Καλεσμένη σε βάπτιση; 5 καλοκαιρινά looks για σίγουρη επιτυχία!

Aυτή την εποχή συνηθίζεται να λαμβάνουμε τις πιο πολλές προσκλήσεις για γάμους η βαπτίσεις και η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι καλύτερο από την πραγματοποιήση ενός τόσο σημαντικού γεγονότος μια όμορφη και ηλιόλουστη ημέρα.

Σαν πρώτη σκέψη λοιπόν αυτό που αισθανόμαστε είναι χαρά για την παρουσία μας στο μυστήριο, σαν δεύτερη σκέψη όμως (επειδή είμαστε και γυναίκες ) είναι το τι θα πρέπει να φορέσουμε για να είμαστε 100% στο θέμα και να μην έχουμε υπερβολικά στιλιστικά λάθη που ίσως μας φέρουν

σε δύσκολη θέση. Για να μην χρειαστεί λοιπόν να προβληματιστείς καθόλου το πρώτο που θα πρέπει να σκεφτείς δεν είναι το μέρος και αυτό γιατί μια βάπτιση δεν έχει την επισημότητα ενός γάμου για να μπορέσεις να φορέσεις κάποια εντυπωσιακή τουαλέτα όμως υπάρχουν 5 αλάνθαστες επιλογές που είναι ότι πρέπει για μια τέτοια περίσταση και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.

Crop top & Pants

Μια παντελόνα με ένα κοντό μπλουζάκι που θα αφήνει ελάχιστα ακάλυπτη την μέση σου είναι μια chic και πολύ καλή επιλογή είτε το μυστήριο πραγματοποιηθεί πρωί είτε απόγευμα.

Coctail dress

Aν η βάπτιση γίνεται σε κάποιο κτήμα απογευματινή η βραδινή ώρα αυτό το φόρεμα είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες (με κάποιες αλλαγές στο ντεσέν ), ολοκλήρωσε το με γόβες η πέδιλα.

Boho maxi dress

Καλοκαίρι και τι πιο σύνηθες από μια βάπτιση δίπλα στο κύμα, εδώ θα χρειαστείς κατί αέρινο και φυσικά flat σανδάλια για να είσαι άνετη και θηλυκή.

Jumpsuit

H ολοσωμή φόρμα είναι εκείνο το ρούχο που μπορεί να μας βγάλει από την δύσκολη θέση σε πολλές περιπτώσεις. Αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο για την σωστή επιλογή είναι το ‘ύφασμα που θα την κάνει κατάλληλη για αυτή την περίπτωση και αυτό που σου προτείνω ανεπιφύλακτα είναι το σατέν.

Midi skirt

Aν είσαι καλεσμένη ένα πρωί Κυριακής σε μια εκκλησία στο κέντρο της πόλης τότε μια midi φούστα με ένα πουκάμισο η ημιδιάφανο μπλουζάκι είναι ότι καλύτερο μπορείς να επιλέξεις ολοκλήρωσε με τις αγαπημένες σου γόβες.

Do:

Φόρεσε ανοιχτόχρωμα ρούχα, αέρινα υφάσματα και απλά αξεσουάρ.

Don’t:

Aπέφυγε τα μαύρα ρούχα, τις παγιέτες, τα πολύ ψηλά τακούνια και τις μεγάλες τσάντες.

Keywords
Τυχαία Θέματα