Πρω1νό: Το παρασκήνιο της αποχώρησης της Έλενας Λιλιοπούλου από το Survivor!

Οι δύσκολες συνθήκες που έχουν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο φαίνεται πως λυγίζουν ακόμα και εκείνους που έδειχναν αποφασισμένοι για το Survivor.

Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, η Έλενα Λιλιοπούλου από την ομάδα των “Μαχητών” ανακοίνωσε στον Γιώργο Λιανό και τους συμπαίκτες της την οικειοθελή αποχώρησή της.

Στο Πρω1νό, ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε το παρασκήνιο της αποχώρησης της παίκτριας από το ριάλιτι επιβίωσης λέγοντας:

«Έπαθε το πρώτο βράδυ κρίση

πανικού. Πιέστηκε πάρα πολύ. Είχε καταρρακτώδη βροχή, δεν ήθελε να μείνει. Δεν έγιναν ιδιαίτερες προσπάθειες από την παραγωγή να τη μεταπείσουν. Είχαν εξηγήσει σε όλους ότι είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες διαβίωσης. Αμέσως μετά από λίγο από αυτό που είδαμε οδηγήθηκε στις εγκαταστάσεις της παραγωγής και σήμερα με πτήση επιστρέφει στην Αθήνα.

Η ίδια η παίκτρια εξομολογήθηκε στο επεισόδιο ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον εγκλωβισμό στην παραλία και πως είναι κάτι που τη ρίχνει ψυχολογικά, αναφέροντας συγκεκριμένα:

«Είναι ένα παιχνίδι που όλοι γνωρίζουμε ότι έχει πάρα πολλές δυσκολίες και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπει ο τηλεθεατής. Καμία απολύτως σχέση. Δεν έχω πρόβλημα με την επιβίωση, αν θα κοιμηθώ στο σανίδι, αν δεν έχω να φάω, πως ξυπνάω, ότι είμαι μες στη βρώμα, δεν έχω κανένα πρόβλημα με όλα αυτά. Το πρόβλημα μου εμένα είναι ότι δεν μπορώ ψυχολογικά να δεχθώ αυτό τον εγκλεισμό στην παραλία. Ότι δεν μπορείς να φύγεις. Βγαίνεις έξω και βλέπεις απέραντο γαλάζιο. Δεν μπορείς να πας πουθενά. Αυτό δεν μπορώ να το αποδεχθώ. Η αλήθεια είναι πως ήθελα τόσο πολύ να μπω στο παιχνίδι που ήταν ένας φόβος πολύ κλειδωμένος μέσα μου και δεν το είχα σκεφτεί καν και τώρα με έχει ρίξει ψυχολογικά πολύ. Θα αποχωρήσω και αυτή είναι η τελική μου απόφαση.».

Διαβάστε ακόμα:

Ο Σελίμ Σελτζούκ από το Masterchef έγινε μπαμπάς! Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο!

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Αποκάλυψε το υπέρογκο ποσό που πήρε για αμερικανική ταινία

Η Ασημίνα Ουστάλλι από το Masterchef αποκάλυψε την πλαστική επέμβαση που έκανε – Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα