Η απίστευτη δήλωση της Σπυροπούλου πριν το Survivor: ”Οι παίκτες θα με διώξουν αλλά ο σταθμός θα με κρατήσει”

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν μερικές ημέρες η είδηση ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα μπει στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Η αλήθεια είναι πως δύσκολα μπορούσε κάποιος μέχρι πρότινος να φανταστεί τη γνωστή παρουσιάστρια να αγωνίζεται σε στίβους μάχης και να διεκδικεί τα έπαθλα του… Survivor. Παρόλα αυτά η Κωνσταντίνα έκανε την έκπληξη και από χθες είναι μέλος της ομάδας των Διάσημων στο παιχνίδι που σαρώνει στα νούμερα τηλεθέασης.

Κι

όμως μπορεί να φαίνεται ενθουσιασμένη με την εξέλιξη παρόλα αυτά πριν από έναν χρόνο, στην εκπομπή που παρουσίαζε στον Alpha, απέκλειε το ενδεχόμενο συμμετοχής της. Εντύπωση μάλιστα στην ομάδα της εκπομπής Σπίτι μου Σπιτάκι μου είχαν προκαλέσει οι απορίες της παρουσιάστριας: ”Έχουμε κλάψει από τα γέλια με τα παιδιά εδώ γιατί αναφερόμαστε στο Survivor και τους λέω πως αν είχα πάει εγώ θα είχα πάρει και τους κομμωτές μου και θα τους είχα στην άλλη ομάδα”, δήλωσε και συνέχισε: ”Δεν βάφονται; Δεν έχουν φαγητό; Οι ξανθιές πως θα κάνουν ρίζα;”

Μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα τόνισε: ”Πιστεύω ότι οι παίκτες θα με είχανε διώξει όλοι από την πρώτη στιγμή και ο σταθμός θα με κράταγε σίγουρα…” Τέλος κατέληξε: ”Δε θα μπορούσα ποτέ να πάω, δε θα άντεχα ούτε μια μέρα”.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Αγγελική Ηλιάδη: Δείτε πώς αντέδρασε όταν ρωτήθηκε για τις φήμες χωρισμού από τον Γκέντσογλου

Πρω1νό: «Έμενα στην ίδια πολυκατοικία με την Ελένη Μενεγάκη και πάντα έλεγε ότι…»

Πρω1νό: Η Τζόυς Ευείδη δηλώνει: “Τα προσωπικά μου είναι ανύπαρκτα. Με έχουν χ@σμ@νη!”

Keywords
Τυχαία Θέματα