Τί προβλέπουν τα ζώδια από 13 -19.8.2018

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Η ένταση από την τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού καλά κρατεί και αυτή την εβδομάδα, καθώς ταρακούνησε για τα καλά την ερωτική σου ζωή και δεν αποκλείεται να υπήρξαν νέα πρόσωπα στην ζωή σου, η διαχείρισή σου όμως θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική, καθώς η νευρικότητα και ο εγωισμός μπορεί να σε οδηγήσουν σε υπερβολές που

δεν θα βοηθήσουν.

Ο ανάδρομος Άρης περνάει στις 13.08 στον Αιγόκερω, επηρεάζει τον γεννημένο στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, φέρνοντας στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν ή πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις σε θέματα καριέρας που θα σε αγχώσουν, θα σε εκνευρίσουν, μπορεί να βγάλουν τον πιο απόλυτο εαυτό σου. Καλό είναι να μετριάσεις τις απότομες αντιδράσεις σου γιατί δεν θα είναι δύσκολο να συγκρουσθείς με ανωτέρους ή πρόσωπα που έχουν εξουσία και αυτό δεν θα λειτουργήσει θετικά στις όποιες εξελίξεις θέλεις να έχεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και στην προσωπική σου ζωή γιατί οι πολλές υποχρεώσεις και η νευρικότητα θα επηρεάσουν την σχέση σου.

Στις 18.08 ο Ερμής στον Λέοντα σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό δίνοντάς σου την ευκαιρία να περάσεις ευχάριστα με παρέες αλλά και με το ταίρι σου. Οι συζητήσεις σε ωθούν στο να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και την ένταση και αυτό λειτουργεί ευεργετικά για την διάθεσή σου. Η συνεννόηση με το ταίρι σου είναι σε εξαιρετικό επίπεδο και αυτό προάγει συναισθήματα και ζητήματα που σας ενδιαφέρουν.

Ο Ερμής στον Λέοντα επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 19.08 και μπορείς πια να εκφράσεις όλα αυτά που σε προβλημάτισαν στην σχέση σου. Φαίνεται να αποκαθίσταται η επικοινωνία με τον σύντροφό σου και αυτό λειτουργεί άκρως θετικά, αφού αποφεύγεις παρεξηγήσεις και παρερμηνείες. Θετικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν επίσης σε σχέση με ζητήματα καλλιτεχνικά, δημιουργικά και συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Πρόσεχε μόνο μην εγκλωβιστείς μόνο σε αυτά που λες και σε ενδιαφέρουν και όχι σε αυτά που ενδιαφέρουν τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Στον απόηχο της τρίτης και τελευταίας έκλειψης του καλοκαιριού αυτή η εβδομάδα που δόνησε για τα καλά την οικογένεια και ότι ζητήματα την αφορούν. Έντονη συναισθηματικότητα, κυκλοθυμία, εγωισμός και υποκειμενισμός δεν θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τις απόψεις σου και να υπάρξει συνεννόηση με οικεία πρόσωπα, γι’ αυτό προσπάθησε να δείξεις διαλλακτικότητα που θα λειτουργήσει βοηθητικά.

Ο ανάδρομος Άρης περνάει στις 13.08 στον Αιγόκερω και μπαίνεις σε μία διαδικασία έντονης εσωτερικής αναζήτησης σε ότι αφορά την πορεία της ζωής σου και τις επιλογές που έχεις κάνει. Δεν είναι απίθανο να υπάρξουν καθυστερήσεις, εμπόδια ή αναβολές σε ζητήματα ταξιδιών, σπουδών ή νομικά θέματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, κάτι που ανεβάζει την ένταση. Οι ερωτικές σου σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και μπαίνεις στην διαδικασία να αναθεωρήσεις επιθυμίες και το κατά πόσο χαίρεσαι τον έρωτα, την ζωή όπως πραγματικά θα ήθελες.

