Oι πιο χρήσιμες συμβουλές σχέσεων που έχεις ακούσει ποτέ

Το μυστικό μιας πετυχημένης σχέσης δεν υπάρχει! Λόγω του ότι μια σχέση δημιουργείται πάντα από 2 διαφορετικά άτομα, είναι δύσκολο να υπάρξει φόρμουλα που θα ταιριάζει σε όλους.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια tips που είναι όντως πολύ αποτελεσματικά και χρήσιμο το να τα ξέρεις!

#1. Δες το χαλαρά
Καμία σχέση δεν έχει ευδοκιμήσει μέσα σε ένα καταπιεστικό περιβάλλον. Φρόντισε λοιπόν, να μην καταπιέζεις τον σύντροφό σου και προσπάθησε να «το δεις χαλαρά» κάθε φορά που είσαι έτοιμη να βγεις από τα ρούχα σου (από τα νεύρα).

#.2 Δίνε

πάντα το 90%
Το 90% είναι αρκετό για να είναι μια σχέση πολύ πετυχημένη. Το 90% δίχνει πως νιάζεσαι για τον άλλον, πως μπαίνεις στη θέση του συχνά και πως τον καταλαβαίνεις. Το 10% είναι για να κρατάς ζωντανή και την εγωιστική σου πλευρά καθώς χρειάζεται και αυτό που και που.

#3. Είσαι υπεύθυνη για τη δική σου ευτυχία
Δεν είναι δουλειά του συντρόφου σου να σε κάνει ευτυχισμένη. Πρέπει να συνηδειτοποιήσεις πως αυτό είναι κάτι που εσύ πρέπει να κάνεις για τον εαυτό σου. Το αν ο φίλος σου θα κάνει κάποια πράγματα για να σε ευχαριστήσει είναι κάτι διαφορετικό. Βρες τα με τον εαυτό σου, νιώσε ευτυχισμένη και όλα τα άλλα θα έρθουν.

#4. Αγάπα τον εαυτό σου
Αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές συμβουλές που υπάρχουν! Δεν πρόκειται να αγαπήσεις αληθινά αν πρώτα δεν μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου. Τι σημαίνει αυτό; Να αγαπήσεις το μυαλό σου, το σώμα σου αλλά και το πνεύμα σου! Όταν αγαπάς τον εαυτό σου και νιώθεις αυτοπεποίθηση μπορείς να κάνεις τον άλλον να νιώσει σιγουριά μαζί σου και να πειστεί πως θα τον αγαπήσεις και αυτόν.

Δες ακόμα: Έξυπνα τρικς για να του λείπεις πολύ -Εγγυημένα αποτελέσματα!

Αυτές είναι οι 6 φράσεις που τρελαίνουν κάθε άνδρα

Keywords
Τυχαία Θέματα