Προβλέψεις Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Οι άνθρωποι γύρω σας σήμερα είναι ασταθείς και αυτό σας προκαλεί ανησυχίες. Αν υπάρχει μια κατάσταση στο χώρο εργασίας που δεν έχει πειθαρχία και σας κάνει να αισθάνεστε έξω από τα νερά σας, γιατί σας αρέσει το πρόγραμμα, ίσως να ψάξετε για εναλλακτικές λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να είστε τολμηροί και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας. Πρέπει να παραμείνετε θετικοί στην σκέψη σας και μην αφήνετε τις καθυστερήσεις ή τους φόβους να επηρεάζουν

την σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Θα νιώσετε πιο οικεία από το συνηθισμένο και ίσως δεν είναι κακή ιδέα να δώσετε στους εαυτούς σας την επιλογή να επανεξετάσετε τον εαυτό σας με την οικογένεια και τους συγγενείς σας. Η αλήθεια είναι πως τελευταία σας έκαναν πολλά και είχατε απομακρυνθεί από κοντά τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Εστιάστε στα πράγματα που μετράνε σήμερα. Μην επικεντρωθείτε σε όσα δεν έχουν αξία. Ίσως χρειαστεί να πείτε σε έναν φίλο ή έναν συνάδελφο σας μια αλήθεια που θα πονέσει. Στο τέλος όμως θα εκτιμήσει την ειλικρίνειά σας.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Έχετε υπάρξει λίγο αφελής σε κάποιο θέμα που αφορά σε μια συναλλαγή. Αν κινηθείτε όμως γρήγορα θα καλύψετε το χαμένο έδαφος και θα μειώσετε τη χασούρα που θα έχετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Θα μπείτε στον πειρασμό να δοκιμάσετε κάτι πολύ ασυνήθιστο τώρα, όσο και αν είστε λίγο κουρασμένοι από την καθημερινή ρουτίνα. Τολμήστε να είστε διαφορετικοί και εξερευνήστε τι σας προσφέρεται. Οι ευκαιρίες είναι άπειρες.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Τα νομικά ζητήματα θα μπορούσαν να φτάσουν στο δρόμο σας και μια γραφειοκρατική κατάσταση που αναβλήθηκε θα μπορούσε τελικά να επιλυθεί. Αν είστε δυναμικοί, θα συνεχίσετε να είστε για τις επόμενες εβδομάδες. Απολαύστε την ενέργειά σας όσο διαρκεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)

Δεν πρέπει να αλλάξετε μια ιδιοτροπία σας τώρα για να κάνετε απλά το χατήρι κάποιων. Να περνάτε χρόνο μόνο με τους φίλους που σας λένε αλήθειες και σας κάνουν να γελάτε και να περνάτε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Μια τεράστια έκρηξη συναισθημάτων και ενδεχομένως μια ανακάλυψη τώρα θα σας βοηθήσει να κάνετε τις αλλαγές στη ζωή σας που έχουν καθυστερήσει. Αυτές οι αλλαγές μπορεί να αναστατώσουν τους άλλους και ο Άρης θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Έχετε ένα φορτίο ενέργειας σήμερα ως αποτέλεσμα της πρόσφατης πανσέληνου η οποία έχει άμεση σχέση με τις σχέσεις και τις φιλίες σας. Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον σε επαγγελματικό περιβάλλον που σας κάνει να θέλετε να τον γνωρίσετε καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Μείνετε μακριά από εκείνους που θέλουν να ελέγξουν τη ζωή και τις κινήσεις σας. Ναι, μπορείτε να το κάνουν από αγάπη, αυτό όμως σας πνίγει και σας κάνει να επιθυμείτε περισσότερο την ανεξαρτησία σας. Βρείτε το χρόνο να χειρίζεστε μόνοι σας τις υποθέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Οι κοινωνικές δεξιότητές σας θα βελτιωθούν ως επί το πλείστον κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και θα συνεχιστούν για κάποιο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, θα μπορούσατε επίσης να ανησυχείτε για οικονομικά θέματα. Τέλος θα πάρετε μερικά σημαντικά νέα μαθήματα στη ζωή σας τώρα.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα