Τί προβλέπουν τα άστρα από 1-8.10.2018;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται κυρίως στην ερωτική σου ζωή αυτή την εβδομάδα, καθώς η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στον Σκορπιό και σε καλεί να έρθεις σε επαφή με τα βαθύτερά σου συναισθήματα, τους φόβους και τα απωθημένα σου που εκδηλώνονται ιδιαίτερα στον σύντροφό σου.

Στις 02.10 το τετράγωνο του Ερμή στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να εγείρει έντονη καχυποψία,

προσωπικές ανασφάλειες και χειριστικές διαθέσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις με συνεργάτες και με το ταίρι σου, καθώς μπορείς να γίνεις ιδιαίτερα σκληρός με τους άλλους, όπως και οι άλλοι μαζί σου. Γι’ αυτό καλύτερο είναι να προσπαθήσεις να ελέγξεις τον έντονο υποκειμενισμό και την απολυτότητα, για να μην υπάρξουν αρνητικές συνέπειες στις σχέσεις σου. Δείξε ψυχραιμία σε περίπτωση που δεχθείς ανάλογη στάση και προσπάθησε να συγκρατήσεις την έντονη ψυχική σου φόρτιση.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στις 05.10, θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 15.11 στον Ζυγό, καλώντας σε στο να έρθεις σε επαφή με τα βαθύτερά σου συναισθήματα και να εξετάσεις διεξοδικά την προσωπική σου ζωή κυρίως, αλλά και τα οικονομικά σου ζητήματα. Καλύπτει το αντικείμενο του πόθου σου την ανάγκη για πάθος και έντονα συναισθήματα; Προσπαθεί να σε χειριστεί κατά το δοκούν ή προσπαθείς εσύ να επιβάλλεις αυτά που εσένα ενδιαφέρουν; Είναι γεγονός ότι αυτή η εσώτερη πορεία θα σε οδηγήσει σε σημαντικά συμπεράσματα για την σχέση σου, που όμως είναι καλύτερο να μην εκφράσεις πριν η Αφροδίτη επιστρέψει σε ορθή πορεία, κάτι που σου δίνει τον χρόνο να βεβαιωθείς για ότι πιστεύεις. Προσοχή θα πρέπει ακόμα να δείξεις και σε οικονομικά ζητήματα, απέφυγε αν είναι εφικτό νέες συμφωνίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Οι ανάγκες σου σε σχέση με την προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες μπαίνουν στο δικό σου μικροσκόπιο αυτή την εβδομάδα, με την Αφροδίτη να αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στον Σκορπιό και να σε καλεί να μπεις σε μία εσωτερική διεργασία σε σχέση με το ταίρι σου και κατά πόσο σε ικανοποιεί.

Στις 02.10 το τετράγωνο του Ερμή στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, καθώς δημιουργεί ένταση και εκνευρισμό, λόγω ανασφαλειών που εγείρονται και δεν θα είναι δύσκολο να ειπωθούν λόγια που θα πληγώσουν και θα στιγματίσουν, ιδιαίτερα σε συζητήσεις στην εργασία ή με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι στην καθημερινότητα. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές κουβέντες γιατί δεν θα είναι δύσκολο να εγκλωβιστείς σε υποκειμενικά μοτίβα και απολυτότητα, που θα είναι αρκετά για να δυναμιτίσουν το κλίμα στις σχέσεις σου.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στις 05.10, θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 15.11 στον Ζυγό, προκαλώντας εντός σου μία διαδικασία αναζήτησης και αναθεώρησης των αναγκών σου σε σχέση με την προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες σου. Είναι το ταίρι σου ο άνθρωπος αυτός που θα σου καλύψει την ανάγκη για συντροφικότητα και κατανόηση; Μπορεί να ανταπεξέλθει στην ανάγκη για κοινωνικότητα και εξωστρέφεια που έχεις; Είναι κατάλληλος για να προχωρήσεις σε ένα σημαντικό βήμα μαζί του; Όλα αυτά θα σε απασχολήσουν την επόμενη περίοδο και καλά θα κάνεις να μην προτρέξεις να εκφράσεις τα συμπεράσματά σου, γιατί το πιθανότερο είναι να το μετανιώσεις. Άφησε τον χρόνο και συζήτησε ότι σε ενδιαφέρει μετά τις 15.11, όπου θα επιστρέψει σε ορθή πορεία. Προσοχή ιδιαίτερη σε οικονομικές συμφωνίες με συνεργάτες σου, γιατί το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν όπως θα ήθελες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Η προσοχή σου στρέφεται στην καθημερινότητα και την εργασία αυτή την εβδομάδα, καθώς η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στον Σκορπιό και σε ωθεί στο να αναθεωρήσεις και να επανεξετάσεις τις ανάγκες σου σε σχέση με τον καθημερινό προγραμματισμό, με την εργασία και κατά πόσο αυτή σε καλύπτει, με το σώμα σου και κατά πόσο το προσέχεις και το φροντίζεις.

Στις 02.10 το τετράγωνο του Ερμή στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα στην ερωτική σου ζωή, καθώς οι φόβοι και τα απωθημένα που κρύβεις μέσα σου σε οδηγούν στο να γίνεις άκρως υποκειμενικός και απόλυτος με το ταίρι σου και δεν θα διστάσεις να πεις σκληρά λόγια που θα πληγώσουν και θα στιγματίσουν την σχέση σου. Γι’ αυτό καλά θα κάνεις να ελέγξεις την εσωτερική σου ένταση και να αποφύγεις, αν είναι δυνατόν σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να είναι καθοριστικές για την εξέλιξη της σχέσης σου.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στις 05.10, θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 15.11 στον Ζυγό, βάζοντάς σε σέ σκέψεις για το αν σε καλύπτει η καθημερινότητα που βιώνεις, αν σε ικανοποιεί η εργασία σου και το περιβάλλον σε αυτή, αν ενδιαφέρεσαι όσο θα έπρεπε για το σώμα σου και την περιποίησή του. Προσοχή ιδιαίτερη θα πρέπει να δείξεις σε συμπεράσματα σε σχέση με την δουλειά σου και τους συναδέλφους, αφού καλό είναι να αποφύγεις το οποιοδήποτε συμπέρασμα πριν επιστρέψει σε ορθή πορεία γιατί μπορεί να μετανιώσεις και να είναι δύσκολο να επανορθώσεις. Άφησε τον καιρό αυτό να σε οδηγήσει σε ασφαλή και βέβαια συμπεράσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Η ερωτική σου ζωή έρχεται στο προσκήνιο, καθώς η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της και σε οδηγεί σε μία βαθιά αναζήτηση και εξέταση των αναγκών σου σε ότι αφορά τον έρωτα, τη χαρά, την παιδικότητά σου και πως την βιώνεις μέσα στη σχέση σου.

Στις 02.10 το τετράγωνο του Ερμή στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει σκηνικό σύγκρουσης σε συζητήσεις με το οικογενειακό σου περιβάλλον. Έντονος συναισθηματισμός, κυκλοθυμία, υποκειμενισμός και απόλυτη προσέγγιση των πραγμάτων μπορούν να προκαλέσουν ένταση και να εκφράσεις σκληρά πράγματα στην οικογένειά σου που θα πληγώσουν και θα απογοητεύσουν. Καλό είναι να αποφύγεις λοιπόν σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να εξελιχθούν σε καυγάδες και να προσπαθήσεις να περιορίσεις την εσωτερική σου ένταση, διαφορετικά θα προκαλέσεις ζητήματα που θα έχουν κόστος.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στις 05.10, θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 15.11 στον Ζυγό, στρέφοντάς σε εσωτερικά και καλώντας σε να επανεξετάσεις την ερωτική σου ζωή, τον τρόπο που διασκεδάζεις, το πως εκφράζεις την παιδικότητα και την δημιουργική πλευρά σου και κατά πόσο ικανοποιούνται οι ανάγκες σου στην παρούσα φάση της ζωής σου στο συγκεκριμένο τομέα. Η σχέση σου μπαίνει στο μικροσκόπιο και μπορείς να δεις με μεγαλύτερη ευκολία τι δεν σε καλύπτει στο ταίρι σου. Πρόσωπα του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και είναι πολύ πιθανό να ζητήσουν να είναι και πάλι στη ζωή σου, μόνο που καλό είναι να σκεφτείς τους λόγους που απομακρύνθηκες ή απομακρύνθηκαν πολύ καλά, πριν πάρεις αποφάσεις. Μην προβείς σε γρήγορα συμπεράσματα που μπορεί αργότερα να μετανιώσεις, αλλά δεν θα είναι εύκολο να επανορθώσεις.

ΛΕΩΝ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Η Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στον Σκορπιό και σηματοδοτεί την έναρξη μίας περιόδου εσώτερης διεργασίας σε ότι αφορά ζητήματα οικογενειακά και κατά πόσο τα οικεία σου πρόσωπα αντιλαμβάνονται την ανάγκη σου για ασφάλεια και τρυφερότητα, αλλά και θέματα ακίνητης περιουσίας, μετακομίσεων και διακόσμησης του χώρου σου.

Στις 02.10 το τετράγωνο του Ερμή στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικές συνθήκες σε συζητήσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, σε ότι αφορά εμπορικές συμφωνίες και συνεργασίες σε σχέση με την επικοινωνία και το διαδίκτυο. Η υποκειμενικότητα και η απολυτότητα που μπορεί να δείξεις είναι χαρακτηριστικές, λόγω προσωπικών ανασφαλειών και απωθημένων, οδηγώντας τις συζητήσεις σε σύγκρουση. Να έχεις στο νου σου ότι μπορεί να γίνεις σκληρός και να πεις πράγματα που θα προκαλέσουν πληγές που θα είναι δύσκολο να επουλωθούν. Σκέψου καλά πριν εκφράσεις τις απόψεις σου και αν είναι δυνατόν απέφυγε σημαντικές συζητήσεις για να διασφαλίσεις την ομαλή πορεία των σχέσεών σου.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στις 05.10, θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 15.11 στον Ζυγό, οδηγώντας σε στο να μπεις σε μία βαθύτερη διεργασία σε ότι αφορά την οικογένεια και την ανάγκη σου για τρυφερότητα, ασφάλεια, ζεστασιά. Μπορούν τα οικεία σου πρόσωπα να καλύψουν αυτές σου τις ανάγκες; Μπορεί το ταίρι σου να σου προσφέρει τη σιγουριά αυτή που ζητάς; Μπορείς να συγκατοικήσεις μαζί του; Αυτά τα ερωτήματα θα σε απασχολήσουν έντονα και είναι προτιμότερο να μην βιαστείς να εκφράσεις ή να καταλήξεις σε συμπεράσματα, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να μην είναι αυτό που πραγματικά σε καλύπτει και να προκληθούν ζητήματα. Προσοχή σε έκτακτα έξοδα και σπατάλες σε σχέση με τον χώρο σου και την διακόσμησή του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Η προσοχή σου στρέφεται αυτή την εβδομάδα στην κοινωνική σου ζωή και στην ανάγκη για εξωστρέφεια και νέες γνωριμίες, καθώς η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στον Σκορπιό και σε στρέφει σε μία έντονα εσωτερική διαδικασία στο κατά πόσο σε καλύπτει η κοινωνική σου ζωή, πως βιώνεις το φλερτ και αν σε ευχαριστεί, αν αντιλαμβάνονται το κοντινά σου πρόσωπα τις πραγματικές ανάγκες σου.

Στις 02.10 το τετράγωνο του Ερμή στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει συγκρούσεις με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε οικονομικά σου ζητήματα αλλά και με το ταίρι σου. Δεν θα σου είναι δύσκολο να γίνεις απόλυτος, υποκειμενικός και αμετακίνητος στη σκέψη και στις προτάσεις σου και αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα σε σημαντικές συζητήσεις που έχεις. Προσπάθησε να περιορίσεις ανασφάλειες και ζητήματα αυτοεκτίμησης που θα σε οδηγήσουν σε επιθετική στάση και σκληρά λόγια. Δεν θα είναι εύκολο μετά να κλείσουν οι πληγές. Ιδιαίτερη προσοχή καλό είναι να δείξεις και στην επικοινωνία με το ταίρι σου, γιατί η ακαμψία στις απόψεις δεν θα βοηθήσει στον διάλογο.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στις 05.10, θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 15.11 στον Ζυγό, σε βάζει σε μία έντονη διαδικασία αναζήτησης σε ότι αφορά την κοινωνικότητα και την εξωστρέφειά σου, την διάθεση για φλερτ, τις στενές σου σχέσεις και κατά πόσο σε ικανοποιούν αυτή την περίοδο της ζωής σου. Είναι γεγονός ότι θα ανακαλύψεις σημαντικές πτυχές του εαυτού σου που δεν καλύπτονται, όμως καλά θα κάνεις να μην βγάλεις άμεσα συμπεράσματα γιατί είναι πιθανό να είναι λανθασμένα. Προσοχή επίσης στη σχέση σου γιατί νευρικότητα και έντονα μεταβαλλόμενη διάθεση θα επηρεάσουν την επικοινωνία με το ταίρι σου.

ΖΥΓΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στον Σκορπιό αυτή την εβδομάδα και μπαίνεις σε μία περίοδο βαθύτερης αναζήτησης και επανεξέτασης των αναγκών σου σε σχέση με την υλική και συναισθηματική σου ασφάλεια και κατά πόσο καλύπτεσαι στην συγκεκριμένη περίοδο της ζωής σου. Φόβοι και έλλειμμα αυτοπεποίθησης βγαίνουν στην επιφάνεια και πιθανά να επηρεάσουν την σχέση σου.

Στις 02.10 το τετράγωνο του Ερμή στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να προκαλέσει σημαντικές εντάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε όποια συζήτηση συμμετέχεις για ζήτημα που σε ενδιαφέρει. Ο έντονος υποκειμενισμός, ο εγωισμός, η απόλυτη διάθεση στη σκέψη που δείχνεις μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα σε όποιες κουβέντες συμμετέχεις. Η τάση του να γίνεσαι απότομος και σκληρός δεν θα περάσει απαρατήρητη και καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις, γιατί μπορεί να ειπωθούν πράγματα που μετά θα είναι δύσκολο να επανορθώσεις. Δείξε σύνεση και ωριμότητα στη σκέψη και μην αφήνεις απωθημένα και ανασφάλειες να αλλοιώνουν τον τρόπο που συνήθως επικοινωνείς.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στις 05.10, θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 15.11 στο ζώδιό σου, και ξεκινά μία έντονη περίοδος εσώτερης διεργασίας σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Σε ικανοποιούν οι οικονομικές σου απολαβές; Νιώθεις σιγουριά με αυτές; Αντιλαμβάνεται το ταίρι σου τις ανασφάλειές σου; Μπορεί να ικανοποιήσει την ανάγκη σου για ηρεμία και σταθερότητα; Όλα αυτά τα ερωτήματα θα σε απασχολήσουν, όμως είναι προτιμότερο να μην προβείς σε γρήγορα συμπεράσματα και αποφάσεις, γιατί το πιθανότερο είναι να βιαστείς και να μετανιώσεις. Άφησε τις σημαντικές συζητήσεις για μετά τις 15.11, όπου θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και θα είναι καταλληλότερο το διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Η εβδομάδα αυτή σηματοδοτείται από την έναρξη της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στο ζώδιό σου που σε βάζει σε διαδικασία σκέψεων και αναθεωρήσεων στο πεδίο των αναγκών σου σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες σου. Είναι γεγονός ότι επικεντρώνεσαι στον εαυτό σου, σε αυτό που έχεις εξελιχθεί και στο κατά πόσο οι γύρω σου μπορούν αυτό να το κατανοήσουν.

Στις 02.10 το τετράγωνο του Ερμή στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει στο φως ζητήματα και πληγές του παρελθόντος που θέλεις να συζητήσεις και να κλείσεις, όμως δημιουργεί έντονα φορτισμένη διάθεση, καθώς δείχνουν να σε καθορίζουν οι ανασφάλειες και οι φόβοι σου και για να αμυνθείς μπορείς να γίνεις εξαιρετικά σκληρός, υποκειμενικός και απόλυτος στη σκέψη σου. Αυτό μόνο βοηθητικά δεν θα λειτουργήσει, γι’ αυτό προσπάθησε να περιορίσεις την ένταση και την σκληρότητα, γιατί δεν αποκλείεται να ειπωθούν λόγια από την πλευρά σου που θα πληγώσουν. Μην ανοίγεις μέτωπα, ενώ θέλεις να κλείσεις ζητήματα.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στις 05.10, θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 15.11 στον Ζυγό, καλώντας σε να μπεις σε μία εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά τις ανάγκες σου και πως καλύπτονται από τους γύρω σου, κυρίως από το ταίρι σου. Είναι το ταίρι σου αυτό που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της προσωπικότητάς σου; Δείχνει να κατανοεί την εξέλιξη του χαρακτήρα σου; Καλύπτεις εσύ τις προσωπικές σου ανάγκες με την συγκεκριμένη επιλογή ανθρώπου; Όλα αυτά θα σε απασχολήσουν έντονα και είναι γεγονός ότι θα υπάρξουν συμπεράσματα και αποφάσεις που καλό είναι να μην βιαστείς να εκφράσεις, γιατί το πιθανότερο είναι να το μετανιώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στον Σκορπιό αυτή την εβδομάδα και «αγγίζει» ένα ευαίσθητο περιβάλλον για εσένα, καθώς καλείσαι να έρθεις αντιμέτωπος με καταστάσεις και πληγές του παρελθόντος. Μπαίνεις σε μία έντονη εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά την ανάγκη σου να προσφέρεις και κατά πόσο εκτιμάται από το σύντροφό σου.

Στις 02.10 το τετράγωνο του Ερμή στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ανεβάζει την ψυχολογική φόρτιση και είναι πολύ πιθανό να γίνεις έντονα συγκρουσιακός, υποκειμενικός, απόλυτος και εριστικός στον τρόπο που εκφράζεσαι, κυρίως σε ότι αφορά τους φίλους σου και σε συζητήσεις που έχουν σχέση με τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός, γιατί η σκληρότητα των λόγων σου μπορεί να σου κοστίσει ακριβά τόσο σε επίπεδο σχέσεων, όσο και σε επίπεδο εξέλιξης των σχεδίων σου. Θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις σε τυχόν εκρηκτική σου διάθεση, γι΄αυτό προσπάθησε να περιορίσεις τις ανασφάλειες και τα απωθημένα που ευθύνονται για την ανάλογη συμπεριφορά.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στις 05.10, θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 15.11 στον Ζυγό, ρίχνοντάς σε στα άδυτα του εαυτού σου και μπαίνεις σε μία έντονη εσώτερη διεργασία αναζήτησης και επούλωσης πληγών που σε έχουν στιγματίσει. Από την άλλη, η αναζήτηση για το αν το ταίρι σου αντιλαμβάνεται και εκτιμά την ανάγκη σου για προσφορά είναι υπαρκτή. Πρόσωπα του παρελθόντος είναι πιθανό να επανεμφανιστούν και να ζητήσουν να είναι και πάλι στο πλευρό σου, θυμήσου τους λόγους της αποξένωσης και μην βιαστείς να κάνεις κινήσεις. Προσοχή και σε έρωτες που μπορεί να σε εκθέσουν, κάτι που θα λειτουργήσει επιβαρυντικά για την ψυχολογία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Η εβδομάδα αυτή «στιγματίζεται» αστρολογικά από την έναρξη της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στον Σκορπιό, που σε ωθεί σε μία βαθύτερη περίοδο αναζήτησης των αναγκών σου σε επίπεδο στόχων και φιλοδοξιών, στις φιλικές σου σχέσεις, στο κατά πόσο το ταίρι σου αντιλαμβάνεται την ανάγκη σου για ελευθερία κινήσεων μέσα στη σχέση.

Στις 02.10 το τετράγωνο του Ερμή στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου φορτίζει την επικοινωνιακή σου διάθεση και δεν αποκλείεται να έρθεις σε σύγκρουση με πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, καθώς μπορείς να γίνεις έντονα υποκειμενικός, απότομος και απόλυτος στις απόψεις σου και αυτό να προκαλέσει έντονες αντιπαραθέσεις. Προσοχή δε γιατί είναι πολύ πιθανό να πεις λόγια σκληρά που θα είναι μετά δύσκολο να επανορθώσεις. Προσπάθησε να περιορίσεις την εσωτερική ένταση και τους φόβους σου για να μην υπάρξουν αρνητικές προεκτάσεις στα επαγγελματικά σου σχέδια και βρεθείς εκτεθειμένος λόγω της συμπεριφοράς σου και αυτών που πάνω στα νεύρα σου έχεις εκφράσει.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στις 05.10, θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 15.11 στον Ζυγό, και σε οδηγεί σε μία βαθύτερη διαδικασία αναζήτησης και επανεξέτασης των αναγκών σου σε φιλικό επίπεδο, σε επίπεδο στόχων και σχεδίων που έχεις θέσει, σε ότι αφορά τις κοινωνικές σου δράσεις. Δεν μπορεί να μην μπεις σε σκέψεις και για την σχέση σου και για το κατά πόσο το ταίρι σου μπορεί να αντιληφθεί την ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία που θέλεις μέσα σε αυτή. Δεν αποκλείεται να απομακρυνθείς από αυτό, κάτι που όμως θα προκαλέσει ζητήματα. Προσπάθησε να μην βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα, να μην πάρεις αποφάσεις που μετά θα είναι δύσκολο να αλλάξεις. Άσε τον χρόνο να σε ωθήσει σε μία ώριμη διαδικασία σκέψης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στον Σκορπιό αυτή την εβδομάδα και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά την κοινωνική σου εικόνα και την ανάγκη για προβολή σου στον επαγγελματικό χώρο και κατά πόσο σε καλύπτει η επιλογή σου αυτή. Είναι ξεκάθαρο ότι αναθεωρήσεις και επανεξετάσεις θα υπάρξουν σε ότι αφορά και την σχέση σου και κατά πόσο μπορεί να ικανοποιήσει την εικόνα που θέλεις να δείξεις στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον.

Στις 02.10 το τετράγωνο του Ερμή στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια υποβόσκοντες φόβους και απωθημένα του παρελθόντος, επηρεάζοντας σημαντικά τις σχέσεις σου με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Πρόσεξε γιατί μπορεί να γίνεις έντονα υποκειμενικός, απόλυτος και δογματικός στις απόψεις σου και να εκστομίσεις λόγια που θα απογοητεύσουν και θα πληγώσουν τους γύρω σου. Προσπάθησε να αποφύγεις να πραγματοποιήσεις σημαντικές συζητήσεις, ιδιαίτερα σε ότι αφορά νομικά ζητήματα που σε απασχολούν γιατί μπορεί να επηρεάσεις με την στάση σου αυτή αρνητικά τις εξελίξεις.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στις 05.10, θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 15.11 στον Ζυγό, καλώντας σε να δεις μέσα σου και να αναζητήσεις τις πραγματικές σου ανάγκες σε ότι αφορά τον επαγγελματικό τομέα αλλά και τη προσωπική σου σχέση και τι αντίκτυπο μπορεί να έχει στον ευρύτερο κοινωνικό σου περίγυρο. Είσαι ευχαριστημένος από την καριέρα σου; Σου δίνει την προβολή και την εξέλιξη που αξίζεις; Είναι το ταίρι σου αυτό που μπορεί να σταθεί δίπλα σου, ενισχύοντας την εικόνα σου στην κοινωνία; Τα ερωτήματα αυτά θα σε απασχολήσουν έντονα και καλό είναι να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που αργότερα θα ανακαλύψεις ότι δεν αντιστοιχούν σε αυτό που θέλεις πραγματικά.

ΙΧΘΥΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Με την Αφροδίτη να αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στον Σκορπιό αυτή της εβδομάδα αρχίζει μία περίοδος έντονης εσωτερικής διεργασίας σε σχέση με τις ανάγκες σου στην διασκέδαση, στη πνευματική σου ανάπτυξη, στον τρόπο που χαίρεσαι τον έρωτα. Η χαρά και η αισιοδοξία για εσένα περνούν μέσα από το πνεύμα και την εξέλιξή του.

Στις 02.10 το τετράγωνο του Ερμή στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ένταση και αυτό να βγει κυρίως σε οικονομικές συζητήσεις και συμφωνίες αλλά και στην επικοινωνία με το ταίρι σου. Προσπάθησε να απεγκλωβιστείς από τον υποκειμενισμό, την καχυποψία, την απολυτότητα και τις εμμονές, διαφορετικά είναι πιθανό να πεις κουβέντες που θα πληγώσουν πολύ και θα στιγματίσουν την εξέλιξη των οικονομικών σου ζητημάτων αλλά και της πορείας της σχέσης σου. Μην επιτρέψεις σε φόβους και απωθημένα να κυριαρχήσουν και προκαλέσουν προβλήματα σε σημαντικά ζητήματα για εσένα.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στις 05.10, θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 15.11 στον Ζυγό, και μπαίνεις σε μία εσώτερη διαδικασία αναζήτησης και επανεξέτασης των αναγκών σου, όσον αφορά την διασκέδαση, την πορεία της ζωής σου και την προσωπική σου κοσμοθεωρία, την ερωτική σου σχέση και κατά πόσο το άτομο που βρίσκεται δίπλα σου σε γεμίζει αισιοδοξία, χαρά και αντιλαμβάνεται την πνευματική σου προσέγγιση. Είναι γεγονός ότι θα ανακαλύψεις ζητήματα που δεν σε ικανοποιούν, όμως θα πρέπει να αφήσεις τον χρόνο να σε οδηγήσει σε ασφαλή συμπεράσματα, πριν προβείς σε αποφάσεις. Πρόσωπα από το εξωτερικό πιθανά να εμφανιστούν και ταράσσοντας και πάλι την ζωή σου, θυμήσου όμως τι σε οδήγησε αρχικά να απομακρυνθείς και μην βιάζεσαι.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 1-8.10.2018; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, συγκεκριμένο, φλερτ, φως, προσφορες, χαίρεσαι, σταση εργασιας, τελος ακινητης περιουσιας, Καλή Χρονιά, θεμα εκθεσης 2012, βγαινουν, διακοσμηση, αφροδιτη, βημα, δουλεια, εγωισμος, εργασια, καριερα, ομορφα μυστικα, περιοδος, φλερτ, φως, ψυχολογια, αισιοδοξια, ανθρωπος, απωθημενα, ατομο, βρισκεται, γεγονος, γινεσαι, διαστημα, δειξε, δειτε, δειχνει, διαδικτυο, ευκολο, υπαρχει, εκρηκτικο, εκφρασεις, ελευθερια, εβδομαδα, εμμονες, εξετασεις, εξελιξη, εξωστρεφεια, εξοδα, επικοινωνια, επρεπε, εριστικος, ερχεται, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωης, ηρεμια, θυμησου, εικονα, καχυποψια, κλιμα, λογια, μαζι σου, μπορεις, μυστικα, νευρα, οικογενεια, ωριμοτητα, παθος, πεδιο, περιβαλλον, προβληματα, συγκεκριμένο, συζητηση, σκεψεις, σωμα, σχεδια, ταση, τετραγωνο, χατζηβασιλειου, χαίρεσαι, χαρα, ψυχραιμια, ομορφα, ασφαλεια, ερωτες, ιδιαιτερα, νιωθεις, πληγες, θεματα
Τυχαία Θέματα