Στις 18.08 ο Ερμής στον Λέοντα σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό, μία αστρολογική συγκυρία που μπορείς να εκμεταλλευτείς για να περάσεις όμορφα με την οικογένειά σου και να κάνεις συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις από την ένταση των ημερών. Συζητήσεις και καλό κλίμα επικρατεί και στην εργασία, προωθώντας λύσεις για υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να σε προβλημάτιζαν.

Ο Ερμής στον Λέοντα επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 19.08 και βρίσκεις με αργούς ρυθμούς και πάλι την επικοινωνία με την οικογένεια. Είναι εξαιρετική ευκαιρία να εκφράσεις όλα αυτά που σκεφτόσουν και σε προβλημάτισαν τον προηγούμενο καιρό και να λύσεις παρεξηγήσεις που μπορεί να υπήρχαν. Συμφωνίες σε σχέση με την ακίνητη περιουσία μπορούν να δρομολογηθούν με μεγαλύτερη ευκολία και να υπάρξουν θετικές και συμφέρουσες για εσένα εξελίξεις. Το βασικότερο είναι ότι δείχνεις πια την διάθεση να καταλάβεις τους άλλους και να ακούσεις και σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου τι έχουν να πουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Η εβδομάδα αυτή βρίσκεται υπό την επιρροή της τελευταίας έκλειψης του καλοκαιριού, που μπορεί να τονίσει ζητήματα επικοινωνίας με το στενό σου περιβάλλον και να προκληθούν διενέξεις με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους. Προσπάθησε να αποφύγεις έντονες εγωκεντρικές τάσεις, νευρικότητα και υποκειμενισμό για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που μπορεί να βγάλουν υπερβολές από την πλευρά σου και να δυσκολέψουν την κατάσταση.

Ο ανάδρομος Άρης περνάει στις 13.08 στον Αιγόκερω σου προκαλεί ένταση, βγάζει στην επιφάνεια απωθημένα, ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να κρύβεις καλά μέσα σου. Είναι πιθανό να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή και να εκδηλώσεις έντονο εκνευρισμό στο ταίρι σου, με αποτέλεσμα να υπάρξουν συγκρούσεις. Μπαίνεις σε μία εσώτερη διεργασία σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή και κατά πόσο σε καλύπτει ο άνθρωπός σου. Οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν σε σχέση με τρίτους (τράπεζες, Δημόσιο, ασφαλιστικούς φορείς) έρχονται στο προσκήνιο και πιθανά να σε αγχώσουν. Μην προβείς σε βεβιασμένες κινήσεις που μπορεί αργότερα να μετανιώσεις.

Στις 18.08 ο Ερμής στον Λέοντα σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό και είναι ευκαιρία για εσένα να περάσεις μοναδικές στιγμές με την παρέα σου, τους κοντινούς σου ανθρώπους, το ταίρι σου. Η ανεβασμένη διάθεσή σου βοηθά να εντυπωσιάσεις με τον τρόπο που επικοινωνείς και το χιούμορ σου χαρίζει μοναδικές στιγμές ανεμελιάς. Είναι εξαιρετική στιγμή για μία κοντινή απόδραση με φιλικά σου πρόσωπα ή τον σύντροφό σου που θα σε ανανεώσει.

Ο Ερμής στον Λέοντα επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 19.08 και με αργούς και σταθερούς ρυθμούς σε βοηθά να προωθήσεις ζητήματα εμπορικά ή σε σχέση με την επικοινωνία που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Τώρα οι συμφωνίες σου προχωρούν χωρίς καθυστερήσεις και μπορείς να κάνεις αναθεωρήσεις πάνω σε αυτές που σε προβλημάτισαν τον προηγούμενο καιρό. Είναι επίσης εξαιρετική συνθήκη για να εκφράσεις όλα αυτά που σε στενοχωρούν ή δεν σε ικανοποιούν στο στενό σου περιβάλλον. Είναι βέβαιο ότι θα γίνουν άμεσα κατανοητά, χωρίς να υπάρξουν προβλήματα ή παρεξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Υπό την επιρροή της τελευταίας έκλειψης του καλοκαιριού και αυτή η εβδομάδα, καθώς σε ωθεί στο να επαναπροσδιορίσεις και να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά τις ανάγκες σου σε συναισθηματικό και υλικό επίπεδο. Καλό είναι όμως να μην περιοριστείς σε εγωισμό, απολυτότητα και υποκειμενισμό γιατί δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν εντάσεις με τους γύρω σου. Προσοχή ακόμα και στην διαχείριση των οικονομικών σου πόρων.

Ο ανάδρομος Άρης περνάει στις 13.08 στον Αιγόκερω, επηρεάζοντας τον γεννημένο στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις και αντιδικίες τόσο με συνεργάτες, όσο και με το ταίρι σου. Ανταγωνιστικές συμπεριφορές που πιθανά να δεχθείς θα σε προβληματίσουν και δεν θα σου είναι εύκολο να είσαι εγκρατής για να μην υπάρξουν προβλήματα. Μπαίνεις σε μία γενικότερη εσωτερική αναζήτηση σε ότι αφορά συνεργασίες και σχέσεις και αν αυτές σε ικανοποιούν. Καλό είναι όμως να μην πάρεις αποφάσεις αυτή την περίοδο γιατί είναι πιθανότατο αργότερα να μετανιώσεις.

Στις 18.08 ο Ερμής στον Λέοντα σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό λειτουργώντας ευεργετικά για την διάθεσή σου και αυτό βγαίνει τόσο στην σχέση σου, όσο και την οικογένειά σου. Δείχνεις να μπορείς με ευκολία να εκφράσεις τις ανάγκες σου αλλά και να δημιουργήσεις το κατάλληλο κλίμα για υπέροχες βραδιές για δύο ή με τα κοντινά σου πρόσωπα που θα σε βγάλουν από το σκηνικό έντασης του τελευταίου καιρού.

Ο Ερμής στον Λέοντα επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 19.08 και σε βοηθά να δρομολογήσεις σχέδια και συζητήσεις με σκοπό την αύξηση των οικονομικών σου πόρων. Είναι σημαντικό για εσένα να επιτύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου, κάτι που είναι εφικτό να γίνει με αργούς και σταθερούς ρυθμούς. Εμπόδια και καθυστερήσεις δείχνουν να παρακάμπτονται, πρόσεχε μόνο μην υποπέσεις σε απολυτότητα και αδιαλλαξία και δυσκολέψεις τις όποιες εξελίξεις.

ΛΕΩΝ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Η τελευταία έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιό σου την προηγούμενη εβδομάδα δείχνει ακόμα την επιρροή της και σε ωθεί στο να κάνεις μία νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Αυτό που θα πρέπει ιδιαίτερα να προσέξεις είναι η αμετροέπεια, ο εγωισμός και ο έντονος εκνευρισμός που δεν θα βοηθήσουν στο να μην υπάρξουν αντιδράσεις από τους γύρω σου.

Ο ανάδρομος Άρης περνάει στις 13.08 στον Αιγόκερω και δεν αποκλείεται να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο ζητήματα της καθημερινότητας και της εργασίας που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί και πάλι να σε προβληματίσουν. Καθυστερήσεις και εμπόδια μπορεί να ανεβάσουν την ένταση, γιατί δεν είναι απίθανο να μην μπορείς να δρομολογήσεις λύσεις που πολύ θα ήθελες. Οι σκέψεις σου για το αν σε καλύπτει η εργασιακή σου πραγματικότητα είναι δεδομένες, θα πρέπει όμως να μην πάρεις αποφάσεις και κάνεις κινήσεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις. Δείξε εγκράτεια.

Στις 18.08 ο Ερμής στο ζώδιό σου σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό, ανεβάζει την χαρά, την αισιοδοξία και την ανάγκη να συναναστραφείς με τους κοντινούς σου ανθρώπους, με πρόσωπα που μπορούν να σου δώσουν νέα γνώση. Μην χάσεις την ευκαιρία για μία κοντινή εκδρομή με το ταίρι σου ή για εξόδους, πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σου προσφέρουν όμορφες και χαλαρές στιγμές. Είναι βέβαιο ότι με την ορμητικότητα και την αποφασιστικότητα που δείχνεις θα πρωταγωνιστήσεις.

Ο Ερμής στο ζώδιό σου επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 19.08, κάτι εξαιρετικά σημαντικό, αφού μπορείς πια να προωθήσεις ζητήματα συνεργασιών που πιθανά να σε ενδιαφέρουν με μεγαλύτερη ευκολία. Είναι γεγονός ότι τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να αλλάξεις όλα αυτά που σε προβλημάτισαν τον προηγούμενο καιρό και να περάσεις σε αναθεωρήσεις σχέσεων ή συνεργασιών που πιστεύεις ότι δεν σε ικανοποιούν στην παρούσα περίοδο της ζωής σου. Η αποφασιστικότητά σου είναι δεδομένη και δεν θα διστάσεις να πάρεις δυναμικές αποφάσεις για νέα ξεκινήματα. Πρόσεχε μόνο την έντονη ανάγκη αυτοπρόβολής που μπορεί να κουράσει, αλλά και την τάση να παίρνεις επί προσωπικού πράγματα που δεν πρέπει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Μετά την τρίτη και τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού, η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει στον απόηχό της και σε ωθεί στο να κάνεις νέα ξεκινήματα σε ότι αφορά την ζωή σου, αφήνοντας πίσω καταστάσεις και τραύματα του παρελθόντος που μπορεί να λειτουργούσαν σαν βαρίδι. Αυτό που θα πρέπει όμως να έχεις στο νου σου είναι να αποφύγεις τις υπερβολές γιατί συναισθηματική υπερχείλιση, εγωκεντρισμός και έλλειμμα αντικειμενικότητας μόνο ζητήματα θα δημιουργήσουν.

Ο ανάδρομος Άρης περνάει στις 13.08 στον Αιγόκερω και δεν είναι απίθανο να φέρει συγκρούσεις και νευρικότητα με το ταίρι σου, καθώς μπορεί να επηρεάσει την ερωτική σου ζωή και να φέρει θέματα στο προσκήνιο που εκκρεμούν και σε ενοχλούν. Καλό θα είναι να είσαι πολύ καλά προετοιμασμένος για διακοπές ή οποιαδήποτε άλλη δράση σου σε σχέση με απόλαυση γιατί καθυστερήσεις και αναβολές είναι πολύ πιθανές. Ζητήματα δημιουργικότητας που μπορεί να σε απασχολούν δείχνουν να μην εξελίσσονται όπως θα ήθελες, αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να μην πάρεις αποφάσεις που θα δυσχεράνουν περισσότερο την κατάσταση.

Στις 18.08 ο Ερμής στον Λέοντα σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό και σου δίνεται η δυνατότητα να νιώσεις ευχάριστα και να περάσεις όμορφες στιγμές και βραδιές με κοντινά σου πρόσωπα. Αναμνήσεις και σκανδαλιές από το παρελθόν διανθίζουν τις συζητήσεις και αυτό δημιουργεί μοναδικό κλίμα. Μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις στιγμές για δύο με το ταίρι σου.

Ο Ερμής στον Λέοντα επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 19.08 και σε βοηθά να εκφράσεις όλα αυτά που έχεις μέσα σου και σε πνίγουν από το παρελθόν. Ο συναισθηματισμός είναι ακόμα έντονος και είναι πιθανό να μην σε αφήνει να δεις αντικειμενικά τα πράγματα. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επικοινωνήσουν και πάλι μαζί σου και να χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις για το αν θέλεις να έχουν χώρο στην ζωή σου ή όχι.

ΖΥΓΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Η εβδομάδα αυτή βρίσκεται υπό την επιρροή της τελευταίας έκλειψης του καλοκαιριού που δόνησε για τα καλά τον τομέα των στόχων σου και των φιλοδοξιών σου, τις φιλίες σου και τις ομαδικές δράσεις με τις οποίες ασχολείσαι. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί οι υπερβολές δεν είναι δύσκολο να υπάρξουν, λόγω νεύρων, ελλείμματος αντικειμενικότητας και έντονου εγωκεντρισμού που πιθανώς να εκδηλώσεις.

Ο ανάδρομος Άρης περνάει στις 13.08, επηρεάζει τον γεννημένο στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν και η ένταση ανεβαίνει. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να έχεις έντονα ξεσπάσματα νιώθοντας την οργή που καταπιέζεις για χρόνια να βγαίνει με βία στην επιφάνεια. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να δείξεις εγκράτεια για να μπορέσεις να αποφύγεις έντονες συγκρούσεις. Δεν αποκλείεται να μπεις σε μία διεργασία εσωτερική σε ότι αφορά την οικογένεια και κατά πόσο τα μέλη της αντιλαμβάνονται τις επιθυμίες σου ή τις καλύπτουν. Μην πάρεις οποιαδήποτε απόφαση εν θερμό.

Στις 18.08 ο Ερμής στον Λέοντα σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου και σου ανεβάζει το κέφι, την χαρά και την διάθεση να συναναστραφείς με φιλικά σου πρόσωπα, να ξεφύγεις από την ένταση του τελευταίου καιρού κάνοντας όμορφες συζητήσεις. Μπορείς να περάσεις ακόμα όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, όπου η διασκέδαση και η χαλαρή διάθεση θα λειτουργήσουν ανανεωτικά.

Ο Ερμής στον Λέοντα επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 19.08 δίνοντας ώθηση σε όποια σχέδια έχεις, στις φιλοδοξίες σου, στους στόχους σου και πως να τους δρομολογήσεις. Συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα θα αποβούν άκρως εποικοδομητικές και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιοι που να θέλουν να σταθούν δίπλα σου σε προσπάθειες που θέλεις να κάνεις. Κερδίζεις με τις πρωτοποριακές ιδέες σου, την ευρηματικότητα και την καινοτόμα σκέψη σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Η τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού ακόμα σε επηρεάζει, καθώς σε καλεί να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά την επαγγελματική σου πορεία και την εικόνα που έχεις στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Είναι σημαντικό όμως να αποφύγεις τις υπερβολές, την αμετροέπεια, την αλαζονεία, την έπαρση για να μην πάρουν οι εξελίξεις άλλη τροπή από αυτή που θα περίμενες.

Ο ανάδρομος Άρης περνάει στις 13.08 στον Αιγόκερω και μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις σε ότι αφορά εμπορικές συμφωνίες που πιθανά σε ενδιαφέρουν, συμφωνίες σε σχέση με την επικοινωνία και το διαδίκτυο. Θα πρέπει να προγραμματίσεις πολύ καλά ταξίδια κοντινά που μπορεί να θέλεις να κάνεις γιατί δεν είναι απίθανες οι καθυστερήσεις και οι αναβολές. Ένταση μπορεί να επικρατήσει με κοντινούς συγγενείς και φίλους και να προκληθούν καυγάδες και αντιπαραθέσεις. Είναι πιθανό να μπεις σε μία εσώτερη διερεύνηση σε ότι αφορά τις στενές σου σχέσεις και το κατά πόσο ικανοποιούν τις επιθυμίες σου ή όχι. Κράτα χαμηλούς τόνους και μην πάρεις αποφάσεις που θα είναι καθοριστικές.

Στις 18.08 ο Ερμής στον Λέοντα σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό και σου δίνει την δυνατότητα να νιώσεις πιο ανάλαφρος, να προσπαθήσεις να περάσεις όμορφα με πρόσωπα που έχουν σχέση με την καριέρα σου ή θα πρέπει να συναναστραφείς σε κάποιο κοινωνικό γεγονός. Συζητήσεις με άτομα από το παρελθόν δεν αποκλείονται που θα δείξεις την αμέριστη κατανόησή σου και την διάθεση συμπαράστασης που έχεις.

