Προβλέψεις Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Σήμερα υπάρχει μεγάλη περίπτωση να υπάρξουν εντάσεις και διαφωνίες μέσα στην οικογένεια. Προσπάθησε όμως να μην δώσεις μεγάλη συνέχεια και διάσταση καθώς η διάρκεια τους θα είναι σύντομη.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Σίγουρα θα υπάρξουν διαφωνίες, τόσο στο σπίτι όσο και στο εργασιακό περιβάλλον. Παρόλα αυτά προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία και τη λογική σου για να μπορέσεις να δεις ότι έχει συμβεί καθαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 – 21/6)
Τα οικονομικά σου είναι πολύ δύσκολα και πρέπει επιτέλους να οργανωθείς καλύτερα και να ξοδεύεις λιγότερο. Βάλε ένα πρόγραμμα και μείνε μακριά από τις βόλτες στην αγορά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Το μπράβο που περιμένατε να ακούσετε στη δουλειά σας ήρθε επιτέλους και αυτό σας έχει κάνει να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η επιστροφή ενός πρώην θα είναι το θέμα της ημέρας. Πριν κάνεις όμως το οτιδήποτε κάτσε και σκέψου τι ήταν αυτό που σας απομάκρυνε και αν υπάρχει λόγος να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Σήμερα θα εκπέμπετε μια γοητεία που θα κάνει όλα τα αρσενικά να θέλουν να βρίσκονται συνεχώς μαζί σας. Εκμεταλλευτείτε το και φλερτάρετε σαν να μην υπάρχει αύριο.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Μετά από ένα διάστημα εσωστρέφειας ήρθε η ώρα να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε νέες γνωριμίες, είτε φιλικές, είτε ερωτικές. Προσοχή στην υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αν και σας αρέσει η σταθερότητα και η υπομονή, κάποιες φορές, έτσι ξαφνικά, κάνετε ριζικές αλλαγές που ξαφνιάζουν όχι μόνο τους γύρω σας αλλά και εσάς τις ίδιες.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Κάτι σου φταίει το τελευταίο διάστημα αλλά δεν ξέρεις τι και θέλεις να τα αλλάξεις όλα -ναι ακόμα κι αυτά που μέχρι τώρα έμοιαζαν ιδανικά στα μάτια σου. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να τα δεις όλα πιο λογικά και καθαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Σήμερα θα μάθεις κάποια πράγματα που θα σε στενοχωρήσουν πολύ. Ναι, το χειρότερό σου είναι να μιλούν άσχημα πίσω από την πλάτη σου και μπροστά σου να το παίζουν όλοι καλοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η ημέρα σου θα είναι απαιτητική και δεν θα σου αφήσει χρόνο για να πάρεις ανάσα. Προσπάθησε όμως να επιστρατεύσεις την οργανωτική σου ικανότητα και να βρεις λύσεις σε όλα τα θέματα, κυρίως επαγγελματικά, που σε αγχώνουν.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Σήμερα θα σας απασχολήσει ένα οικογενειακό θέμα και χωρίς δεύτερη σκέψη θα βρεθείτε στο πλευρό των αγαπημένων σας που έχουν ανάγκη τη βοήθεια και τις συμβουλές σας.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα