Η Ασημίνα Ουστάλλι από το Masterchef αποκάλυψε την πλαστική επέμβαση που έκανε – Βίντεο

Η Ασημίνα Ουστάλλι έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Masterchef. Η ίδια μίλησε στην εκπομπή Happy Day η Ελένη Μουστάκη για την εμπειρία της στον τηλεοπτικό διαγωνισμό και πόσο τη βοήθησε, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έκανε επέμβαση στη μύτη.

«Γενικά, δεν μου αρέσει πολύ να κάθομαι, δεν έχω συνηθίσει, αλλά συνέχεια κάτι κάνω. Έκανα μια επέμβαση στη μύτη μου γιατί είχα διάφραγμα και σπασμένο κόκκαλο.

Χρειάζεται

να καθίσεις αρκετό καιρό μέσα στο σπίτι γιατί μέχρι να βγάλεις τα ράμματα και να μπορέσεις να αναπνεύσεις κανονικά, θέλει πάνω από μήνα. Είμαι πάρα πολύ πρησμένη ακόμα, έχω μελανιές.

Η προβολή από το MasterChef βοηθάει, ανοίγει πιο γρήγορα η πόρτα για να εξελιχθείς λίγο πιο σύντομα. Δεν είμαστε τηλεοπτικά προϊόντα, ούτε μοντέλα, ούτε ηθοποιοί.

Μάγειρες είμαστε, ο χώρος μας είναι στην κουζίνα και στην κουζίνα θα παραμείνουμε. Οι μάγειρες μεταξύ μας γνωρίζουμε ποιοι είναι καλοί και ποιοι όχι στην αγορά.

Θα μου άρεσε να δουλέψω σε εκπομπή με μαγειρικό περιεχόμενο, κάτι που θα μου αρέσει και θα με εκφράζει.

Καλά κάνουν τα παιδιά και μαγειρεύουν στην τηλεόραση, εμένα δεν θα μου άρεσε να μαγειρεύω σε πρωινή εκπομπή», λέει η Ασημίνα Ουστάλλι.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Σελίμ Σελτζούκ από το Masterchef έγινε μπαμπάς! Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο!

Η απάντηση του Ηρακλή Τσουζίνοφ σε ερώτηση για τον πατέρα του: “Μου περνάει πλέον αδιάφορο”

Super Makeover: Δείτε το trailer για την εκπομπή της Δούκισσας Νομικού στον ΣΚΑΪ!

Keywords
Τυχαία Θέματα