Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Όσα κατέθεσε η παρουσιάστρια για τη διαμάχη τους

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης οδηγήθηκαν στη δικαστική αίθουσα προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους όσον αφορά στη διατροφή των παιδιών τους. Ο τραγουδιστής είχε κληθεί να καταβάλει το ποσό των 4.000 ευρώ για τα παιδιά του κάθε μήνα, ωστόσο τρεις μήνες μετά το διαζύγιο σταμάτησε να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να καταθέσει μήνυση κατά του για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Το

δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Θοδωρή Μαραντίνη και του επέβαλε ποινή 12 μήνες φυλάκισης με τριετή αναστολή. Σήμερα, 5/10, το πρώην ζευγάρι βρέθηκε ξανά στα δικαστήρια, με τον τραγουδιστή να ζητάει συνεπιμέλεια για τα δύο παιδιά του, Φίλιππο και Μιχαήλ Άγγελο. Μετά το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει να έχει την επιμέλεια η παρουσιάστρια κι ο τραγουδιστής να βλέπει τα παιδιά δύο φορές την εβδομάδα.

Η εκπομπή Πρω1νό έφερε στο φως της δημοσιότητας όσα υποστήριξαν ο Θοδωρής Μαραντίνης αλλά και ο πατέρας του μέσα στη δικαστική αίθουσα. (Διαβάστε εδώ αναλυτικά όσα ειπώθηκαν) Το T-live αποκάλυψε τι ισχυρίστηκε η Σίσσυ Χρηστίδου ενώπιον του δικαστή.

Όσα κατέθεσε η Σίσσυ Χρηστίδου

«Ο Θοδωρής Μαραντίνης άλλαξε σπίτι, πήρε αυτοκίνητο αξίας 80.000 ευρώ, έκανε 70 συναυλίες, ένα τηλεοπτικό σόου, συμμετείχε σε ταινία πήγε δύο ταξίδια στο Λονδίνο και δύο στην Ιταλία. Επίσης πήγε η περιοδεία στην Ευρώπη για να δει τους αγαπημένους του τραγουδιστές ενώ πήγε τα παιδιά μία εβδομάδα διακοπές στο Costa Navarino.

Το 2020 ο πατέρας μου έχει συνεισφέρει οικονομικά μετά από ένα χρόνο που είχαμε χωρίσει, εκείνος ήρθε να μου ζητήσει τον καναπέ, το ψυγείο και την τραπεζαρία. Τρεις μήνες μετά το διαζύγιό μας σταμάτησε να καταβάλει το ποσό της διατροφής και με ενημέρωσε όσο βρισκόταν στο Las Vegas, τα έσοδα του ήταν περίπου 300.000 ευρώ.

Ντρέπομαι που είμαι εδώ για αυτή την δικαστική διαμάχη. Στην προηγούμενη αναβολή της δίκης την είχα ζητήσει εγώ, δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω για προσωπικούς ψυχολογικούς λόγους. Μου ζήτησε να υπογράψω χαρτί ότι σταματάω να έχω δικαιώματα στην κοινή μας περιουσία για τους γονείς του μου είπε, και εγώ το υπέγραψα».

Διαβάστε ακόμα:

 Γέννησε η Σοφία Λεοντίτση

 J2US: Φέτος αλλάζουν τα δεδομένα -Ο μεγάλος καλλιτέχνης που θα βρεθεί στην πρεμιέρα

 Σασμός: Μία απροσδόκητη επίθεση θα οδηγήσει έναν απ’ τους ήρωες πολύ κοντά στον θάνατο

Keywords
Τυχαία Θέματα