Προβλέψεις Παρασκευή 26 Ιανουαρίου

Τι λένε τα άστρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Ναι, ακόμα κι εσείς επιθυμείτε να αποσυρθείτε από τις καθημερινές σας μάχες που το τελευταίο διάστημα είναι πολλές σε όλους τους τομείς. Μην πιέζετε τον εαυτό σας πολύ. Καθίστε και χαλαρώστε και πάρτε μερικές ανάσες γιατί θα τις χρειαστείτε την επόμενη εβδομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ήρθε η ώρα που πιστέψατε στον εαυτό σας και τις δυνάμεις σας και πια δεν αναζητάτε συνεχώς κάποιον να σας βοηθήσει και να σας απομακρύνει από τις κακοτοπιές ή να σας δείξει τον πιο ασφαλή δρόμο για να… περπατήσετε. Το μάθημα που πήρατε το τελευταίο διάστημα

είναι πολύ σημαντικό για την πορεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Ανασύνταξη δυνάμεων άμεσα! Αυτό είναι το κλου της υπόθεσης για το επόμενο διήμερο. Ξεκινώντας από σήμερα το απόγευμα, ένα είναι σίγουρο, όποιος θέλει να σας εμποδίσει να κάνετε κάτι θα πρέπει να το σκεφτεί δυο φορές γιατί σίγουρα θα το μετανιώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Σήμερα θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην ξεπεράσεις τα όριά σου. Ναι, θα συμβούν πολλά, σε όλα τα επίπεδα που θα σε βγάλουν έξω από τα ρούχα σου. Πριν όμως πεις ή κάνεις κάτι που θα το μετανιώσεις, μέτρα από μέσα σου μέχρι το 100.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Ένα τηλεφώνημα από τα παλιά, από ένα πρόσωπο που είχατε σχέση αλλά το… θέμα σας είχε λήξει άδοξα, θα σας βάλει ξανά στον πειρασμό να δοκιμάσετε μαζί του. Το τι θα κάνετε, είναι καθαρά δική σας υπόθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Πολλά λόγια, διαφωνίες και εντάσεις κρύβει η σημερινή ημέρα. Πρόσεχε μην πεις ή κάνεις πράγματα που μετά δεν θα μπορέσεις να πάρεις πίσω. Αν χρειαστείς κάποια συμβουλή, απευθύνσου στους φίλους σου, βρίσκονται πάντα εκεί για σένα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Όλα φαίνεται να πηγαίνουν τέλεια στη ζωή σου και αυτό σε… τρομάζει και σε βάζει σε μια κατάσταση αναμονής για κάποιον κίνδυνο που θα παρουσιαστεί. Χαλάρωσε και απόλαυσε όλα τα ωραία που σου συμβαίνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Θα προκύψουν αρκετά προβλήματα στη δουλειά σου, όμως σου συνιστούμε υπομονή και ψυχραιμία. Το Σαββατοκύριακο θα τα σκεφτείς όλα προσεκτικά και κατόπιν θα μελετήσεις τις επόμενες κινήσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Αυτές τις μέρες θες να μείνεις σε ένα σπίτι, συντροφιά με φίλους, φαγητό και ταινίες. Ναι, το τελευταίο διάστημα βγήκες πολύ έξω και βαρέθηκες. Λογικό και επόμενο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Από σήμερα θα αρχίσει να πνέει ένας… αέρας ανακατατάξεων και διάθεσης αλλαγών στον εργασιακό σου χώρο. Κι οι αλλαγές είναι καλοδεχούμενες αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι όλες τις εξόδους κινδύνου σου ερμητικά κλειστές! Ανάσες, ανάσες, βαθιές ανάσες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Οι επόμενες μέρες έχουν πάθος, ένταση και φυσικά υπερβολή. Συζητήσεις, διαφωνίες, αγάπη, έρωτας. Στο χέρι σου είναι να διαλέξεις σε ποιο από τα τέσσερα που μόλις σου είπαμε θα… στοχεύσεις. Ναι, ένα… κολασμένο Σαββατοκύριακο μόλις ξεκινάει.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η μέρα ευνοεί τις συζητήσεις και τις αποφάσεις, τόσο με τους συναδέλφους σου, όσο και με αγαπημένα σου πρόσωπα, όπως τα μέλη της οικογένειάς σου και οι φίλοι σου. Ξεκαθάρισε σε όλους τη θέση σου, πες τους τι πραγματικά νιώθεις και σίγουρα θα πάνε όλα καλά.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα