Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 27 Οκτωβρίου

ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 27 ΟκτωβρίουΠαρασκευή, Οκτώβριος 27, 2017 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Θα είστε πιο επικοινωνιακοί, με αποτέλεσμα να σας συμπαθήσουν και άτομα που δεν περιμένατε, ενώ η διάθεσή σας να τα βρείτε με φίλους, συγγενείς ή τον σύντροφό σας θα είναι έντονη. Είναι κρίμα να κουράζετε τους άλλους χωρίς λόγο και να βλέπετε παντού φαντάσματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρχίζετε να βλέπετε τη σχέση σας πιο αισιόδοξα και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις γι' αυτήν. Επιτέλους, κοπάζουν οι εντάσεις που σας είχαν προκαλέσει τρίτα πρόσωπα και το μεταξύ σας κλίμα φτιάχνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το πρόβλημα που έχετε

στη σχέση σας είναι οι άνθρωποι που επηρεάζουν τον σύντροφό σας. Μην τον προκαλείτε με ανυπόστατες ζήλιες και σταματήστε να ελέγχετε κάθε κίνησή του. Οι αντιλήψεις και η στάση σας απέναντι σε διάφορες καταστάσεις γίνονται αποδεκτές από τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συγκρατήστε την επιθετικότητά σας και διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε οτιδήποτε θεωρείτε ωφέλιμο. Αποφύγετε τα πειράματα και επενδύστε μόνο εκεί όπου είστε απόλυτα σίγουροι ή σε κάτι που είναι πραγματικό χρήσιμο.

ΛΕΩΝ: Κρατηθείτε μακριά από κουτσομπολιά και κριτικές, και σύντομα αυτή σας η στάση θα εκτιμηθεί. Οι δημιουργικές σας δραστηριότητες δεν θα αφήσουν αδιάφορους τους συνεργάτες σας. Ξεπεράστε μια επαγγελματική δυσκολία και προχωρήστε ακάθεκτοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανοίγει ένας κύκλος οικονομικών συναλλαγών, με την προοπτική να κάνετε περισσότερα ανοίγματα. Οι σκέψεις σας αρχίζουν να κατασταλάζουν σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Μη χαλάσετε την ενέργειά σας καβγαδίζοντας για μικροπράγματα.

ΖΥΓΟΣ: Θα νιώσετε έτοιμοι να αφήσετε οριστικά στο παρελθόν καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και αξιοποιήστε τυχόν ευκαιρίες για το μέλλον σας. Οι επαφές και οι συζητήσεις που θα έχετε θα επιβεβαιώσουν ότι έχετε πάρει σωστές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είστε πρόθυμοι να δείξετε κατανόηση και συμπαράσταση στα προβλήματα των άλλων. Αντιμετωπίστε ψύχραιμα τις καταστάσεις για να καταλαγιάσουν οι φωνές και οι συγκρούσεις. Κρατώντας αδιάλλακτη στάση κάνετε τους άλλους να υποφέρουν και εσάς να απογοητεύεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διευθετήστε τις όποιες εκκρεμότητες έχετε χωρίς να συγκρουστείτε με το κατεστημένο ή να χρησιμοποιήσετε ανορθόδοξες μεθόδους. Ελάτε σε επαφή με άλλα άτομα, με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε φιλικές ή επαγγελματικές σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με αυτοπεποίθηση αντιμετωπίστε τις πιέσεις που δέχεστε στον επαγγελματικό τομέα. Οι πολύμηνες προσπάθειές σας θα δείξουν τώρα τα αποτελέσματά τους και θα σας γεμίσουν χαρά. Αποκτήστε ψυχικά αποθέματα και ξαναβγείτε στη ζωή έτοιμοι για όλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα μπλοκάρετε προσωρινά, αλλά θα ελέγξετε αν αυτά που τελικά καταφέρατε αξίζουν την προσοχή ή τον κόπο σας για να παραμείνουν στη ζωή σας. Μην απαντήσετε σε σχόλια που θα ακούσετε με προκλητικότητα και επιθετικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ: Ακόμα και τις στιγμές που θα νιώσετε ανεπαρκείς να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις, αντλήστε κουράγιο από τη δύναμη που έχετε μέσα σας. Αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας για να βγείτε με αγαπημένα πρόσωπα που το έχουν ανάγκη.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα