των άλλων πάνω από τις επιθυμίες σας το τελευταίο διάστημα. Και αυτό δεν σας αφήνει να κάνετε αυτό που εσείς θέλετε και επιθυμείτε. Αλλάξτε λοιπόν την κατάσταση!

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα