Προβλέψεις Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Τι λένε τα άστρα σήμερα…

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Αυτή μπορεί να είναι μια παραγωγική μέρα στη δουλειά. Ωστόσο, παρόλο που το μυαλό σας είναι εστιασμένο σε αυτό που κάνετε και πρακτικό, οι συναλλαγές σας με τα αφεντικά θα είναι τεταμένες. Κρατήστε ένα χαμηλό προφίλ και αποφύγετε τις εντάσεις.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Τα παιδιά μπορεί να είναι μια αυξημένη ευθύνη σήμερα. Επιπλέον οι οι τέχνες, οι αθλητικές εκδηλώσεις και οι διασκεδαστικές καταστάσεις σας αφήνουν ιδιαίτερα ασυγκίνητους. Προτιμάτε να εστιάσετε μόνο στη δουλειά σας και να αφιερώσετε χρόνο στον

εαυτό σας και τους φίλους σας το επόμενο διάστημα.

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Οι οικογενειακές συζητήσεις με τα μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας ή τους γονείς θα αποθαρρυνθούν σήμερα. Ήρθε η ώρα να σηκώστε τα μανίκια σας και ασχοληθείτε με τις επισκευές στο σπίτι και τα πράγματα που τόσο καιρό αποφεύγατε. Ναι, έχετε πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσετε.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Μην πέσετε θύμα αρνητικής νοοτροπίας σήμερα και μην επικρίνετε κανέναν, τόσο στη δουλειά σας, όσο και στην οικογένειά σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε ένα χαμηλό προφίλ και να μείνετε έξω από εντάσεις και τσακωμούς που θα έχουν άσχημη κατάληξη.

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Οικονομικά θέματα μπορεί να σας απασχολούν σήμερα. Ίσως δεν μπορείτε να αντέξετε να κάνετε κάτι που θέλετε και αυτό θα σας στενοχωρήσει. Το επόμενο διάστημα όμως θα προκύψει μια μεγάλη ευκαιρία για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Μην την αφήσετε να πάει χαμένη.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Σήμερα μπορείτε να πετύχετε πολλά. Απλά δουλέψτε σκληρά και συνεχίστε με τα πράγματα που έχετε αναλάβει χωρίς καμία διακοπή. Δεν είναι κοινωνική μέρα. Οι άνθρωποι είναι συγκρατημένοι και δεν θα θελήσουν να σας βοηθήσουν. Δείξτε κατανόηση και ζητήστε ξανά το επόμενο διάστημα τη συμβολή τους.

Ζυγός (Σεπτέμβριος 23-Οκτ. 22)

Μπορεί να αισθάνεστε αποκομμένοι από τους άλλους σήμερα, κάτι που είναι ενοχλητικό γιατί είστε το είδος του ατόμου που αγαπάει την κοινωνικότητα και δεν μπορεί να ζήσει μόνο του. Βρείτε χρόνο για να τον αφιερώσετε στο σύντροφό σας γιατί τελευταία τον έχετε παραμελήσει.

Σκορπιός (Οκτ. 23-Νοε. 21)

Θα είναι δύσκολο να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις φίλων και συναδέλφων σήμερα. Αισθάνεστε ότι ο καθένας θέλει περισσότερα από ό, τι μπορείτε να δώσετε και αυτό σας αγχώνει. Με τον διάλογο όλα λύνονται. Το επόμενο διάστημα θα βρείτε το χρόνο που χρειάζεται για να τα τακτοποιήσετε όλα.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Αυτή είναι μια δύσκολη μέρα για την αντιμετώπιση των γονέων, των προϊσταμένων και των φίλων. Ξαφνικά θα πελαγώστε γιατί θα δείτε πως θα σας φορτώσουν με πολλά πράγματα. Ηρεμήστε και εξηγήστε τους πως δεν μπορείτε να τα καταφέρετε και χρειάζεστε περισσότερο χρόνο.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα για να μελετήσετε επειδή έχετε ισχυρές δυνάμεις συγκέντρωσης. και δεν θα σας αποσπάσουν οι κοινωνικές καταστάσεις, ούτε η επιμονή των φίλων σας να βρεθείτε. Θα θελήσετε πραγματικά να συνεχίσετε την πορεία σας σε ό, τι κάνετε και θα καταφέρετε όποιο στόχο κι αν βάλετε.

Υδροχόος (Ιαν. 20-Φεβρ. 18)

Αυτή είναι μια καλή μέρα για την αντιμετώπιση των λεπτομερειών της γραφειοκρατίας που κανονικά αποφεύγετε. Ωστόσο, δεν είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με διαφορές σχετικά με κληρονομιές. Βρείτε χρόνο για να βγείτε με τους φίλους σας και να διασκεδάσετε. Το έχετε μεγάλη ανάγκη.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Αναβάλλετε τις σημαντικές συζητήσεις με τους συνεργάτες και τους στενούς φίλους σας για μια άλλη μέρα επειδή δεν είστε στο σωστό πλαίσιο για να πείσετε άλλους ή να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Αφήστε τι γενικές καταστάσεις και εστιάστε στα μικρά πράγματα και τις λεπτομέρειες. Εκεί άλλωστε κρύβεται όλη η ουσία της ζωής.

Από την Γιώτα Κουτσάγια

Keywords
Τυχαία Θέματα