Snik: Το πρώτo μήνυμα μετά τη διαρροή του βίντεο από τον ξυλοδαρμό του στη Θεσσαλονίκη

Μερικές εβδομάδες μετά τον άγριο καβγά και το ξύλο που έπεσε σε live του στην Κατερίνη, ένα νέο περιστατικό ήρθε στην δημοσιότητα με πρωταγωνιστή τον Snik. Συγκεκριμένα, ο γνωστός τράπερ φαίνεται πως διαπληκτίστηκε με μία ομάδα ανθρώπων σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, όταν του επιτέθηκαν και τον κατέγραψαν σε βίντεο.

Tις τελευταίες ώρες, τον εν λόγο βίντεο

κάνει τον γύρο του διαδικτύου και σε αυτό ο τραπερ φαίνεται πεσμένος στο πάτωμα του εστιατορίου, ενώ κάποιοι τον χτυπάνε ασταμάτητα.

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, ο ίδιος έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media. Ο snik κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από το Λονδίνο, όπου και βρίσκεται, και είπε στους ακολούθους του: «Παιδάκια βρείτε καμιά γκόμενα, καμιά ασχολία και αφήστε τις μ@λ@κί@ς. Καθίστε καλά».

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/09/220915205844_snikthehustla_2927866821867382579.mp4

Πριν από λίγες μέρες, ο ίδιος είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από βίντεο, μέσα από τα οποία είχε απαντήσει για το συμβάν στη συμπρωτεύουσα, μιας και είχε λάβει πολλά μήνυμα από τους followers του.

“Μάγκες καλησπέρα! Τι λέει; Έχω πάρει πολλά μηνύματα για ένα σκηνικό που έγινε Σαλόνικα, που καθόμουν εγώ και ένας φίλος μου και ήρθαν 20 άτομα και σήκωσαν χέρι… Είναι η τελευταία φορά που μιλάω για τσακωμούς, για beefs από το ίντερνετ. Έχει καταντήσει αηδία η φάση. Σε όσους νοιαστήκαν αν είμαι καλά και το τι έγινε, ένα μεγάλο ευχαριστώ. All good και τα λέμε 15 του μήνα στο Λονδίνο. Και όσο περί βίντεο, περί φωτό, αν νομίζετε πως θα με κουνήσετε έστω και λίγο, τόσα χρόνια δεν με έχετε κουνήσει. Είστε πάρα πολύ γελασμένοι. Έχουμε και εμείς βίντεο με τα φιλαράκια σου και τα καμώματά σου. Don’t worry… Και κάτι τελευταίο. Δεν είναι τυχαίο πως μετά τα βραβεία έχουν γίνει τόσοι τσακωμοί τυχαία σε μαγαζιά. Μπορείτε να σκεφτείτε μόνοι σας. “Karma is a b*tch”, όμως”, είχε πει χαρακτηριστικά ο Snik.

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε on air -«Ρε μάγκα, εσένα ποια είναι η δουλειά σου;»

Ιωάννα Τούνη: Οι δυσκολίες στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης -«Συνέχεια ζαλάδες, εμετοί, μόνιμη κόπωση»

Υβόννη Μπόσνιακ – Αντώνης Ρέμος: Επέτειος για το ζευγάρι -Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο τους

Keywords
Τυχαία Θέματα