Προβλέψεις Παρασκευή 27 Οκτωβρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα….

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Πάρτε το χρόνο σας για να δείξετε τα συναισθήματά σας και αφιερώστε τον ελεύθερο χρόνο για ΄τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Θέλετε να επικοινωνήσετε στο κομμάτι της δουλειάς με τους συναδέλφους σας, ειδικά εάν η ρουτίνα σας έχει γίνει αυτοματοποιημένη. Αυτή είναι η ώρα να έρθετε κοντά με τους άλλους, να μοιραστείτε τις ικανότητές σας και να μοιραστείτε αν γίνεται τον φόρτο εργασίας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Για όσους από εσάς είχαν κάποιες ανησυχίες για τη φυσική σας κατάσταση, θα ανοίξετε μια

νέα σελίδα και θα βεβαιωθείτε ότι βελτιώνετε την κατάσταση όχι μόνο της σωματικής σας υγείας αλλά και της πνευματικής και συναισθηματικής σας ευεξίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Τα πράγματα κινούνται πολύ αργά για σας τώρα και αυτό διότι ο Κρόνος εισέρχεται στον έκτο οίκο σας. Ευτυχώς, είστε σε θέση να αντισταθμίσετε τα εμπόδια στη ζωή σας μέσα από τις καλές χάρες του Ερμή, του Ήλιου και του Δία.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Σας ενδιαφέρει να βελτιώσετε το περιβάλλον διαβίωσης σας και γενικά να κάνετε ειρήνη με όσους κατοικείτε και στη γειτονιά σας. Είναι μια σημαντική στιγμή να ρίξετε στην άκρη οποιαδήποτε θέματα που σας ρίχνουν συναισθηματικά. Επιδιώκετε την ειρήνη τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Θα βρείτε τον εαυτό σας επικοινωνώντας με πολλούς διαφορετικούς τύπους ανθρώπων κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης του Ερμή, ο Ήλιος και ο Δίας που διέρχονται από το τρίτο σπίτι σας.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Καθώς η Σελήνη μετακινείται στον πέμπτο οίκο σας, το εσωτερικό παιδί σας θα ενεργοποιηθεί και θα αρχίσει να χτυπάει το βιολογικό σας καμπανάκι εάν είστε παντρεμένοι ή νιόπαντροι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 24/11)

Είναι επιτακτική ανάγκη να δώσετε προτεραιότητα στις δραστηριότητές σας και, αν χρειαστεί, να απορρίψετε εκείνες που έχουν καθόλου αξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ(25/11 – 21/12)

Είστε ιδιαίτερα ανήσυχοι.Προσέξτε να μην προβάλλετε τις απογοητεύσεις σας σε εκείνους που αγαπάτε περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Τα οικονομικά θέματα πάνε πολύ αργά, αλλά δεν πρέπει να σκέφτεστε τα χειρότερα. Μπορεί να υπάρξουν διακυμάνσεις στην παραγωγική ικανότητα, ειδικά αν τυχαίνει να είστε σε πωλήσεις και να βασίζεστε στην προμήθεια για το εισόδημά σας. Αυτή θα είναι η στιγμή κατά την οποία θα εξετάσετε προσεχτικά τον τρόπο με τον οποίο κερδίζετε τα χρήματά σας και θα εξετάσετε τη διαφοροποίηση αυτών των εισοδηματικών ροών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί σήμερα και αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις στην υγεία σας.Πρέπει να διατηρήσετε την ηρεμία, να πάρετε μερικές βαθιές ανάσες και να συνειδητοποιήσετε ότι αυτό που λέγεται, δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο από την αντίδραση του άλλου ατόμου ή τα προσωπικά ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια και προβάλλονται σε σας.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Σας ενδιαφέρει να μάθετε ένα νέο χόμπι. Τώρα όλα τα ερευνητικά πράγματα που μπορούν να σας βοηθήσουν στην πρακτική σας ζωή. Μπορείτε να επεκτείνετε το ενδιαφέρον σας σε θέματα που δεν είχαν φτάσει στο παρελθόν ή δεν σας ενδιαφέρουν καθόλου.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα