Προβλέψεις Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Είναι από αυτές τις μέρες που σου φταίνε τα πάντα. Καλύτερα λοιπόν να μείνεις μόνη στο σπίτι σου και να μη βγεις με φίλους γιατί σίγουρα θα εκνευριστείς τόσο πολύ και θα πεις πράγματα που είναι αδύνατον να τα πάρεις πίσω.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα δεν έχεις καθόλου όρεξη να βγεις και να διασκεδάσεις, καθησυχάζοντας τον εαυτό σου πως περνάς μια φάση. Δες το αλλιώς γιατί όλο αυτό που ζεις τώρα θα γίνει μονιμότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 – 21/6)
Αντί να κάθεσαι και να σκέφτεσαι τι έχει πάει λάθος με τη ζωή σου, αποφάσισε να κάνεις τις αλλαγές εκείνες που θα σε γεμίσουν χαρά και θα σε πάνε μπροστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Σήμερα υπάρχει περίπτωση από μια μικρή αφορμή να ξεκινήσει ένας τρικούβερτος καβγάς με τον σύντροφό σου που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στον χωρισμό. Πρόσεξε τι θα πεις και τι θα κάνεις γιατί σίγουρα μετά θα μετανιώσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μην απελπίζεσαι… Η αγάπη μπορεί να αργεί αλλά θα σου χτυπήσει την πόρτα, Το θέμα όμως είναι πόσο έτοιμη είσαι να την υποδεχτείς ή όχι με τον τρόπο ζωής σου που τα δίνεις όλα στη δουλειά σου και ξεχνάς τα υπόλοιπα;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Πότε θα σταματήσει επιτέλους αυτό το κακό αστείο; Όταν νομίζεις πως τα έχεις βάλει όλα σε τάξη, προκύπτει ένα πρόβλημα και σου τα χαλάει όλα. Υπομονή, σε λίγο όλα θα φτιάξουν.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αντί να επιτρέπεις στους άλλους να σε επηρεάζουν τόσο πολύ και να ακολουθείς όσα σου λένε, ήρθε η ώρα να αντιδράσεις και να κάνεις αυτό που επιτέλους θες εσύ. Μόνο έτσι θα πας μπροστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η διαφωνία που είχες με τον προϊστάμενό σου την Παρασκευή σε εκνεύρισε απίστευτα και σου χάλασε όλο το Σαββατοκύριακο. Σου προτείνουμε λοιπόν αύριο όταν θα τον αντικρίσεις να παίξεις την χαρούμενη υπάλληλο, για να καταλάβει πως δεν μπορεί να σε επηρεάζει τόσο πολύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Όσο και να προσπαθείες να εξηγείς σε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους τον τρόπο που βλέπεις και αντιμετωπίζεις τη ζωή, εκείνοι σε κοιτάζουν έχοντας κλειστά τα αυτιά τους. Και τότε αισθάνεσαι τόσο μα τόσο μόνη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Σήμερα και για το επόμενο διάστημα σου προτείνουμε να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να χαλαρώσεις, να περιποιηθείς την εμφάνιση σου, να κοιμηθείς λίγο παραπάνω. Θα δεις πόσο καλό θα σου κάνει όλο αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Σήμερα παρόλο τις υποχρεώσεις που έχεις να τακτοποιήσεις που θα σου πάρουν αρκετό χρόνο, θα έχεις μια υπέροχη μέρα. Βγες, διασκέδασε και συζήτησε με φίλους σου που έχεις να δεις καιρό.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Είναι μια από αυτές τις μέρες που αναρωτιέσαι δεκάδες πράγματα, κλεισμένη στο σπίτι σου και κοιτάζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Γιατί πρέπει να είναι τόσο δύσκολη η ζωή; Γιατί οι άνθρωποι φοβούνται να εκδηλώσουν τα συναισθήματα τους; Για να ξεφύγεις από αυτή την κατάσταση, άρχισε την εργασιοθεραπεία.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα