Προβλέψεις Πέμπτη 2 Μαρτίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Όταν σας πιάνει η απογοήτευση και οι ενοχικές σας κρίσεις πως πολλά από όσα κάνετε θα μπορούσατε να τα κάνετε και καλύτερα, προσπαθήστε μόνοι να πατήσετε φρένο και να επαναφέρετε τον εαυτό σας στην τάξη. Αντί να ψάχνετε τι κάνατε λάθος, καλό είναι να κοιτάζετε και όσα καταφέρατε.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Εδώ και πολύ καιρό προσπαθείτε να συμβιβαστείτε με μια κατάσταση που δεν σας καλύπτει απόλυτα και πολλές φορές

σας κάνει να χάνετε την υπομονή σας. Επειδή ότι δεν λύνεται κόβεται, αν θεωρείτε πως έχετε φτάσει στα όριά σας και έχετε εξαντλήσει τις προσπάθειές σας, μπορείτε πάντα να βάλετε μια τελεία και να κάνετε επανεκκίνηση. Ίσως είναι επώδυνο αλλά θα είναι μια νέα αρχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Αν μέχρι πριν από λίγο καιρό αμφιταλαντευόσασταν ανάμεσα σε πολλά θέλω και δεν ξέρατε που να επικεντρωθείτε, οι εξελίξεις με ένα σχεδόν μαγικό τρόπο σας υποδεικνύουν που είναι καλό να κάνετε focus, ενώ ξεκαθαρίζει και το ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά στο πλευρό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Οι μέρες αυτές δεν είναι για εσάς οι καλύτερες. Αλλά από τις δυσκολίες πρέπει να παίρνουμε μαθήματα ζωής και να βγαίνουμε πιο δυνατοί, αλλά και καλύτεροι άνθρωποι. Ότι έχετε να πείτε καλό είναι να το πείτε ευθέως και με ειλικρίνεια γιατί οι υπόγειες κινήσεις ενδέχεται να σας φέρουν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αγαπάτε την περιπέτεια και το ρίσκο και αυτές οι μέρες θα σας φέρουν μπροστά σε μια τέτοια πρόκληση. Καθώς η ρουτίνα σας κουράζει, η προοπτική να τα φέρετε όλα τούμπα στη ζωή σας, σας φαίνεται πολύ δελεαστική. Μήπως, όμως, καλό είναι να ζυγίσετε τι ακριβώς είναι αυτό που ετοιμάζεστε να τινάξετε στον αέρα και τι σημαίνει για εσάς;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Είστε άνθρωπος της τάξης και της οργάνωσης, τόσο στη δουλειά όσο και στη ζωή σας, ακόμα κι αν κάποιες στιγμές φαίνεται πως είστε παρορμητικοί και περιπετειώδεις. Αυτό ενίοτε ισχύει, αλλά μόνο όταν δεν βάζει σε κίνδυνο τις σταθερές σας. Αυτές τις μέρες που πολλά πράγματα θα είναι ρευστά, εσείς επιμείνετε στην οργάνωσή σας και δεν πρόκειται να επηρεαστείτε από όσα θα συμβούν γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Μια σχέση από το παρελθόν κάνει την επανεμφάνισή της στη ζωή σας και αυτό σας αναστατώνει και σας ταρακουνά. Αν, όμως, ακούσετε ξαφνικά μεγάλα λόγια και υποσχέσεις μην τα πάρετε πολύ σοβαρά. Πάρτε τα απλά ως ένα ωραίο κομπλιμέντο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η υγιεινή ζωή, οι νέες συνήθειες που σας δημιουργούν ευεξία και καλή διάθεση, η πιο σωστή διατροφή και η προσπάθεια για άσκηση είναι λέξεις που έχουν αρχίσει και μπαίνουν πιο έντονα στην καθημερινότητά σας τελευταία. Θέλετε να νιώθετε και να δείχνετε καλά και κάνετε για αυτό ότι καλύτερο μπορείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Νιώθετε κουρασμένοι μετά από μια συνεχή προσπάθεια να γίνουν όλα στην εντέλεια, με μικρές αναποδιές να μην σας αφήνουν να ησυχάσετε. Επιπλέον, ένας άνθρωπος από το περιβάλλον σας, ίσως σας απογοητεύσει. Μην περιμένετε να το καταλάβει αν δεν το πείτε. Μην θεωρείτε πως όλοι οι άλλοι σκέφτονται όπως και εσείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Έχετε βάλει ένα ακόμα στοίχημα με τον εαυτό σας και είστε στη διαδικασία να κάνετε τα πάντα για να το κερδίσετε. Οργανώστε βήμα-βήμα τη στρατηγική σας και θυμηθείτε πως το μεγαλύτερο όπλο που θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε το στόχο σας είναι η υπομονή. Μη βιάζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η αλήθεια είναι πως η νέα χρονιά μπήκε βάζοντάς σας καθημερινές μικρές δοκιμασίες, οι οποίες όμως στο τέλος της κάθε μέρας είναι για εσάς μια μικρή επιτυχία και ένα μεγάλο μάθημα ζωής. Σε πολύ λίγο καιρό θα θερίσετε όλα αυτά που τώρα σπέρνετε και το αποτέλεσμα θα σας κάνει να χαμογελάσετε.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η λάμψη και η γοητεία σας είναι εμφανής στις κοινωνικές σας συναναστροφές και αυτό σας χαρίζει ερωτικές κατακτήσεις και νέες γνωριμίες που σε πολλούς από εσάς θα αποβούν χρήσιμες γιατί θα ανοίξουν και νέους επαγγελματικούς δρόμους.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Πέμπτη 2 Μαρτίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα