Προβλέψεις Πέμπτη 1η Ιουνίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Μια ιδέα που μπαίνει στο τραπέζι από συνάδελφο, φίλο ή συνεργάτη αποδεικνύεται «χρυσός» και να τη χειριστείτε σωστά θα αποδώσεις και οικονομικά, αλλά θα φέρει και εξέλιξη στα σχέδιά σας. Θα χρειαστεί να δώσετε τα φώτα σας σε ένα κοντινό σας πρόσωπο που βρίσκεται σε μια δύσκολη στιγμή και η συμβολή σας θα αποδειχθεί πολύτιμη.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Είστε άνθρωπος της σταθερότητας και της συνήθειας, αλλά όταν κάτι

φτάσει στο σημείο να σας βαραίνει πραγματικά την ψυχή δεν το έχετε σε τίποτα να τα φέρετε όλα τούμπα και να κάνετε τις αλλαγές που θα σας κάνουν να κοιμάστε πιο ήρεμοι τα βράδια, αλλά και να ξυπνάτε με χαμόγελό το πρωί.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η διάθεσή σας είναι μάλλον κυκλοθυμική τον τελευταίο καιρό, αλλά κάποια περιστατικά σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε τι πραγματικά έχει αξία και σημασία και σας χτυπά το καμπανάκι για να επαναπροσδιορίσετε συμπεριφορές και προτεραιότητες. Είναι λάθος να θεωρείτε κάποια πράγματα δεδομένα γιατί τελικά μπορεί και να μην είναι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Κάποιες επιλογές που κάνατε τον τελευταίο καιρό με παρόρμηση και συγκεκριμένα δεδομένα αρχίζουν να σας προβληματίζουν γιατί τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Ότι έγινε όμως έγινε και δεν γυρίζει πίσω, οπότε αντί να κλαίτε πάνω από το χυμένο γάλα, δείτε τι θα κάνετε από εδώ και μπρος.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Βρίσκεστε σε δίλημμα για μια απόφαση που αφορά τη ζωή και την καθημερινότητά σας και δυσκολεύεστε να καταλήξετε στο τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Σε τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι να μην πιέζετε καταστάσεις, αλλά να δώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να γείρει αβίαστα η ζυγαριά προς το καλύτερο για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Η προσωπική σας ζωή είχε μπει λίγο στο περιθώριο, αλλά αυτές τις μέρες θα έχετε την ευκαιρία να της δώσετε περισσότερη έμφαση και προσοχή και αυτό εν τέλει θα σας ισορροπήσει και θα σας κάνει να νιώσετε πολύ καλύτερα. Η δουλειά και η εξέλιξη είναι σημαντικά στοιχεία για την ευτυχία σας, αλλά δεν αρκούν.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Μερικές φορές γίνεστε απόλυτοι και απότομοι απέναντι στους άλλους, ίσως χωρίς καν να το αντιλαμβάνεστε. Επειδή ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος να φανείτε άδικοι ή σκληροί, προσπαθήστε να ελέγξετε τον κυνισμό σας και να μπείτε στη θέση των άλλων, επιστρατεύοντας τη συναισθηματική σας νοημοσύνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Όταν νιώθετε πως χάνετε το δίκιο σας γίνεστε εκρηκτικοί και δεν ελέγχετε εύκολα την παρόρμηση, όμως αυτές οι μέρες απαιτούν να κινηθείτε με διπλωματία. Επίσης θα χρειαστεί να κάνετε ασκήσεις υπομονής, καθώς κάποια πράγματα που περιμένετε ίσως έχουν και νέες καθυστερήσεις. Μην ανησυχείτε, όμως, σύντομα όλα θα μπουν στη θέση τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η επιβράβευση και ο θαυμασμός που εισπράττετε από ανθρώπους που εκτιμάτε θα τονώσουν σημαντικά την αυτοπεποίθησή σας και θα σας κάνουν να σταθείτε ακόμα καλύτερα στα πόδια σας και να σχεδιάσετε επόμενα βήματα με άλλον αέρα. Η νέα σας αυτή στάση και δυναμική σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πως είναι λάθος να δίνετε περισσότερο αέρα από όσο πρέπει σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν –λάθος που κάνατε τον τελευταίο καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Οι διαφωνίες και οι παρεξηγήσεις με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο είναι μέσα στο μενού της ημέρας, αλλά όταν και αν αυτό συμβεί ρίξτε τους τόνους και αφήστε τα ξεκαθαρίσματα για λίγο μετά που θα είστε όλοι πιο ήρεμοι και δεν θα οξυνθούν κι άλλο τα πνεύματα χωρίς λόγο. Τελευταία είστε πιο ευέξαπτοι από ότι συνήθως και αυτό δεν ωφελεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Μια νέα συνεργασία ξεκινά και ενώ αρχικά δεν δίνεται και πολύ μεγάλη σημασία σε αυτό, τελικά μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αλλά και προσοδοφόρα. Οι κινήσεις που έχετε κάνει τον τελευταίο καιρό λειτουργούν υπέρ σας όπως και το γεγονός πως δεν κάνετε τίποτα πριν το ζυγίσετε καλά.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ο τρόπος που προσεγγίζετε τις καταστάσεις, από μια πιο συναισθηματική και αναλυτική πλευρά, σας κάνει να ξεχωρίζετε ανάμεσα στους υπόλοιπους και να γοητεύετε τους συνομιλητές σας. Αυτό μπορεί να σας κάνει να διακριθείτε και να γίνει εφαλτήριο για ένα επόμενο βήμα στην καριέρα σας, αλλά αντίστοιχα μπορεί να κερδίσει και θαυμαστές ξεκινώντας φλερτ που θα έχουν διάρκεια.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Πέμπτη 1η Ιουνίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα