Πρω1νό: Η πληρωμένη απάντηση της Ελισάβετ Αϊνατζόγλου στην Έλενα Χριστοπούλου για το “θάψιμο”

Σ’ ένα από τα προηγούμενα επεισόδια του My Style Rocks, η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου στα πλαίσια μιας δοκιμασίας, έπρεπε να ντύσει τη συμπαίκτρια της, Έρη. 

Το outfit που δημιούργησε για τη συμπαίκτρια της δεν άρεσε στους κριτές και μάλιστα η Έλενα Χριστοπούλου έσπευσε να της πει πως την… έθαψε με τις επιλογές της!

Ο δημοσιογράγος του “Πρω1νού”, Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας συνάντησε την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου, η οποία σε δηλώσεις που του έκανε δεν έκρυψε την ενόχλησή της για το σχόλιο που δέχτηκε από την Έλενα Χριστοπούλου

“Με

έκανε να ξεσπάσω σε κλάματα ο συγκεκριμένος σχολιασμός της κ. Χριστοπούλου ως προς το outfit που δημιούργησα στην Έρη με τον χαρακτηρισμό ότι την έθαψα. Δεν νομίζω ότι έναν άνθρωπο τον θάβεις αν του βάλεις ρούχα και παπούτσια, τον θάβεις με τις λέξεις ή τις πράξεις σου.”, δήλωσε!

Όσο για το αν οι παίκτριες του My Style Rocks έχουν στυλίστα, απάντησε: “Εγώ δεν χρησιμοποιώ στυλίστα, δεν έχω καμία βοήθεια. Μπορεί 3 στις 10 κοπέλες να έχουν στυλίστα”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Το ποσό που θα ζητήσει ως αποζημίωση ο Τριαντάφυλλος από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου-Όσα είπε ο δικηγόρος του στο “Πρω1νό”

Η Τζούλια Νόβα “καρφώνει” την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου: “Δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν στην τηλεόραση” 

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκάλυψε το απίστευτο περιστατικό που συνέβη στο “Πάμε Πακέτο” με γνωστή Ελληνίδα! 

Keywords
Τυχαία Θέματα