Ο Ερμής στον Λέοντα επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 19.08 και δείχνουν να ξεμπλοκάρουν σχέδια επαγγελματικά που λόγω καθυστερήσεων ή εμποδίων δεν μπορούσαν να προχωρήσουν τον προηγούμενο καιρό. Οι λύσεις και ο σχεδιασμός σου σε επαγγελματικό επίπεδο εντυπωσιάζει και αυτό σου δίνει μεγαλύτερη ώθηση σε ότι αφορά την προσωπική σου καριέρα. Η λογική, η υπευθυνότητα και η μεθοδικότητα που αντιμετωπίζεις τα πράγματα είναι το καλύτερό σου όπλο, αυτή την περίοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Η εβδομάδα αυτή βρίσκεται στον απόηχο της τελευταίας έκλειψης του καλοκαιριού που σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά την πορεία της ζωής σου και την κοσμοθεωρία σου, σε ότι αφορά σπουδές και νομικά θέματα που σε απασχολούν, σε ότι αφορά τις σχέσεις σου με τον ευρύτερο συγγενικό κει φιλικό σου περίγυρο. Πρόσεχε μόνο γιατί ο υπερβολικός εκνευρισμός, η αμετροέπεια και ο εγωκεντρισμός μπορεί να φέρουν μη αναμενόμενες εξελίξεις.

Ο ανάδρομος Άρης περνάει στις 13.08 στον Αιγόκερω και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν έκτακτα έξοδα από εκκρεμότητες ή λογαριασμούς του παρελθόντος που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Καλό είναι να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία την όποια κατάσταση γιατί ο εκνευρισμός δεν θα σε βοηθήσει. Ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης κάνουν την εμφάνισή τους και πιθανά να εκτονώσεις την έντασή σου σε πρόσωπα κοντινά ή το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα. Μπορείς να δεις αυτή την αστρολογική συγκυρία σας αφορμή για να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου και τις επιθυμίες σου.

Στις 18.08 ο Ερμής στον Λέοντα σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να ξεφαντώσεις με φιλικά σου πρόσωπα ή με το ταίρι σου. Μπορείς να πάρεις σημαντικές ανάσες, μακριά από την ένταση της τελευταίας περιόδου και να περάσεις μοναδικές στιγμές που θα σε κάνουν να φύγεις μακριά και να ταξιδέψεις νοητά. Φιλοσοφικές συζητήσεις και κέφι είναι μοναδικός συνδυασμός για να περάσεις όμορφα.

Ο Ερμής στον Λέοντα επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 19.08 και δείχνουν να ξεμπλοκάρουν ζητήματα που αφορούν σε ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια ή σπουδές που σε ενδιαφέρουν, νομικά ζητήματα που τυχόν σε απασχολούν. Το κέφι και η αισιοδοξία σου κατακλύζουν τις παρέες και η ανάγκη να φλερτάρεις και να παίξεις εμφανείς. Αυτό που θα πρέπει να έχεις στο νου σου είναι ότι μπορεί να δείξεις αμέλεια σε καθημερινά ζητήματα και να εκτεθείς χωρίς να υπάρχει πραγματικά λόγος. Δείξε την ανάλογη προσοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Στον απόηχο της τρίτης και τελευταίας έκλειψης αυτή την εβδομάδα που σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους αλλά και την προσωπική σου ζωή. Ανασφάλειες και απωθημένα μπορεί να βγουν με ορμή στην επιφάνεια και να χάσεις το μέτρο, να γίνεις έντονα υποκειμενικός και εγωκεντρικός και να πεις λόγια που μετά θα μετανιώσεις. Δείξε την δέουσα προσοχή.

Ο ανάδρομος Άρης περνάει στις 13.08 στο ζώδιό σου, επηρεάζει τον γεννημένο στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, δημιουργώντας ένταση και νευρικότητα σε ότι αφορά ζητήματα που σε απασχολούν. Δεν θα διστάσεις να εκτονώσεις τον εκνευρισμό σου σε συνεργάτες και στο ταίρι σου, δημιουργώντας προβλήματα και συγκρούσεις. Ζητήματα σε σχέση με νέες συνεργασίες δείχνουν να μην κυλούν με τον τρόπο που θα ήθελες. Είναι γεγονός ότι μπαίνεις σε μία βαθύτερη διαδικασία σκέψης σε σχέση με τις επιθυμίες σου και κατά πόσο καλύπτονται από τον δρόμο και τις αποφάσεις που έχεις πάρει μέχρι τώρα.

Στις 18.08 ο Ερμής στον Λέοντα σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ισορροπήσεις την διάθεσή σου και να περάσεις όμορφες στιγμές συζητώντας με πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον ή το ταίρι σου. Οι συζητήσεις με τον σύντροφό σου μπορεί να πάρουν άλλη τροπή, καθώς δείχνεις έτοιμος να εκφράσεις τα βαθύτερά σου συναισθήματα, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο το πάθος που νιώθεις.

Ο Ερμής στον Λέοντα επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 19.08 και μπορείς να δρομολογήσεις πια, με μεγαλύτερη ευκολία συζητήσεις που έχουν σχέση με οικονομικά ζητήματα, με τράπεζες, με Δημόσιο, σε σχέση με επενδύσεις και κληρονομικά. Η διαίσθησή σου θα σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα σου δείξει τις σωστότερες επιλογές. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η ένταση που μπορεί να εκφράσεις στο ταίρι σου, καθώς καχυποψία και ζήλια μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Σκέψου καλά πριν εκφραστείς και δυναμιτίσεις το κλίμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Η τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού στον τομέα των σχέσεών σου κάνει έντονη την ενέργειά της και αυτή την εβδομάδα, καλώντας σε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες σου. Θα πρέπει όμως να περιορίσεις υποκειμενισμό, αμετροέπεια και έπαρση για να μπορέσεις να έχεις θετικές εξελίξεις, διαφορετικά τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν θα είναι σημαντικά.

Ο ανάδρομος Άρης περνάει στις 13.08 στον Αιγόκερω και φέρνει στην επιφάνεια φόβους, ανασφάλειες και απωθημένα που έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου. Η οργή αλλά και ο έντονος συναισθηματισμός δείχνουν να ξεχειλίζουν και αυτό αν δεν εκτονωθεί μέσω συγκεκριμένων δράσεων θα σε φορτίσει ψυχολογικά, σε τέτοιο σημείο που είτε θα ξεσπάσεις, είτε θα κλειστείς στον εαυτό σου. Έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις του παρελθόντος που σε πληγώνουν, όμως καλά θα κάνεις να διοχετεύσεις αυτή σου την ενέργεια στην μουσική, στην προσευχή, στον εσωτερισμό για να μπορέσεις να ισορροπήσεις.

Στις 18.08 ο Ερμής στον Λέοντα σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό και η διάθεσή σου ανεβαίνει. Βρίσκεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με παρέες και το ταίρι σου, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, να απολαύσεις συζητήσεις που θα ανοίξουν τους ορίζοντές σου. Μπορείς να κάνεις ένα σύντομο ταξίδι στην ύπαιθρο με το ταίρι σου που θα σου δώσει την ευκαιρία να ανανεώσεις την σχέση σου.

Ο Ερμής στον Λέοντα επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 19.08 και σε βοηθά να αποκαταστήσεις την επικοινωνία με αργούς και σταθερούς ρυθμούς με το ταίρι και τους συνεργάτες σου. Συζητήσεις για νέες συνεργασίες είναι πολύ πιθανές, καθώς δείχνεις να αντιλαμβάνεσαι και να κατανοείς με ευκολία τους άλλους, κάτι που οδηγεί σε εξαιρετικές κινήσεις σε αυτό το επίπεδο. Αυτό που καλείσαι να προσέξεις είναι την διάθεσή σου να συμβιβάζεσαι με πράγματα και καταστάσεις που δεν σε εκφράζουν. Βάλε προσωπικές προτεραιότητες.

ΙΧΘΥΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Η τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού κάνει ακόμα έντονη την επιρροή της και σε καλεί να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά την καθημερινότητά σου και την εργασία. Δεν αποκλείονται νέες προτάσεις εργασίας που θα είναι καταλυτικές για εσένα, καλό είναι όμως να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να υποπέσεις σε υπερβολές, εγωισμό και έπαρση και να προκύψουν δυσκολίες στην εξέλιξη των πραγμάτων.

Ο ανάδρομος Άρης περνάει στις 13.08 στον Αιγόκερω και δεν είναι απίθανο να προκύψουν προβλήματα σε ότι αφορά την πορεία των στόχων και των σχεδίων σου. Νευρικότητα και αντιπαραθέσεις μπορεί να υπάρξουν με φιλικά σου πρόσωπα και καλό είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί δεν θα είναι δύσκολο να συγκρουσθείς. Μπαίνεις σε μία ιδιαίτερη διεργασία εσωτερική σε ότι αφορά τα όνειρά σου και κατά πόσο σε καλύπτουν με τον τρόπο που εξελίσσονται. Δεν αποκλείονται οι αναθεωρήσεις ή το να εγκαταλείψεις κάποιο από αυτά, καλά θα κάνεις όμως να μην πάρεις αποφάσεις αυτή την περίοδο γιατί είναι πιθανό αργότερα να το μετανιώσεις.

Στις 18.08 ο Ερμής στον Λέοντα σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό και σε βοηθά να ισορροπήσεις, να βρεις το κέφι σου και να καταφέρεις να εξομαλύνεις σχέσεις με συναδέλφους αλλά και το ταίρι σου. Είναι πολύ πιθανές οι παρέες με πρόσωπα από την εργασία που θα περάσεις καλά συζητώντας και διασκεδάζοντας μαζί. Οι συζητήσεις με το ταίρι σου γίνονται πιο ουσιώδης και μπορείς να λύσεις πρακτικά προβλήματα, χωρίς να χαθεί το κέφι.

Ο Ερμής στον Λέοντα επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 19.08 και μπορείς με μεγαλύτερη ευκολία να δρομολογήσεις εργασιακές υποχρεώσεις και αγγαρείες που τον προηγούμενο καιρό καθυστερούσαν ή έβρισκαν εμπόδια. Σημαντικές μπορεί να είναι οι συζητήσεις με πρόσωπα της εργασίας σου, όπως επίσης και με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά που θα βοηθήσουν στο να βελτιώσεις τις συνθήκες. Προσοχή μόνο σε έντονη επικριτικότητα και γκρίνια που μπορεί να χαλάσουν το κλίμα.

The post Τί προβλέπουν τα ζώδια από 13 -19.8.2018 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, νέα, αρης, επηρεάζει, χαίρεσαι, επιρροή, τραπεζες, καιρος, αμετροέπεια, δραση, εκκρεμότητες, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, μετρο, εκλειψη ηλιου, έκλειψη σελήνης, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, επιθυμιες, αφροδιτη, γνωση, εγωισμος, εργασια, ζηλια, καριερα, μουσικη, ομορφα μυστικα, ονειρα, οριζοντες, ωθηση, αυξηση, αισιοδοξια, αμετροέπεια, ανθρωπος, αναμνησεις, απωθημενα, ασχολεισαι, αφορμη, βγαινει, βρισκεις, βρισκεται, γεγονος, γινει, γινονται, δυνατοτητα, δειξε, δημοσιο, δειτε, δειχνει, δωσει, διαδικτυο, εγωκεντρικος, ευκαιρια, ευκολο, υπαρχει, εκλειψη, εκνευρισμος, εκκρεμότητες, εκφρασεις, εβδομαδα, ενεργεια, εμφάνιση, εξελιξη, εξοδα, επικοινωνια, επενδυσεις, επιρροή, επηρεάζει, ερμης, ερχονται, ερχεσαι, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, υπηρχαν, εικονα, καχυποψια, κλιμα, λογια, μαζι σου, μακρια, μπορεις, μυαλο, μυστικα, ξαδερφια, ξεκινημα, οικογενεια, ορμη, παθος, περιβαλλον, προβληματα, σεμιναρια, σκεψεις, σχεδια, ταξιδια, ταση, τριτη, χατζηβασιλειου, χαίρεσαι, χιουμορ, χαρα, ψυχολογικα, ψυχραιμια, ομορφα, εκδρομη, ιδιαιτερα, νιωθεις, οργη, ταξιδι, θεματα, θετικα, υλικο
Τυχαία Θέματα