Προβλέψεις Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

Κριός

Η σημερινή Κυριακή είναι σημαντική καθώς τώρα πρέπει να αρχίσεις να κάνεις ορισμένα σχέδια για το μέλλον σου. Μην χάνεις χρόνο, βάλε όλα τα πράγματα σε μια σειρά.

Ταύρος

Κάποιοι μπορεί να σε κριτικάρουν και να μιλήσουν για σένα άσχημα σήμερα αλλά προσπάθησε να μην δώσεις ιδιαίτερη σημασία. Επικεντρώσου σε όσα έχεις να κάνεις και μην αναλώνεσαι από δω κι από εκεί.

Δίδυμοι

Σκέψου θετικά και προετοιμάσου έτσι ώστε να έχεις πολύ καλή διάθεση όλη την ημέρα σήμερα. Προσοχή: Μην αφήσεις κανέναν και τίποτα να σου την καταστρέψει.

Καρκίνος

Σήμερα

σε συμβουλεύουμε να προσπαθήσεις να λύσεις όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν και να μην επικεντρωθείς στα παιχνίδια και στην διασκέδαση.

Λέων

Ήρθε η ώρα να κάνεις ένα σχέδιο και να προσπαθήσεις να κινηθείς με αυτό μέχρι να φτάσεις στον απώτερο σκοπό σου. Προσοχή στην υγεία σου.

Παρθένος

Προσπάθησε να μην εκνευρίζεις τους άλλους και να προσαρμόζεσαι στην παρέα που βρίσκεσαι. Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να ανέχεται τη συμπεριφορά σου.

Ζυγός

Σήμερα ίσως πρέπει να σκεφτείς ορισμένα πράγματα και να αξιοποιήσεις κάπως τα λεφτά που έχεις για να κάνεις μια επένδυση. Δώσε σημασία στο σύντροφό σου και μην τον παραμελείς.

Σκορπιός

Σήμερα ίσως είναι πολύ δύσκολο να βρεις κοινό σημείο πλεύσης με κάποιον από το περιβάλλον σου. Καλύτερα να μείνεις σπίτι και να προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις μαζί του από αύριο.

Τοξότης

Μπορεί σήμερα να σε απασχολεί κάτι πολύ έντονα αλλά σκέψου ότι αυτό ίσως είναι για καλό. Κανόνισε το απόγευμα να βγεις με φίλους και να διασκεδάσεις.

Αιγόκερως

Προσπάθησε να νιώσεις άνετα στην δουλειά σου σήμερα – ναι υπάρχουν πολλοί που δουλεύουν Κυριακή- ώστε να καταφέρεις να έχεις μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Βρες χρόνο για τον εαυτό σου.

Υδροχόος

Βγάλε τα σύννεφα από το μυαλό σου και κάνε προσπάθεια να σκεφτείς ήρεμα και ξεκάθαρα. Δες τι είναι αυτό που σε δυσκολεύει και σε προβληματίζει και προσπάθησε να το λύσεις.

Ιχθύες

Ότι δεν έκανες χθες πρέπει να το τελειώσεις σήμερα γι αυτό μην προσπαθείς να το μετακινήσεις για άλλη μέρα, αλλά στρώσουυ στη δουλειά.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα