Προβλέψεις Κυριακή 28 Ιανουαρίου

Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Μετά από μια συνεχή περίοδο ψυχολογικής πίεσης, σήμερα είναι η πρώτη φορά που ξυπνάτε με λιγότερο άγχος και πιο θετική διάθεση. Η διαίσθησή σας που πάντα έντονη και σας επηρεάζει, σας λέει πως όλα θα πάνε καλά και αυτό αρχίζει να σας καθησυχάζει.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Πολλές φορές λέτε αυτό που σκέφτεστε χωρίς να το επεξεργάζεστε και πολύ και ενίοτε αυτό είναι κάτι που οι άλλοι μπορεί και να παρεξηγήσουν, ειδικά αν δεν σας ξέρουν καλά.

Φροντίστε, λοιπόν, να τιθασεύσετε τον αυθορμητισμό σας αν δεν θέλετε να δημιουργήσετε λάθος εντυπώσεις για σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Συναντήσεις, εξορμήσεις και στιγμές χαλαρές μετά από μια εβδομάδα σε τρελούς ρυθμούς. Μέσα από αυτές έρχονται στα αυτιά σας πληροφορίες που θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες στις επόμενες κινήσεις σας, αλλά και γνωριμίες με ανθρώπους που μπορεί να σας ευνοήσουν επαγγελματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μπορεί να έχετε μετανιώσει για κάτι που κάνατε : μια λανθασμένη επιλογή, ένας άγαρμπος χειρισμός, κάπου που δείξατε εμπιστοσύνη ενώ δεν άξιζε. Ό,τι έγινε, έγινε. Δεν έχει κανένα νόημα να κλαίτε πάνω από το χυμένο γάλα. Κρατήστε το μάθημα από το πάθημα και προχωρήστε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η ερωτική διάθεση επικρατεί σήμερα και σας κάνει να χαμογελάτε –πολλές φορές χωρίς κανέναν λόγο- και να βρίσκεστε συνεχώς πάνω από το κινητό σας. Μην εκμυστηρευτείτε πράγματα που είναι πολύ προσωπικά σας σε ανθρώπους που δεν είστε βέβαιοι πως μπορείτε να εμπιστευτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Πρώτη μέρα μετά από μέρες που μπορείτε να πάρετε μια ανάσα και να ξεφύγετε λίγο από τους ρυθμούς δουλειάς και υποχρεώσεων, παρόλο που οι εξελίξεις τρέχουν και σύντομα θα πρέπει να συντονιστείτε και πάλι σε αυτές. Κάποιοι από εσάς είναι έτοιμοι να πάρουν σημαντικές αποφάσεις: Κάντε το με καθαρό μυαλό.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Κάποιοι σας πλησιάζουν με χαμόγελο και κομπλιμέντα, μεγάλο ενθουσιασμό και ακόμα μεγαλύτερα λόγια. Ακούστε τι έχουν να σας πουν αλλά μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας πριν ελέγξετε τις προθέσεις τους που μπορεί να μην είναι απολύτως αγνές.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Προετοιμάζετε κάποιες αλλαγές που θα επηρεάσουν τόσο εσάς όσο και το στενό σας περιβάλλον. Για να μην αποσταθεροποιηθεί η καθημερινότητάς σας φροντίστε να τις δρομολογήσετε οργανωμένα και να είστε ειλικρινείς με όλους όσους θα αγγίξουν οι εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Σαββατοκύριακο με φίλους και αγαπημένους, πιο ξεκούραστο από ότι αναμενόταν και με ευχάριστες ειδήσεις. Φροντίστε να σταθείτε δίπλα σε δικούς σας ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη και να ακούτε περισσότερο αυτά που σας λένε, όχι μόνο αυτά που τους λέτε εσείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Το αισθηματικό πεδίο έχει μικρές αναταραχές που σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε πως άλλα θέλετε τη μία και άλλα την άλλη και για να είστε ευτυχισμένοι πρέπει πρώτα από όλα να συνειδητοποιήσετε εσείς τι θέλετε από τη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Αυτό που εκπέμπουμε, αυτό και εισπράττουμε. Όταν μοιάζετε κλειστοί και απρόσιτοι, πώς θα καταφέρουν οι άλλοι να σας πλησιάσουν; Για σημαντικά ζητήματα για τα οποία δεν είστε σίγουροι πώς πρέπει να διαχειριστείτε, ζητήστε συμβουλή από κάποιον που εμπιστεύεστε.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και αυτή τη φορά ο ενθουσιασμός σας έχει παρασύρει και κάνετε λάθος εκτιμήσεις. Το καλό είναι πως κατά βάθος το ξέρετε, οπότε απλά προσπαθήστε να μην αγνοήσετε το καμπανάκι που χτυπάει ο ρεαλιστής εαυτός σας στον πιο ονειροπόλο εαυτό σας.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα