Πρώην παίκτης του Masterchef, διαγωνίζεται στο Top Chef!

Το TOP CHEF έρχεται στον ΣΚΑΪ από την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Το δημοφιλέστερο show μαγειρικής στον κόσμο που αριθμεί πάνω από 15 βραβεία Emmy και περισσότερες από 20 επιτυχημένες σεζόν προβολής στην Αμερική, κάνει πρεμιέρα και βάζει σκοπό του να μας ξεναγήσει στον γοητευτικό αλλά απαιτητικό κόσμο της υψηλής γαστρονομίας.

Ο Γιώργος Βενιέρης, ο Γκίκας Ξενάκης, και ο Αστέριος Κουστούδης, τρεις καταξιωμένοι σεφ που έχουν διακριθεί στο χώρο της γαστρονομίας, αξιολογούν τους 15 υποψήφιους Top Chef

και κρίνουν το μέλλον τους στον διαγωνισμό.

Δείτε όσα είπαν στο Love It οι τρεις κριτές λίγο πριν την πρεμιέρα:

15 επαγγελματίες σεφ που έχουν κοινό χαρακτηριστικό το πάθος για τη γαστρονομία αναμετρώνται καθημερινά μεταξύ τους, αλλά και με τον εαυτό τους. Στόχος να ξεχωρίσουν, να αναδειχθούν και να κατακτήσουν την κορυφή: μια θέση στα διασημότερα εστιατόρια του κόσμου, τον τίτλο του Top Chef και το έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Οι διαγωνιζόμενοι καθημερινά θα παίρνουν μέρος σε απαιτητικές δοκιμασίες! Θα κληθούν να συνεργαστούν, να αναμετρηθούν και να αποδείξουν ότι αξίζουν να παραμείνουν στον διαγωνισμό μέχρι τέλους!

Ανάμεσά τους στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε διακρίναμε και Τζώρτζη Παπανικολάου, παλιό γνώριμο από τομ δεύτερο κύκλο του Masterchef.

Δείτε το τρέιλερ και τα πλάνα με τον Τζώρτζη Παπανικολάου:

Διαβάστε ακόμα:

Κώστας Σόμμερ: Η πρώτη τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο του

Mad Clip – Τα λόγια του κάνουν τον γύρο του διαδικτύου: «Δεν ξέρουμε πότε θα είναι η τελευταία μας μέρα»

Κέισι Μίζιου: Επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφό της – Η φωτογραφία που δημοσίευσε!

Keywords
Τυχαία Θέματα