Προβλέψεις Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση, αφού συνεχώς προύπτουν συνεχώς έξοδα που τρέχεις να τα καλύψεις, αλλά κάνεις και αρκετές σπατάλες σε αγορές που δεν σου χρειάζονται.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μετά από μια μεγάλη περίοδο που είχες κλειστεί στον εαυτό σου, ήρθε η ώρα να βγεις, να διασκεδάσεις, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, φιλικές μα και ερωτικές και να γελάσεις με την ψυχή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι τόσο πολλές που δεν σου μένει καθόλου χρόνος για τον εαυτό

σου. Πάρε ακόμα μερικές βαθιές ανάσες. Σύντομα το μαρτύριό σου θα τελειώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Πρέπει να καταλάβεις καλά πως η ζωή είναι πολύ μικρή για να κάνεις πράγματα που δεν σε ευχαριστούν και να μπαίνεις σε στενόχωρα πλαίσια. Βγες και διασκέδασέ το με την ψυχή σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα εξελιχτεί σε κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό έρχεται στη ζωή σου -ναι, τα ερωτικά σου αρχίζουν και αποκτούν μεγάλο ενδιαφέρον και αυτό σε κάνει να χαμογελάς πλατιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αυτό το Σαββατοκύριακο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πας ένα ταξίδι αναψυχής. Και θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου, και θα δεις καινούργιες εικόνες και θα γνωρίσεις κάποιον που θα αναστατώσει την ερωτική ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ένας παλιός έρωτας θα επιστρέψει και θα σε βάλει σε πολλές σκέψεις. Πριν τα τινάξεις όμως όλα στον αέρα κάτσε και σκέψου αν το θες πραγματικά, ή αν το κάνεις επειδή τότε είχες περάσει ωραία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η συμβουλή της ημέρας: Σταμάτα να αναστατώνεσαι με το παραμικρό και ψάξτα όλα αναλυτικά πριν προβείς σε βεβιασμένες και αψυχολόγητες κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τα επαγγελματικά σου πρωταγωνιστούν αυτό το διάστημα.Κάποιες φορές χρειάζεται να κοπιάσουμε πολύ για να να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν γίνεται αλλιώς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η μέρα κρύβει εκπλήξεις και μια ενδιαφέρουσα συνάντηση. Μπορεί να μην βρεις τον έρωτα, αλλά σίγουρα θα βρεις έναν φίλο που θα σε κάνει να χαμογελάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η δουλειά είναι για σένα τα πάντα το τελευταίο διάστημα. Και αυτό δεν αρέσει καθόλου ούτε στα μέλη της οικογένειάς σου, ούτε στους φίλους αλλά ούτε και στον σύντροφό σου. Σταμάτα να τους παραμελείς.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ηρέμησε, δες τα πράγματα στη δουλειά σου όπως πραγματικά είναι και σταμάτα να τα μεγεθύνεις. Φίλοι είναι εκεί για να σε βοηθήσουν, αρκεί φυσικά να τους το ζητήσεις.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα