Προβλέψεις Παρασκευή 23 Μαρτίου!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και θέλετε επειγόντως μια ανανέωση. Από το να αλλάξετε τα μαλλιά σας και στυλ, μέχρι να μετακομίσετε σε ένα καινούργιο σπίτι.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αν και τελευταία σας έχει πιάσει η μεγαλομανία σας, θέλουμε να σας πούμε πως η ευτυχία δεν κρύβεται στα μεγάλα, αλλά στα μικρά και γεμάτα ουσία. Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε τις προτεραιότητές σας και να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Το τελευταίο

διάστημα τρέξατε και ταλαιπωρηθήκατε πάρα πολύ για να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να χαλαρώστε κάπως και να απολαύσετε όσα καταφέρατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ο έρωτας που τόσο καιρό τον περιμένατε επιτέλους έρχεται και σας χτυπά την πόρτα σας. Από λάθους χειρισμούς όμως ίσως τον χάσετε και καταλήξετε ξανά μόνοι σας. Σας συμβουλεύουμε να λύσετε τις παλιές σας εκκρεμότητες για να μπορέσετε να ζήσετε κάτι μαγικό.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Κι ενώ γύρω σας συμβαίνουν πολλά που θα έπρεπε τουλάχιστον να σας προβληματίζουν, εσείς κοιτάζετε μόνο τον εαυτό σας. Σας συμβουλεύουμε να κρατήσετε μια απόσταση από τα πράγματα και με σύμμαχό σας τη λογική να βρείτε τι πρέπει να κάνετε και που ν εστιάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η περίοδος αυτή για σας σημαίνει επιστροφή…. Επιστροφή σε ένα πρόσωπο που δεν είχατε πια σχέσεις; Σε ένα παλαιότερο σπίτι; Σε μια φιλία που είχε λήξει άδοξα; Σε μια ασχολία που είχατε αφήσει στην άκρη για πολύ καιρό;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Με το σύντροφό σας πηγαίνουν όλα τέλεια και αυτό σας κάνει να σκέφτεστε σοβαρά το επόμενο βήμα. Ναι, αν θέλετε να παντρευτείτε και να αποκτήσετε ένα παιδί, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η συμπεριφορά σας κάποιες φορές και κυρίως το πείσμα σας, σας έχει στερήσει πολλούς ανθρώπους από δίπλα σας που πληγώθηκαν και έφυγαν μακριά σας. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε την αυτοκριτική σας και να τους ζητήσετε συγγνώμη;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Έφτασε η ώρα να κλείσετε την πόρτα του γραφείου σας και να ξεχάσετε λίγο τη δουλειά σας και να βρεθείτε με φίλους για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να αναζωογονηθείτε. Σαββατοκύριακο έρχεται, μην μείνετε κλεισμένοι στο σπίτι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Μια ένταση θα δημιουργηθεί στη δουλειά σας που θα σας αναστατώσει. Μην αναλώνεστε όμως σε τσακωμούς, κρατήστε χαμηλό προφίλ και δείξτε σε όλους ότι αξίζετε μέσα από τα projects που έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η αλήθεια είναι πως έχετε πραγματικά μεγάλη ανάγκη να φύγετε και να αλλάξετε εικόνες και παραστάσεις. Αν όμως δεν συμβεί αυτό, τότε ίσως σας επισκεφτεί ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Όπως και να έχει όμως, μην μένετε σπίτι, βγείτε με φίλους και διασκεδάστε.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Τα οικονομικά σας εξακολουθούν να αποτελούν το μόνιμό σας άγχος. Σας λέμε για να σας παρηγορήσουμε πως δεν είστε οι μόνοι. Συμβουλή: Τακτοποιήστε όλες τις υποχρεώσεις σας και μην ξοδεύετε χωρίς λόγο.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα