Προβλέψεις Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Σεβαστείτε τις απόψεις των άλλων όπως θέλετε και εσείς με τη σειρά σας να σέβονται τα δικά σας πιστεύω.Δεν είναι ώρα για φασαρίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Στα μικρότερα μέλη της οικογένειας σας θα έχετε στραμμένη την προσοχή σας γιατί σας χρειάζονται λίγο παραπάνω.Αν πάλι σκέφτεστε να επισημοποιήσετε την σχέση σας μάλλον έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια νέα προοπτική αποκαλύπτεται παντού που γυρίζετε και μαθαίνετε κάτι νέο για τον εαυτό σας και τους ανθρώπους με

τους οποίους συναναστρέφεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διατηρήστε μια ισχυρή, υγιή ισορροπία μεταξύ παλαιού και νέου. Προσπαθήστε να είστε πιο ανοιχτοί στην αλλαγή και, με κάθε τρόπο, να υιοθετήσετε μια πιο ευέλικτη στάση.

ΛΕΩΝ

Εάν γνωρίζετε ότι έχετε κάνει λάθος, μπορείτε να το παραδεχτείτε.Μην αφήσετε τον εγωισμό σας να σταθεί εμπόδιο στις επόμενες κινήσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απολαύστε τα μικρά πράγματα στη ζωή και εκτιμήστε όλα όσα έχετε – σωματικά και συναισθηματικά. Αυτά εξάλλου έχουν σημασία.

ΖΥΓΟΣ

Κάθε μέρα φέρνει νέες ευκαιρίες για ταχεία πρόοδο. Σήμερα είναι μια μέρα κατά την οποία μπορείτε να κάνετε ένα σημαντικό βήμα προς την πραγματοποίηση των ονείρων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διατηρήστε μια ισορροπία μεταξύ της πραγματικής ζωής και της φαντασίας. Καλό είναι να ονειρεύεστε, αλλά κάπου κάπου πρέπει και να ξυπνάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθάνεστε πιεσμένοι από κάποια μέλη της οικογένειας σας γιατί θέλουν να καλύψουν δικές τους υποχρεώσεις και εσείς είστε το θύμα τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επεξεργάζεστε πληροφορίες που έχετε συλλέξει για ένα project που έχετε αναλάβει στην δουλειά και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εσάς για να ξεχωρίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέους στόχους θέτετε που θα σας βοηθήσουν τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σας. Ναι, παρόλο που είναι Κυριακή, δεν λέτε να ξεκουραστείτε με τίποτα.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε χαρούμενοι για όσα έχετε στη ζωή σας και οι άνθρωποι γύρω σας,σας εκτιμούν πολύ. Συνεχίστε στον ίδιο ρυθμό.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα