Προβλέψεις Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Στα άμεσα σχέδια σας είναι να βάλετε νέους στόχους που αφορούν την καριέρα σας, αφού θέλετε να εξελιχθείτε περισσότερο στον τομέα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Εάν θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι μάλλον έχει έρθει η ώρα να αρχίσετε να ψάχνετε για εισιτήρια κλπ., αφού τώρα τα οικονομικά σας είναι σε καλή κατάστασή και σας το επιτρέπουν. Μην ανοιχτείτε όμως πάρα πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχει έρθει η στιγμή που περιμένατε και επιτέλους τα οικονομικά σας θα ομαλοποιηθούν και έτσι

θα νιώσετε και εσείς αρκετά καλά γιατί ήταν κάτι που σας προβλημάτιζε και με το δίκιο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα καταφέρετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας κάτι που έχετε μεγάλη ανάγκη, αφού τελευταίο λόγω της δουλειά και των υποχρεώσεών σας τον είχατε παραμελήσει.

ΛΕΩΝ

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να μείνετε μόνοι σας και να σκεφτείτε τι θα κάνετε με ένα δίλημμα που έχετε. Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας πιέζει και να σας αγχώνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε έναν μεγάλο ενθουσιασμό για ένα νέο έργο που μπορεί να διπλασιάσει τις απαιτήσεις της δουλειάς σας. Ωστόσο, υπάρχει μια τάση να εργάζεστε πολύ σκληρά, οπότε φροντίστε να κάνετε διαλείμματα.

ΖΥΓΟΣ

Νιώθετε ότι τίποτα δεν πρόκειται να λειτουργήσει σήμερα μιας και οι αναποδιές έρχονται η μια πίσω από την άλλη. Προσπαθήστε να μείνετε ήρεμοι και να μην εκνευριστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλετε να έχετε τον έλεγχο όσο το δυνατόν περισσότερων πραγμάτων, όμως κάποιες φορές κάτι γίνεται και όλα πηγαίνουν λάθος. Όταν συμβεί αυτό προσπαθήστε να το αντιμετωπίσετε με χαμόγελο και όχι με νεύρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες συνομιλίες που θα γίνουν και αφορούν στην καριέρα σας θα έχουν πολύ θετικά αποτελέσματα. Ήρθε η ώρα να αλλάξετε δουλειά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα σας θα ξεκινήσει με γκρίνια τόσο στην δουλειά όσο και στην προσωπική σας ζωή. Προσπαθείτε να διατηρήσετε την ηρεμία σας και να μην εκνευριστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα το μυαλό σας ταξιδεύει σε όμορφες στιγμές που περάσατε το καλοκαίρι συντροφιά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Με την πρώτη ευκαιρία, κανονίστε μια μίνι απόδραση γιατί την έχετε μεγάλη ανάγκη.

ΙΧΘΥΕΣ

Πάρτε χρόνο για να φροντίστε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Μείνετε σπίτι και κάντε πράγματα που σας χαλαρώνουν και σας γεμίζουν, μακριά από όλους και όλα.

Καλημέρα,Καλό μήνα & Καλή βδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα