Η Kaia Gerber μόλις έκανε μια απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή της -Σας αρέσει;

Η Kaia Gerber έμεινε σπίτι και έδειχνε να το διασκεδάζει. Ασχολήθηκε με τα αδέσποτα βοηθώντας μια μη-κερδοσκοπική οργάνωση, διάβασε, ξεκουράστηκε και έκανε μόνη highlights στα μαλλιά χρησιμοποιώντας μόνο οξυζενέ. Κάτι που σας τονίσαμε πως δεν πρέπει να προσπαθήσετε μόνες σας. Η Kaia είναι μικρή, τολμηρή και τυχερή αφού κατάφερε να μην καταστρέψει τα μαλλιά της.

Και τώρα πια, αφού η καραντίνα τελείωσε και στις ΗΠΑ, το διάσημο μοντέλο αποφάσισε

να κάνει πανηγυρική έξοδο και μάλιστα με νέο χρώμα στα μαλλιά της που είναι απλά συγκλονιστικό. Τα έβαψε στο ξανθό της πλατίνας και η αλήθεια είναι πως από τη συγκεκριμένη δεν το περιμέναμε. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VANDY POP (@vandypop) στις 24 Ιούν, 2020 στις 5:40 πμ PDT

Τώρα πια είναι ένα κανονικό California girl. Ο φακός τη συνέλαβε σε μια από τις πρώτες της βόλτες στο Malibu και όπως καταλαβαίνετε ήταν αγνώριστη και εντυπωσιακή. Η ίδια μάλιστα δήλωσε πως κατά τη διάρκεια της καραντίνας ένιωσε την ανάγκη να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της. Να τα κόψει ή να τα βάψει. Και αποφάσισε το δεύτερο.

Σε πρώτο στάδιο λοιπόν το έκανε μόνη της απλώνοντας οξυζενέ σε μερικές τούφες. Στη συνέχεια τα “ζέστανε” με το σεσουάρ ώστε να ανοίξει το χρώμα ευκολότερα και αφού είδε πως τα μαλλιά της έχουν ήδη αποκτήσει τον τόνο που ήθελε τα έλουσε και άπλωσε μια γερή δόση μάσκας ενυδάτωσης.

Τελικά αποφάσισε να βάψει όλα τα μαλλιά της ξανθά και μάλιστα πολύ ανοιχτά. Από εμάς είναι ναι. Εσείς τι λέτε; Σας αρέσει το νέο χρώμα στα μαλλιά της, κορίτσια;

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Είσαι beauty fanatic; Ε, τότε πρέπει να ακολουθήσεις τώρα τον λογαριασμό της Taylor Hill στο Intagram!

Το nude nail look δεν θα σας προδώσει ποτέ αρκεί να επιλέξετε το σωστό βερνίκι!

Keywords
Τυχαία Θέματα