Προβλέψεις Κυριακή 18 Φεβρουαρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Αυτή είναι μια περίοδος ψυχολογικής έρευνας όπου θα συνειδητοποιήσετε ότι με κάποιο μυστηριώδη τρόπο τα προηγούμενα ζητήματα της ζωής σας τώρα έρχονται στην επιφάνεια μέσα από τις τρέχουσες σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Σήμερα είναι μια μέρα που καλό θα είναι να είστε χαλαροί και να περάσετε όμορφες στιγμές με την οικογένεια σας. Ναι, σας αξίζει πολύ, γιατί τελευταία δεν είχατε καθόλου χρόνο για τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Αν κάποιος φίλος αντιμετωπίζει προβλήματα, εσείς προσπαθείτε

να βοηθήσετε με τον τρόπο σας. Μπορεί όμως όσο και να προσπαθείτε να μην είναι τόσο εύκολο. Παρόλα αυτά μην σταματάτε. Η προσπάθειά σας θα αναγνωριστεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Οργανώστε καλύτερα τον φόρτο εργασίας σας και μεταβιβάστε ορισμένα από αυτά τα καθήκοντα σε άλλους συναδέλφους σας. Έτσι θα μπορέσετε να βρείτε λίγο χρόνο για να τον αφιερώσετε στον εαυτό σας και τις ανάγκες σας.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Πρέπει να δεχτείτε ότι τα άτομα με τα οποία έρχεστε σε επαφή καθημερινά έχουν τις ιδιαιτερότητες τους και τις ιδιοτροπίες τους και καλό θα είναι να μην προσπαθείτε να αλλάξετε τον χαρακτήρα τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Αν οι προθέσεις σας είναι γνήσιες, οι άνθρωποι που πραγματικά σας αγαπούν θα το καταλάβουν και δεν θα παρεξηγήσουν στιγμή τα λόγια και τις πράξεις σας.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Χρειάζεστε δίπλα σας ανθρώπους που να μπορούν να σας καταλάβουν και αν είναι δυνατόν μόνο με τα μάτια, χωρίς καν να ανταλλάξετε μερικές κουβέντες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)

Πρέπει να είστε πιο απαιτητικοί και να περιμένετε περισσότερα από τους ανθρώπους που συνεργάζεστε. Πάρτε λίγο περισσότερο χρόνο για να σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε. Ζείτε σε μια κατάσταση που σας κάνει ευτυχισμένους;

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Όσοι έχετε χωρίσει πρόσφατα σύντομα θα υπάρξει επανασύνδεση. Όσοι είστε ελεύθεροι βγείτε και διασκεδάστε γιατί μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Τι σας κρατάει πίσω; Πιστεύετε ότι οι φίλοι θα σας εγκαταλείψουν εάν έχετε κάτι δυσάρεστο να τους πείτε; Οι σχέσεις μπορεί να περάσουν από “40 κύματα” αυτή τη στιγμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Θα περάσετε αρκετό χρόνο κανονίζοντας να συναντηθείτε με τους φίλους σας καθώς έχετε να τους δείτε καιρό και θέλετε να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο. Χαμόγελα, αγκαλιές και ωραίες στιγμές συμπληρώνουν την ημέρα σας.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Μπορείτε να δείτε και τις δύο πλευρές μιας κατάστασης τώρα και να ακούσετε και μια άλλη άποψη που ίσως θα σας βοηθήσει να βγάλετε σωστά συμπεράσματα στο θέμα που αντιμετωπίζετε.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα