Προβλέψεις Δευτέρα 5 Μαρτίου

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Ένας φίλος σας θα ζητήσει τη βοήθεια και τη συμβουλή σας για κάτι που έχει στο μυαλό του και σκέφτεται. Ακούστε τον προσεκτικά και δώστε λύση στο θέμα του.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Μπορεί τα οικονομικά σας να μην είναι στην καλύτερή τους φάση και αυτό φυσικά σας ρίχνει και σας αγχώνει, όμως σύντομα τα πράγματα θα φτιάξουν. Έχετε υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Έχετε

πολλά στο μυαλό σας και υπάρχει περίπτωση να ξεχάσετε μια πρόσκληση για έξοδο ή τα γενέθλια του συντρόφου σας. Δώστε προσοχή σε όσα έχετε σημειώσει στο ημερολόγιό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Έχετε δουλέψει πολύ το τελευταίο διάστημα και το σώμα σας έχει αρχίσει να εκπέμπει SOS. Ήρθε η ώρα να χαλαρώστε και να ξεκουραστείτε χωρίς να σκέφτεστε τίποτα και κανέναν.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Τα μέλη της οικογένειάς σας δεν συμφωνούν σε αυτό που κάνετε και θα προσπαθήσουν να σας μεταπείσουν. Αυτό φυσικά θα δημιουργήσει πολλές εντάσεις που θα σας στενοχωρήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Βρείτε νέα ενδιαφέροντα για να γεμίσετε το πρόγραμμά σας και να μην αισθάνεστε πως δεν κάνετε τίποτα και πως η ζωή περνάει κτλ κτλ κτλ. Προσοχή στην υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Τίποτα δεν γίνεται χωρίς σκληρή δουλειά, επιμονή και πειθαρχία. Αυτό το ξέρετε πολύ καλά. Σύντομα οι κόποι σας θα ανταμειφθούν και θα ακούσετε αυτό που τόσο θέλετε από το αφεντικό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 24/11)

Αν και πάντα διαχωρίζατε τη δουλειά από την προσωπική σας ζωή, τελευταία έχουν έρθει τα πάνω κάτω, αφού νιώθετε μια μεγάλη έλξη για έναν συνάδελφό σας. Μήπως ήρθε η ώρα να πάτε κόντρα σε όλα όσα πιστεύατε και ακολουθούσατε μέχρι σήμερα;

ΤΟΞΟΤΗΣ(25/11 – 21/12)

Η άποψή σας θα αμφισβητηθεί από έναν συνάδελφό σας κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, οπότε καλό θα είναι να είστε έτοιμοι να την υποστηρίξετε κόντρα σε όλα όσα σας πει. Μην αφήνετε κανέναν να σας υποτιμάει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Δεν πέφτετε ποτέ έξω. Σας βοηθάει τόσο το ένστικτό σας, όσο και τα όνειρα που βλέπετε και βγαίνουν πάντα πραγματικότητα. Γι’ αυτό άλλωστε και δεν μπορεί να σας κοροϊδέψει ούτε και να σας υποτιμήσει κανείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε κάτι που δεν είχατε προβλέψει και αυτό φυσικά θα σας χαροποιήσει. Τα θέματα που αφορούν στην εργασία σας θα μπερδευτούν πολύ, εκτός αν πείτε αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Να είστε θαρραλέοι!

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Σήμερα ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε τους δικούς σας κανόνες και να τους ακολουθήσετε πιστά, αφού πια αισθάνεστε πως πνίγεστε από τις απαιτήσεις των άλλων -τόσο στο οικογενειακό σας περιβάλλον, όσο και στο επαγγελματικό.

Προσπαθήστε να μην αισθανθείτε απογοητευμένοι.Τα επιπλέον χρέη καθιστούν τη ζωή λίγο δύσκολη για εσάς και πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να ξεπεράσετε τις ανησυχίες και να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας.Πρέπει να εκφράζεστε πολύ πιο καθαρά όταν ζητάτε να ικανοποιηθούν οι ανάγκες σας.

Καλημέρα και καλή βδομάδα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα