Προβλέψεις Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Είστε ικανός να μάθετε μερικά σημαντικά διδάγματα σχετικά με την αρμονική εργασία με τις ομάδες για να εκπληρώσετε όχι μόνο τις δικές σας ανάγκες αλλά και αυτές των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ

Η υποψία των πράξεων και των κινήτρων σας θα τους βάλει σε σκέψεις και ίσως να χάσουν την εμπιστοσύνη τους σε σας.Γι’ αυτό προσοχή σε όσα κάνετε στη δουλειά σας σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα μεγάλο θέμα θα παρουσιαστεί στη δουλειά σας. Ίσως να είναι καλό να αποφύγετε να πείτε ή να κάνετε κάτι που μπορεί να πυροδοτήσει την κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αφήστε

τους άλλους να ολοκληρώσουν τις σκέψεις τους προτού προβείτε σε οποιαδήποτε κρίση. Σίγουρα πρέπει να έχετε γνώμη για όλους, αρκεί να είναι ολοκληρωμένη.

ΛΕΩΝ

Ένα μεγάλο θέμα σας απασχολεί και δεν ξέρετε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε για να βρείτε τη λύση του. Μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα σας προτείνουμε να μην απορρίψετε άλλες απόψεις μόνο και μόνο επειδή είναι καινούριες και διαφορετικές από τις δικές σας. Αντίθετα σας συμβουλεύουμε να τις ακούσετε προσεκτικά.

ΖΥΓΟΣ

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα ο έρωτας δεν λέει με τίποτα να σας χτυπήσει την πόρτα. Μην το βάζετε όμως κάτω, γιατί θα σας έρθει εκεί που δεν το περιμένετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ήρθε η ώρα να εφαρμόσετε τελικά τη γνώση που έχετε συσσωρεύσει στη δουλειά σας και να αποδεχτείτε την αλήθεια που τόσο καιρό την βλέπετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να είστε διεκδικητικοί ως προς αυτούς που αγαπάτε. Αφιερώστε τους το χρόνο σας και δείξτε τους όλο το ενδιαφέρον σας λες και δεν υπάρχει αύριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ευαίσθητος χαρακτήρας σας θα σας κάνει να πάρετε πολύ βαριά διάφορα θέματα που θα προκύψουν σήμερα, τόσο στη δουλειά σας, όσο και στην προσωπική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα η μέρα σας θα είναι γεμάτη. Γράψτε γράμματα, πραγματοποιήστε κλήσεις και κάντε εκπλήξεις σε αυτούς που αγαπάτε και έχετε να τους δείτε πολύ καιρό.

ΙΧΘΥΕΣ

Υπάρχει ένα μεγάλο πάθος πίσω από τις ρομαντικές σας προθέσεις αυτή τη στιγμή. Έρωτας είναι η αιτία, οπότε να είστε προσεκτικοί όταν δείχνετε το βέλος σας.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα