Προϊόντα σε κρεμώδη μορφή: Από εδώ και στο εξής θα τα απλώνετε με τον πιο χαριτωμένο τρόπο (video)!

Φον ντε τεν, κονσίλερ, blush σε μορφή κρέμας αλλά και contouring είναι μερικά από τα αγαπημένα σας προϊόντα που αρκετές από εσάς χρησιμοποιείτε σχεδόν καθημερινά. Στέκεστε μπροστά από τον καθρέφτη και τα απλώνετε με το ειδικό πινέλο ή τα δάχτυλα σας.

Έχετε γίνει πλέον experts αφού θα μπορούσατε να το κάνετε και με κλειστά μάτια. Είναι πλέον πανεύκολο και λιγάκι βαρετό. Ελάτε, πρέπει να το παραδεχτείτε. Δεν το χαίρεστε όπως παλιά, όπως εκείνες τις πρώτες φορές που ανυπομονούσατε να περάσει η ώρα και να τα εφαρμόσετε

στην επιδερμίδα σας.

Ακολουθείτε μηχανικές κινήσεις χωρίς ίχνος δημιουργικότητας και φαντασίας. Γι’ αυτό κι εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τα φώτα μας. Ναι, ανακαλύψαμε τον πιο fun τρόπο να τα απλώνετε. Και είμαστε σίγουρες πως θα σας αρέσει πολύ.

Με το φον ντε τεν λοιπόν, τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε για να κάνετε contouring αλλά και το κόκκινο ή φούξια κραγιόν που απλώνετε στα ζυγωματικά αντί για blush, ή στα μάτια αντί για σκιές, θα ζωγραφίζετε χαριτωμένες και γλυκές καρδιές.

Τι εννοούμε ακριβώς. Δείτε το video που ακολουθεί και θα καταλάβετε:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beauty Hacks (@beautyhacks) στις 20 Ιούν, 2020 στις 12:00 μμ PDT

Τι λέτε κορίτσια; Πώς σας φαίνεται ο τρόπος που σας είπαμε; Δεν σας θυμίζει εσάς μικρές, όταν πασαλειβόσασταν με τα καλλυντικά της μαμάς σας; Εμάς πάντως ναι. Ίσως και γι’ αυτό έχουμε κολλήσει.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας:

4 καλοκαιρινά hair trends που θα σας ενθουσιάσουν -Απευθύνονται σε εσάς που δεν σας αρέσουν οι δραματικές αλλαγές!

Είσαι beauty fanatic; Ε, τότε πρέπει να ακολουθήσεις τώρα τον λογαριασμό της Taylor Hill στο Intagram!

Keywords
Τυχαία Θέματα