Προβλέψεις Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η μέρα θα έχει πολλά εμπόδια, ασυνεννοησίες, παρανοϊκές συμπεριφορές και θέματα που θα προκύπτουν συνεχώς και θα ζητούν άμεση λύση. Όλα αυτά θα σε εξαντλήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα θα τρέχεις συνεχώς να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και θέματα, πριν φύγεις για τις καλοκαιρινές σου διακοπές, παρέα με το σύντροφό σου. Σκέψου θάλασσα και νησί και όλα καλά θα πάνε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μόνο δουλειά έχει το μενού για σήμερα και μια σειρά από υποχρεώσεις

με συγγενείς που θα πρέπει να πας. Αν σκέφτεσαι ηρεμία και χαλάρωση, λυπάμαι αλλά θα τις έχεις από αύριο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα θα θελήσεις να πας κόντρα σε όσους σε αμφισβητούν στη δουλειά σου, όμως σου προτείνουμε να διατηρήσεις ένα χαμηλό προφίλ, διαφορετικά θα προκαλέσεις μεγάλες εντάσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα θα ζητήσεις βοήθεια για ένα θέμα που σε απασχολεί από τους φίλους σου, που με χαρά θα σε συναντήσουν και θα σε συμβουλέψουν. Προσοχή στην υγεία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα θα έχεις τη διάθεση να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Σου έχει λείψει μια σχέση και αρχίζεις να κάνεις τα πάντα για να την αποκτήσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα θα φτάσει στα αυτιά σου ένα παρασκήνιο που σίγουρα θα σε στενοχωρήσει. Ναι, οι συνάδελφοί σου τελευταία τα έχουν βάλει μαζί σου. Συνέχισε να κάνεις τη δουλειά σου και μείνε μακριά από εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Κάνε γρήγορα τη δουλειά σου και πήγαινε κατευθείαν σπίτι. Ήρθε η ώρα να φροντίσεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου, μακριά παό όλους και όλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ναι, σήμερα δεν θα έχεις την παραμικρή διάθεση να δουλέψεις και να τελειώσεις τα projects σου και θα σκέφτεσαι συνεχώς τις διακοπές σου που όπου να’ ναι φτάνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αν δεν σου αρέσει η καθημερινότητά σου, τότε ήρθε η ώρα να κάνεις τα βήματα που πρέπει για να την αλλάξεις. Σταμάτα να γκρινιάζεις και πιάσε δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα σε συμβουλεύουμε να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και ξεσπάσεις στους λάθος ανθρώπους, γιατί σίγουρα θα πεις πράγματα που μετά θα τα μετανιώσεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Μπορεί όλοι οι φίλοι σου και οι γνωστοί να έχουν πάει διακοπές και εσύ να είσαι ακόμα στο γραφείο, όμως προσπάθησε να συγκεντρωθείς στη δουλεία σου για να τελειώσεις νωρίτερα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα