Πρωινό μας -Μαρίνα Πατούλη: Απαντά για τον χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη και ξεκαθαρίζει ποια είναι η σχέση της με τον Βλάσση Χολέβα

Η κάμερα του «Πρωινού μας» και η Ελένη Μουστάκη βρέθηκαν στη Μύκονο και εκεί συνάντησαν τη Μαρίνα Πατούλη και τον Βλάσση Χολέβα, οι οποίοι δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο νησί.

Η Μαρίνα Πατούλη ρωτήθηκε -μεταξύ άλλων- για τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη, ενώ ξεκαθάρισε και ποια είναι η σχέση της με τον Βλάσση Χολέβα.

Για τον χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη, η ίδια ανέφερε: «Ό,τι με πλήγωσε το αφήνω πίσω, προχωράω

μπροστά, είμαι πολύ καλά. Έχω πλαισιώσει τη ζωή μου έτσι που τις δύσκολες στιγμές πλέον έγινε μια εκκαθάριση, είδα ποια άτομα στάθηκαν δίπλα μου και σε επίπεδο φιλικό, και σε προσωπικό».

Για τη σχέση της με τον Βλάσση Χολέβα, η Μαρίνα Πατούλη ξεκαθάρισε: «Δεν είναι σχέση συμβίωσης, είναι συνεργασίας για να μην μπερδευόμαστε, είμαστε πολύ καλοί συνεργάτες, είμαστε πολύ καλοί φίλοι, αλλά ως εδώ. Από εκεί και πέρα θα δείξει».

Όσο για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, η ίδια είπε ότι «είναι πολύ νωρίς ακόμα για να το σκεφτώ. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες, όπως είναι οι σπουδές του γιου μου, να ενηλικιωθεί πρώτα στο μέλλον ποτέ δεν μπορείς να πεις απόλυτα, ούτε ναι, ούτε όχι», δήλωσε η Μαρίνα Πατούλη, ενώ έκλεισε τη συνέντευξη μια με ατάκα όλο νόημα: «Δεν απομυθοποιώ τους θεσμούς, απομυθοποιώ τους ανθρώπους».

Διαβάστε επίσης:

Μπλέικ Λάιβλι – Ράιαν Ρέινολντς: Θα γίνουν γονείς για τέταρτη φορά

J2US: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του μουσικού show -Τι συμβαίνει με τον τέταρτο κριτή;

Snik: Το πρώτo μήνυμα μετά τη διαρροή του βίντεο από τον ξυλοδαρμό του στη Θεσσαλονίκη

Keywords
Τυχαία Θέματα