Πρω1νό: Ο λόγος που δεν προβλήθηκε η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ με καλεσμένο τον Γρηγόρη Πετράκο

Χθες, ο Αντώνης Σρόιτερ έκανε γνωστό μέσω ανάρτησής του πως στην εκπομπή Tik Talk θα ασχολούνταν με τις θεωρίες συνομωσίας για τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, έγραψε: “Θεωρίες συνομωσίας, γιατροί αρνητές του ιού και της μάσκας, καλλιτέχνες που βλέπουν σατανικά σχέδια πίσω από την πανδημία και ο λοιμωξιολόγος Ν. Σύψας, να βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Στο Tik Talk, σήμερα τα μεσάνυχτα, στον Alpha”.

Μάλιστα, ένας από τους καλεσμένους θα ήταν ο Γρηγόρης Πετράκος, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς ο τραγουδιστής έχει διαφορετικές αποψείς για την πανδημία.

Αν και η εκπομπή

είχε προγραμματιστεί για το βράδυ της Πέμπτης (29/10) τελικά δεν προβλήθηκε ποτέ! Μετά την απόφαση του Alpha να κοπεί η συγκεκριμένη εκπομπή από το πρόγραμμά του, ο Γρηγόρης Πετράκος έγραψε σε ανάρτησή του: “Τελικά, μάλλον ο Σύψας όσο μοντάζ κι αν κάνανε δεν μπόρεσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και η εκπομπή κόπηκε… Ένα πράγμα δεν μπορείς να νικήσεις. Την Αλήθεια”.

Σήμερα, στο “Πρω1νό” σχολίασαν την απόφαση του Alpha, αλλά και την αντίδραση του Γρηγόρη Πετράκου και αποκάλυψαν το παρασκήνιο.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Μίχας, ανέφερε: “Η απόφαση ελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες, με αρκετή καθυστέρηση. Θεωρούν στον σταθμό ότι είναι μια κρίσιμη στιγμή, μια ευαίσθητη χρονική συγκυρία, έχουμε μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού, αναμένουμε και τα νέα μέτρα και γι’ αυτό αποφασίστηκε να μη μεταδοθεί”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Μαίρη Συνατσάκη: Ο λόγος που δεν θα παρουσιάσει το Mega Star και όσα είπε για την εμφάνισή της στο GNTM 3!  

Ο δικηγόρος του Τριαντάφυλλου μιλά αποκλειστικά στο “Πρω1νό” μετά την τελευταία δημοσίευση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου! 

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν πάει καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου! 

Keywords
Τυχαία Θέματα