Ανατροπή στο Survivor: Το νέο ατομικό αγώνισμα που στέλνει κατευθείαν παίκτες στον… τελικό!

Μια έκπληξη περίμενε τους παίκτες του Survivor, η οποία μάλιστα, ενδέχεται να φέρει ανατροπές, αλλά και γιατί όχι συγκρούσεις ανάμεσα στους survivors.

Όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης από αυτό το επεισόδιο και μέχρι το τέλος της σεζόν οι παίκτες θα δίνουν “μάχη” σε ένα νέο ατομικό αγώνισμα, στο οποίο θα βρίσκονται αντιμέτωποι και με συμπαίκτες τους. «Σήμερα θα ξεκινήσουμε ένα νέο αγώνισμα. Τι το διαφορετικό έχει; Καταρχάς είναι ατομικό! Το αγόρι και το κορίτσι που θα κερδίζουν το συγκεκριμένο

ατομικό αγώνισμα, θα κερδίζουν από ένα σύμβολο. Τα σύμβολα αυτά θα σας δώσουν την δυνατότητα να έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε δύο μεγάλα έπαθλα. Στο σύντομο μέλλον θα έχετε τη δυνατότητα -με όσα περισσότερα σύμβολα έχετε- να είστε αυτός/ή που θα συναντήσει στη Δομινικανή Δημοκρατία την οικογένειά του», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής.

Λίγο αργότερα τους αποκάλυψε τη μεγαλύτερη έκπληξη, καθώς τους είπε πως το εν λόγω αγώνισμα θα δώσει την ευκαιρία σε άτομα να συναντήσουν τις οικογένειες τους, αλλά και κάποιος να φτάσει κατευθείαν στον τελικό: «Το δεύτερο δώρο είναι μεγαλύτερο. Ως παίκτες του Survivor υπάρχει κάτι καλύτερο από το να δείτε τις οικογένειές σας εδώ…. Με όσα περισσότερα σύμβολα έχετε συγκεντρώσει, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε ένα εισιτήριο για μία θέση που σας πάει απευθείας στο μεγάλο τελικό!»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα