Πρώτη φορά Μαμά!

And just like that…πρώτη φορά μαμά.

Ότι θα χρησιμοποιούσα τη φράση από το “Sex and the city” για να πω ότι έγινα μαμά και όχι για να κλαφτώ στον κολλητό μου ότι just like that άλλος ένας έγινε μπουχός, εεε καλά, καλά ούτε και εγώ το πιστεύω.

Και κάπως έτσι λοιπόν μπήκε στη ζωή μου η Μία και Μοναδική Κωνσταντίνα. Που ήταν μια μικρή κουκιδίτσα όταν πήγα σαν ζόμπι πρώτη φορά στο γυναικολόγο και πέρναγε ο καιρός και το μπιζελάκι γινόταν πεπονάκι και πάει λέγοντας μέχρι

που ‘κανα και γω μια κοιλιά σαν ένα τεράστιο καρπούζι και ηρεμήσαμε.

Το κακό είναι ότι μαζί με την κοιλιά, φούντωναν και οι αγωνίες. Ο καιρός περνάει όμως νεράκι και για πότε το beauty room μετατράπηκε σε παιδικό δωμάτιο ούτε το κατάλαβα (καλά… το κατάλαβαν τα καλλυντικά μου, που πια στριμώχτηκαν σε ένα συρτάρι) αλλά άλλο αυτό!

Ευτυχώς είχα μια υπέροχη εγκυμοσύνη, όχι και τόσο υπέροχη γέννα (ίσως σας τα πω μια άλλη φορά) αλλά στο δια ταύτα 7 μήνες τώρα κρατάω ασταμάτητα στην αγκαλιά μου το μωράκι μου, το κοριτσάκι μου που παρακαλάω κατάκοπη πότε θα κοιμηθεί και αν κοιμηθεί λέω πότε θα ξυπνήσει να την πάρω αγκαλιά!

Της παράνοιας δηλαδή.

Και φυσικά τα λούστηκα όλα μα όλα που κορόιδευα και έλεγα μα είναι δυνατόν; Καλά υπερβολικές τις βρίσκω!!!Καμία υπερβολή. Πέφτεις στα βαθιά και δεν πρέπει απλά να κολυμπήσεις αλλά πρέπει να φτάσεις στην απέναντι όχθη. Κανονικός πρωταθλητισμός.

Έτσι λοιπόν, και από πάνω της πήγαινα για να δω αν ανασαίνει, και στο πρώτο κιχ έτρεχα δηλαδή τι έτρεχα αφού εκεί αυτοκόλλητο δίπλα ήμουν και πάνω μου τα κανα γιατί δεν μπορούσα να την αφήσω επειδή έκλαιγε σπαρακτικά με τους άτιμους κολικούς.

Αυτά και άλλα πολλά που ίσως τα ξέρετε και ίσως ταυτίζεστε και άμα δεν τα ξέρετε εγώ είμαι εδώ και η στήλη μου μαμά και παιδί και θα σας γράφω τις περιπέτειες της μητρότητας, χρηστικά θέματα και ως εκπαιδευτικός θέματα για το σχολείο και φυσικά για να μην ξεχάσουμε και τελείως ποια είμαι diy θέματα για να περνάτε ποιοτικό και όμορφο χρόνο με τα παιδάκια σας!!!

Και τώρα που γραψα το ποια είμαι δεν σας συστήθηκα: Είμαι η Εύα Καραφίνα εκπαιδευτικός και ιδιοκτήτρια του eshop Sisterhood.K αλλά πια ακούω και στο όνομα μαμά της Κωνσταντίνας και νομίζω ότι μου ταιριάζει πολύ.

Δείτε ακόμα:

Back to school: Οι πιο γρήγορες και νόστιμες μπάρες δημητριακών που υπάρχουν -ΒΙΝΤΕΟ!

10 τέλειες πλεξούδες που μπορείτε να φτιάξετε στην κόρη σας τώρα που ξεκίνησε το σχολείο!

Keywords
Τυχαία Θέματα